Ce compatibilitate este între tine și iubitul tău, în funcție de numerologie

Ce compatibilitate este între tine și iubitul tău, în funcție de numerologie

Redactor Raluca Margean

Dragostea este cel mai puternic sentiment pe care îl poate simți o persoană. Atunci când te îndrăgostești îți dorești ca relația să dureze la infinit, însă din păcate, nu se întâmplă întotdeauna așa. Dacă vrei să știi dinainte ce a pregătit Universul pentru voi doi, o modalitate foarte simplă este prin intermediul numerelor. Află în continuare care este legătura dintre compatibilitatea relațiilor și numerologie, cum îți pot influența numerele calea vieții, modul în care gândești, simți și acționezi.   

Numărul care îți influențează Calea Vieții

compatibilitate numerologie-numere colorate

În diagrama de numerologie a unei persoane există mai multe numere, însă cel mai important este numărul care reprezintă Calea Vieții. Acest număr se bazează pe data nașterii unice a unei persoane și poartă în sine o energie care influențează cine suntem ca indivizi și direcția în care mergem în viață. El este cel mai complex număr ale unei persoane și de aceea este folosit și pentru a stabili compatibilitatea relațiilor de cuplu. Ne dezvăluie personalitatea și tipologia, modul în care gândim și acționăm, felul în care procesăm emoțiile și ne raportăm la ceilalți. El reprezintă esența sau ființa unei persoane, iar unele numere sunt mai compatibile decât altele.

Înțelegerea trăsăturilor pozitive și negative ale acestui număr reprezentativ îți poate spune multe despre tine însăți și despre persoana pe care o iubești, așadar află numărul tău și al partenerului tău și vezi dacă sunteți sau nu predestinați să fiți împreună.

Citește și: Cel mai bun soț în funcție de zodie

Cum afli numărul reprezentativ pentru Calea Vieții

Acest număr se poate afla foarte ușor, prin adunarea cifrelor din componența datei tale de naștere, până vei obține un număr cu o singură cifră, de la 1 la 9, excepție făcând numerele 11,22 și 33, care au un statut special. În ceea ce privește compatibilitatea, în numerologie se folosește numărul cu o singură cifră. Iată, așadar, cum se stabilește Numărul reprezentativ pentru Calea Vieții sau Numărul Destinului și cum te ajută el să afli ce compatibilitate ai cu partenerul tău de viață. 

Scrie pe o foaie data ta de naștere, apoi începe să aduni cifrele între ele, până ce rezultatul se rezumă la o singură cifră. După ce ai aflat numărul Vieții tale, faci același lucru și pentru iubitul tău și apoi stabilești compatibilitatea. Numerologia te poate ajuta să-l înțelegi mai bine pe partenerul tău și-ți va oferii indicii despre cum să procedezi mai bine în cazul în care între voi apar diverse neînțelegeri.

Exemplu:

Data nașterii tale: 13.11.1990

Numărul Vieții pentru tine este 7 (1+3+1+1+1+9+9=25=2+5=7)

Data nașterii partenerului tău: 16.02.1989

Numărul Vieții lui este 9 (1+6+2+1+9+8+9=36=3+6=9)

După ce ai stabilit că numerele voastre sunt 7 și 9, caută mai jos să vezi dacă există compatibilitate între voi, din punct de vedere al numerologiei.

Compatibilitate numerologie: ce spun numerele despre relația voastră?

compatibilitate numerologie-cuplu de îndrăgostiți

1

Oamenii cu Numărul Vieții 1 sunt plini de energie. Sunt întotdeauna motivați și au foarte multă încredere în sine, ceea ce îi determină să obțină tot ceea ce-și propun în viață. O relație cu o astfel de persoană nu este deloc plictisitoare, ci plină de aventură. Atenție, însă, acești oameni sunt foarte independenți și țin enorm la libertatea lor. Le place să facă lucrurile în felul lor și partenerii pot simți că nu au niciun cuvânt de spus în cuplu.

Compatibilitate foarte bună cu: 3, 5 și 6

Nu se înțeleg deloc cu: 1,8 și 9

2

Persoanele cu Numărul Vieții 2 se descurcă excepțional de bine în relații. De obicei, sunt foarte cooperante și au o intuiție puternică care îi ajută să citească repede nevoile partenerilor. Cu toate acestea, aceste suflete sensibile sunt foarte ușor de rănit și pot avea resentimente față de partener dacă sunt singurele care depun efort în relația de cuplu.

Compatibilitate foarte bună cu: 4, 6 și 8

Nu se înțeleg deloc cu: 3 și 5

3

Vor fi multe momente bune într-o relație cu o persoană cu Numărul Vieții 3. Acești indivizi au un spirit tineresc, sunt mereu optimiști, iar comunicarea este punctul lor forte. Cu toate acestea, nu știu să-și mențină tot timpul concentrarea pe ceea ce au de făcut și își doresc ca lucrurile să fie întotdeauna ușoare și distractive. Din această cauză pot apărea dese certuri în relație, iar conectarea emoțională profundă cu aceste persoane este foarte greu de obținut.

Compatibilitate foarte bună cu: 1,5 și 9

Nu se înțeleg deloc cu: 2, 3, 6 și 8

4

Aceste persoane sunt foarte puternice și își doresc o relație stabilă. Le place să-I protejeze pe partenerii lor de viață și știu să-și păstreze devotamentul față de aceștia. Nu sunt romantici din fire, dar poți avea totală încredere în ei. O relație cu o astfel de persoană confortabilă și stabile, însă cel mai probabil va lipsi pasiunea și emoția.

Compatibilitate foarte bună cu: 2, 7 și 8

Nu se înțeleg deloc cu: 3, 5 și 9

5

Aceste persoane sunt incredibil de sociabile și de aventuroase. Sunt mereu curioase, ceea ce le determină să exploreze și să cunoască oameni, locuri și lucruri noi. Ei sunt parteneri extrem de interesanți, se adaptează ușor oricăror situații, însă de cele mai multe ori, relațiile lor sunt de scurtă durată. Au nevoie de varietate, nu le place monotonia și rutina în cuplu, de aceea nu se grăbesc să-și asume responsabilitatea unei relații stabile și de lungă durată. 

Compatibilitate foarte bună cu: 1,3 și 7

Nu se înțeleg deloc cu: 2, 4 și 9

6

Aceste persoane sunt printre cele mai iubitoare și mai devotate dintre toate. Ele sunt născute pentru a proteja și ocroti pe cei pe care-I iubesc. Sunt în stare de orice sacrificiu pentru a-și susține persoana iubită și o relație cu o astfel de persoană va fi una extrem de romantică. Cu toate acestea, poate fi o legătură dezechilibrată deoarece dorința lor de a satisface nevoile celorlalți, îi face să-și neglijeze propriile nevoi și să fie nefericiți.

Compatibilitate foarte bună cu: 1, 2, 8 și 9

Nu se înțeleg deloc cu: 3 și 7

7

Persoanele cu acest Număr al Vieții tind să trăiască mai mult în mintea lor. Sunt mereu curioașe și au multe interese, dar nu sunt foarte sociabile. Nu le este ușor să iasă în societate și să-și facă prieteni noi pentru că sunt introvertiți și nu le place să-și dezvăluie adevăratele sentimente și dorințe. Prin urmare, își creează foarte greu parteneriate stabile. 

Compatibilitate foarte bună cu: 4, 5 și 7

Nu se înțeleg deloc cu: 6, 8 și 9

8

Aceste persoane sunt determinate să reușească în viață. Sunt lideri puternici, își stabilesc obiective mari și au spiritul unui supraviețuitor. Ei vor depune eforturi pentru ca relațiile lor să dureze, dar este posibil ca partenerii să nu se simtă ca egali. Aceste persoane se așteaptă ca lucrurile să meargă așa cum vor ele și vor lua adesea decizii, vor cheltui bani și vor direcționa relația, cum consideră ele de cuviință. 

Compatibilitate foarte bună cu: 4 și 6

Nu se înțeleg deloc cu: 1, 3, 5, 7 și 9

9

Oamenii cu acest Număr al Vieții au inimi mari și suflete frumoase. Sunt foarte toleranți cu cei din jurul lor și au multă compasiune pentru celelalte persoane. Își susțin partenerii de viață în tot ce fac, iar relația cu o astfel de persoană poate fi extrem de romantică. Cu toate acestea, pot exista momente dificile în cuplu deoarece nu pot trece cu ușurință peste dezamăgirile trecute în dragoste, iar această atitudine pesimistă poate dăuna relației actuale.

Compatibilitate foarte bună cu: 3, 6 și 9

Nu se înțeleg deloc cu: 1, 4, 5, 7 și 8

Indiferent de gradul de compatibilitate în numerologie, într-o relație contează foarte mult comunicarea, deschiderea și implicarea fiecărui partener. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mult efort, înțelegere și încredere de fiecare parte.

Citește și:

10 lucruri pe care cuplurile perfecte le fac diferit față de noi, restul

Lucrurile pe care o femeie puternică le va cere, obligatoriu, de la orice relație

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
10 semne că trebuie să te îngrijorezi dacă partenerul tău e prea prietenos cu cineva de la muncă
10 semne că trebuie să te îngrijorezi dacă partenerul tău e prea prietenos cu cineva de la muncă
Test de compatibilitate: cat de bine va potriviti?
Incepe quiz
Test de compatibilitate: cat de bine va potriviti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.