Horoscop
Înapoi la

3 femei din zodiac care sunt părăsite după ce ajung în pat cu un bărbat

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nu toate relațiile sunt menite să funcționeze, la fel cum nici o noapte de amor nu îți poate garanta că vei avea o legătură profundă și pe termen lung cu persoana respectivă. De cele mai multe ori, aventurile rămân doar...aventuri. Aceste mici evadări ne permit să compensăm unele nevoi și lipsuri, și tocmai de aceea trecem mai departe fără a avea niciun regret.

Anumite femei din zodiac nu înțeleg acest lucru, și de aceea sunt părăsite la scurt timp după ce ajung în pat cu un bărbat. Caracterele acestora sperie bărbații în căutare de aventuri și distracție, iar ele rămân singure mult mai devreme decât ar fi crezut vreodată. Deși intențiile lor sunt bune, aceste 3 femei au parte doar de bărbați neserioși, care le părăsesc chiar după o noapte, și care se folosesc de ele.

prietene care se imbratiseaza

Iată care sunt cele 3 femei din zodiac care sunt părăsite după ce ajung în pat cu un bărbat!

Scorpion

Gusturile tale în materie de amor sunt cele care incită bărbații și care îi atrag la tine în dormitor. Totuși, puțini sunt capabili să îți îndeplinească toate fanteziile. Îți este foarte greu să găsești acel tip de bărbat care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. De aceea, mulți fug după ce ajung cu tine în pat, neputincioși și incapabili să te satisfacă. Bărbații nu te părăsesc pentru nu ești o femeie demnă de o relație serioasă, pe termen lung, ci pentru că știu că nu vor putea niciodată să îți ofere satisfacția și fericirea pe care le cauți.

Săgetător

Ești genul de femeie care încă mai crede în dragoste la prima vedere sau... la prima noapte în pat. Îți place să te lași dusă de val și să explorezi cât mai multe teritorii necunoscute. Deși tu îți faci deja planuri de nuntă, el abia așteaptă să plece de la tine și să îți blocheze numărul. Nu vei avea niciodată o relație serioasă de iubire dacă îți pui sufletul pe tavă primului bărbat care îți iese în cale. Încearcă să fii puțin mai distantă și să te lași mai greu cucerită, și vei vedea că Făt-Frumos al tău va apărea în curând.

femeie cu inima franta

Pești

Ești o femeie sensibilă, care apreciază legăturile profunde, iar acest lucru îi sperie pe majoritatea bărbaților atunci când încep să te cunoască mai bine. Oricât de nobile ar fi intențiile tale în a găsi un iubit alături de care să ai o relație ideală, se pare că nu îți sunt împărtășite de cei care îți ajung în pat. Sentimentele pot fi un subiect terifiant pentru un bărbat care abia te-a întâlnit. Dacă cineva te vrea cu adevărat în viața sa, va face multe eforturi să te cunoască mai bine și să te cucerească. Până atunci, încearcă să stai departe de masculii în căutare de nopți fierbinți prin paturile femeilor. Meriți mult mai mult de atât!

Cele 3 femei din zodiac care sunt părăsite după ce ajung în pat cu un bărbat ar trebui să își evalueze mult mai bine criteriile de selecție, pentru a evita să rămână cu inima frântă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (48)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.