Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Lucrurile pe care o femeie puternică le va cere, obligatoriu, de la orice relație

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Dacă ai un sentiment de nesiguranță atunci când te afli lângă un bărbat, înseamnă că acesta nu este partenerul pe care îl cauți. Cea mai importantă persoană din viața ta trebuie să fie cineva pe care te poți baza, alături de care să te simți ocrotită și senină. 

Dacă vrei să fii fericită, învață să le ceri celor care intră în viața ta ceea ce îți dorești, pentru ca nevoile tale să fie împlinite, iar relația dintre voi să fie durabilă și armonioasă. 

Chiar dacă cineva te acuză că ai standarde prea înalte, nu este nimic exagerat în a pretinde respectul și fericirea pe care le meriți. Ferește-te de relații nesănătoase și abuzive și acceptă că este mai bine să pari pretențioasă decât să fii rănită de un partener care nu răspunde așteptărilor tale. 

Iată care sunt lucrurile pe care o femeie puternică le pretinde de la persoana cu care intră într-o legătură de dragoste.

femeie puternica

1. Răbdare

Nicio relație adevărată nu durează dacă nu există răbdare, fie că este romantică, profesională sau de prietenie. O femeie puternică știe că trebuie să fie răbdătoare și așteaptă același lucru de la partenerul ei. Fără răbdare, viața se transformă într-un șir întreg de conflicte, acuzații și dispute.

2. Respectarea spațiului personal

Fiecare persoană stabilește anumite granițe, chiar și în ceea ce îl privește pe partener. Pentru că petreci mare parte din timp cu soțul sau iubitul tău, aceste granițe trebuie să fie clare și concise. Nu aștepta până când cel de lângă tine ghicește că anumite lucruri pe care le face sunt neplăcute sau inacceptabile pentru tine. Nmeni nu citește gândurile, de aceea trebuie să-i spui cu hotărâre ce aștepți de la el. Dacă el continuă să ignore ce îi ceri și să îți încalce spațiul personal, este vremea să te gândești serios să pui capăt relației, pentru că, în timp, va deveni abuzivă. 

3. Umor

Râsul este o parte esențială a unei relații. Cum ți-ai putea petrece întreaga viață alături de cineva cu care nu poți râde? Dacă partenerul tău nu are nici un strop de simț al umorului, este o problemă destul de serioasă. Nu te vei putea bucura cu el în momentele fericite și te vei simți deprimată alături de el în cele problematice. Cel mai bine ar fi să-i spui adio, pentru că va fi greu să trăiești alături de el. 

4. Dezvoltare personală

Toți creștem și ne schimbăm, în fiecare zi a vieții noastre. Dacă partenerul tău se opune schimbării și nu este dispus să se dezvolte din punct de vedere mental, emoțional și spiritual, nu veți putea construi împreună o relație sănătoasă. Relațiile ar trebui să ne motiveze să devenim mai buni, mai înțelepți, altfel sunt constrângătoare și nesatisfăcătoare. 

5. Protecție

Dacă nu te simți ocrotită lângă bărbatul cu care stai, atunci acesta nu este partenerul potrivit pentru tine. Persoana cea mai dragă trebuie să-ți poată oferi sprijin și protecție, să te facă să te simți confortabil și să-ți alunge fricile. Întreabă-te întotdeauna: „Mă simt în siguranță lângă iubitul meu?”

6. Comunicare

Atunci când partenerii nu comunică între ei, înseamnă că nu sunt pregătiți să se dezvăluie, să construiască o relație autentică și serioasă. Trebuie să fii sigură că ai primit în viața ta o persoană cu cre poți purta oricând o conversație, căreia îi poți împărtăși gândurile tale și care, la rândul său, îți mărturisește ce gândește și ce simte. Scopul oricărei relații este comunicarea, sentimentul că ești auzit și ascultat. 

7. Înțelegere

Nimeni nu este perfect, toți facem greșeli, este firesc. De aceea, înțelegerea este esențială într-o relație. O femeie puternică îi cere partenerului să accepte că este o persoană la fel ca oricare alta, își recunoaște vulnerabilitățile și erorile. La rândul său, îl înțelege pe cel iubit și știe că nici el nu este perfect. 

8. Onestitate 

Chiar dacă greșim, într-o relație este important să ne recunoaștem erorile și să ne cerem iertare. Femeile puternice pretind onestitate din partea partenerului. Indiferent de consecințe, într-o relație adevărată, cei implicați spun întotdeauna adevărul. Adesea, acesta poate răni, dar este garanția unei legături durabile. 

9. Libertate

Toți avem nevoie de independență, de timp petrecut cu noi înșine sau cu altcineva în afara persoanei dragi. Altfel, relația noastră se poate transforma în dependență. Atunci când alegi să stai o seară cu prietenele, nu înseamnă că îți abandonezi partenerul sau că nu-l iubești. Pur și simplu ai nevoie de mai multe relații pentru a te simți împlinită și liberă. 

10. Respect

Fără respect, nu este posibilă o iubire reală. Dacă unul dintre parteneri nu are respect pentru celălalt, relația este sortită eșecului. Chiar și cea mai fierbinte dragoste moare într-o atmosferă de umilire, condescendență și ridiculizare. 

cuplu

11. Sprijin

Pentru că persoana pe care o iubești îți este cea mai apropiată din lume, aștepți un sprijin deplin din partea sa, în orice condiții. Persoana apropiată trebuie să-ți sară în ajutor în orice circumstanță și să îți ia partea, chiar și atunci când toți ceilalți te părăsesc. 

12. Bunătate

Toți merităm o atitudine pozitivă, un cuvânt bun sau o vorbă drăgăstoasă, indiferent cât de obosit sau de iritat este partenerul. Dacă iubitul tău îți refuză mici gesturi de bunătate, cuvinte blânde care să te facă să te simți fericită, cu siguranță nu este potrivit pentru tine și, mai devreme sau mai târziu, relația voastră se va sfârși. 

13. Fidelitate 

Să fiți fideli unul altuia într-o relație (dacă nu ați convenit în altă manieră) este un lucru de la sine înțeles. Dacă partenerul nu poate renunța la obiceiul de a căuta mereu noi aventuri, este cazul să pui stop relației. Nimic nu îl va schimba, nici copiii, nici iubirea ta, nici anii care trec, dacă are acest lucru în sânge. 

Pe de altă parte, dacă la începutul relației închizi ochii la escapadele sale, este dificil să-i pretinzi fideltate mai târziu. Așa că stabilește de la început limitele, înainte ca iubirea ta pentru el să devină prea puternică. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (9804 vizite)
  2. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (1453 vizite)
  3. Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste (1196 vizite)
  4. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (971 vizite)
  5. Cum să alegi cadourile ideale pentru sărbători (961 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (nota 4.8)
  4. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (nota 4.3)
  5. Ce Sfântă muceniță sărbătorim pe 7 decembrie și cum să te rogi ei ca să te vindeci de boli grave (nota 4.3)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel (0 comentarii)
  3. Lidia Fecioru ne învață cum să scăpăm de energiile negative cu ajutorul unui ou (0 comentarii)
  4. Cifra destinului în numerologie: semnificație și interpretare (0 comentarii)
  5. De ce aghiasma nu se strică niciodată: ce spun oamenii de știință despre apa sfințită (0 comentarii)