Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Câți parteneri sexuali este normal să ai într-o viață

Andreea Baluteanu

Cu toate am trecut cel puțin o dată prin dilema: oare am ajuns în pat cu prea mulți bărbați, sau, dimpotrivă, cu prea puțini? Poate ne-am simțit obligate să mințim în legătură cu numărul de parteneri într-o discuție sau în fața iubitului, din varii motive. Într-o lume ideală nu ar trebui să resimțim niciun strop de presiune, dar câte femei chiar se regăsesc în acest scenariu?

Ca să fii mai sigură pe tine data viitoare când simți nevoia să mărturisești numărul de parteneri sexuali, îți vom dezvălui în rândurile de mai jos care este cifra ideală, conform unui studiu cu respondenți din Statele Unite și Europa! Află despre ce este vorba și vezi dacă „te conformezi”!

Câţi parteneri sexuali ar trebui să ai în viață

Se spune că subiectele tabu într-o conversație sunt religia și politica, dar am prefera să vorbim despre măsurile legislative luate de Trump sau despre partidul cu care am votat, decât să mărturisim în fața bărbatului pe care îl placem cu câți tipi ne-am culcat până a ajunge în brațele sale.

cuplu dex

Probabil familiari cu această problemă pe care o întâmpinăm atât noi, femeile, cât și bărbații, lanțul de magazine SuperDrug a pus la cale un studiu care să analizeze preferințele sexuale ale peste 2000 de respondenți din Statele Unite și Europa.

Cea mai importantă întrebare? Câți parteneri sexuali ați avut până acum? Nu știm ce așteptări ai, dar îți comunicăm rezultatele: se pare că femeile au, în medie, circa 7 bărbați în pat, în timp ce tipii, în mod surprinzător, ne sunt „inferiori” din acest punct de vedere, stipulând un număr de „doar” 6 femei cu care au întreținut relații sexuale.

Semnificativă este și percepția pe care cele două sexe o au cu privire la numărul considerat ideal de parteneri de aventuri fierbinți. Astfel, media feminină s-a încadrat la 7,5 parteneri (cu 0,5 mai mult decât realitatea), în timp ce tipii visează la un ideal de 7,6 parteneri (cu 1,2 mai mult decât rezultatele furnizate mai sus).

Toate bune și frumoase, dar când este cazul să accepți în fața actualei perechi cu câți oameni ai făcut sex înainte de el? Conform participanților la studiu, durata ideală ar fi cuprinsă între 1-4 luni de la prima întâlnire.

Nu în ultimul rând, în cazul în care erai curioasă, iată care este „deschiderea” sexuală a țărilor în ceea ce privește numărul de parteneri de sex: Marea Britanie - o medie de 7 parteneri, Olanda -6,9, dar Italia doar 5,4 (oare unde erau acei romani hot, gata să satisfacă oricând orice femeie, atunci când s-a realizat studiul?).

cuplu sex

Dacă este o concluzie pe care o poți trage din acest studiu, este că numărul de parteneri sexuali considerat ideal se apropie de 7 (sau îl depășește, cu puțin). Cu toate acestea, noi nu te judecăm, ba, mai mult, te încurajăm să nu te simți nici vinovată, nici rușinată, nici anxioasă dacă tu nu te apropii de, sau, dimpotrivă, depășești această valoare. Totul e relativ în dragoste și, mai important, nu trebuie să ne bazăm în întregime pe aceste rezultate. Să nu uităm faptul că minciunile în dormitor sunt, din păcate, destul de des răspândite din cauza diverselor preconcepții, și chiar si respondenții noștri au recunoscut faptul că „înfrumusețează” experiența lor sexuală: 67% dintre femei și 59% dintre bărbați au afirmat că au spus întotdeauna adevărul în legătură cu aventurile de care s-au bucurat în (și în afara) patului.

Tu ce părere ai despre acest număr de parteneri sexuali, considerat ideal?

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (64)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!