Ce le place bărbaților în pat: greșeli pe care femeile trebuie să le evite

Ce le place bărbaților în pat: greșeli pe care femeile trebuie să le evite

Redactor Alexa Galgau

Deși există concepția că femeile nu prea au cum să dea greș în pat, ea este complet greșită. Chiar dacă bărbații ajung la orgasm atât de ușor, asta nu înseamnă că femeile nu mai au niciun motiv să depună eforturi, pentru că oricum se întâmplă. Este de apreciat un bărbat care face tot posibilul pentru ca partenera lui să ajungă pe culmile plăcerii, iar exact același lucru se aplică și femeilor.

Astfel, trebuie să știi ce le place bărbaților în pat și să te străduiești să faci și lucruri care poate nu prea te încântă, doar pentru a-i face partenerului o plăcere. Nu știi de unde să începi să îți îmbunătățești abilitățile intime? Află ce greșeli trebuie să eviți!

Ce le place bărbaților în pat: trei greșeli pe care femeile trebuie să le evite

Problema cu sexualitatea femeilor este că nu a avut șansa să se dezvolte prea mult, pentru că încă din vremurile de demult ele erau învățate că trebuie doar să se supună nevoilor masculine, iar acest lucru este suficient. Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel și femeile sunt învățate să își caute propria plăcere în pat, iar acest lucru le face mai pasionale și mai active în dormitor.

Cu toate acestea, sunt multe lucruri pe care le mai avem de învățat, dacă vrem să ne înnebunim partenerii. Să eliminăm mai întâi aceste greșeli pe care le facem în pat, conform bărbaților:

1. Nu fac destul sex oral

Veste proastă pentru femeile care nu prea sunt înnebunite după sexul oral: aceasta este una dintre cele mai mari dorințe ale bărbaților. Mulți domni se plâng că partenerele lor ignoră complet acest act sau îl fac cu „de-a sila”, ceea ce taie cheful, după cum îți poți imagina. Așadar, dacă vrei să îți înnebunești iubitul în pat, nu te mai feri de sexul oral și, dacă tot o faci, pune și puțin suflet, în loc să pară că faci ceva ce urăști. Desigur, dacă ești total împotriva acestui act și într-adevăr te scârbește, atunci nimeni și nimic nu te poate obliga să o faci. Este strict alegerea ta.

Încă o mențiune importantă în ceea ce privește sexul oral: se pare că prea puține femei acordă atenție testiculelor, concentrându-se doar pe penis. Este bine să știi că testiculele sunt incredibil de sensibile și poți să îi oferi iubitului tău clipe de neuitat dacă nu uiți de ele.

2. Nu sunt destul de pasionale

Poate că te-ai întrebat până acum cum este o femeie care nu e bună la pat. Răspunsul celor mai mulți bărbați? Este vorba despre o femeie care stă ca „scândura”, adică nu afișează niciun pic de plăcere sau pasiune în timpul actului intim, fiind evident că nu îi place.

Problema este că de multe ori femeile sunt prea pasive în dormitor și îi lasă doar pe bărbați să își vadă de treabă, uneori fiind evident că abia așteaptă să se termine totul. Ce ar putea să taie cheful mai mult decât o astfel de atitudine? Când vine vorba despre ceea ce le place bărbaților în pat, pasiunea este cu siguranță pe primul loc. Așadar, mai preia frâiele din când în când și nu te sfii să îi arăți partenerului tău cât de mult îl dorești. Nu, nu trebuie să te prefaci! Dacă ai un libido scăzut, trebuie să faci în așa fel să îți vină cheful, pentru că numai astfel poți fi cu adevărat pasională. Iată AICI un posibil motiv pentru care ai libidoul scăzut!

3. Nu se gândesc la propria plăcere

Te surprinde că aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile le fac în dormitor? Ei bine, se pare că bărbații nu sunt atât de egoiști pe cât credem noi și cei mai mulți dintre ei se declară mulțumiți cu adevărat dacă și partenera lor are orgasm. Așadar, contrar a ceea ce cred multe femei, ejacularea nu este scopul suprem al actului intim, ci trebuie să fie o experiență minunată pentru ambele părți pentru ca  amorul să fie considerat foarte bun. Ai probleme la acest capitol? Chiar dacă nu este ușor să ajungi la orgasm, dacă aplici câteva sfaturi, poți să ai parte de o partidă de dragoste incredibilă de fiecare dată. Descoperă AICI ghidul femeii neîmplinite în pat!

Așadar, ce le place bărbaților în pat? Cel mai mult le place ca femeia să fie activă și pasională (desigur, fără a exagera), lipsită de inhibiții și dornică să ajungă și ea la orgasm. Cea mai mare greșeală a femeilor este afișarea plictiselii și pasivității în pat, aceasta fiind o metodă sigură de a strica cheful de a face dragoste al partenerului (sau de a-l face să închidă ochii și să se gândească la altcineva!).

Articolul urmator
Minciuni nesanatoase pe care femeile si le spun intr-o relatie
Minciuni nesanatoase pe care femeile si le spun intr-o relatie
Ce greseli faci in pat?
Incepe quiz
Ce greseli faci in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.