Ce le trece prin minte bărbaților atunci când te dezbracă

Ce le trece prin minte bărbaților atunci când te dezbracă

Alida Enache

Crezi că iubirea și admirația pe care o ai pentru corpul tău ar trebui să se schimbe cu trecerea anilor? Sigur, îmbătrânești sau poate ai devenit mamă, iar timpul și bisturiul te-au lăsat cu cicatrici adânci, cu riduri profunde sau cu vergeturi supărătoare. Ce să mai zicem de clasica celulită!

Dar, chiar și așa, nimic din toate astea nu contează. Corpul tău, în toată grandoarea lui, este absolut minunat, lipsit de vreo imperfecțiune. Toate acele semne pe care tu le consideri enervante, în ochii celui care te iubește sunt mai mult decât sublime, fie că tu ești conștientă de asta sau nu.

 Imegine cu o mână de bărbat care deschide fermoarul unei rochii roșii de pe o femeie

În timp ce tu te lupți cu stima de sine scăzută, partenerul tău nu-și mai poate dezlipi privirea de la tine. Cu haine, fără haine, nici măcar nu contează! În ochii săi ești aceeași frumusețe desăvârșită de la începutul relației. Dacă nu crezi, te invităm să te convingi din rândurile de mai jos! Descoperă și tu cele 12 gânduri pe care le are bărbatul care te iubește atunci când te dezbracă!

Ce le trece prin minte bărbaților atunci când te dezbracă

 1. Se gândește că silueta ta se potrivește de minune cu a lui. Da, în timp ce tu îți faci griji că nu te încadrezi în standardele actuale de frumusețe, iubitul tău se gândește la cât de perfect arăți. Îmbrăcată, dezbrăcată, nu mai contează! Silueta ta se potrivește de minune cu a sa, iar lui nu-i mai rămâne decât să te admire în toată splendoarea ta. Bărbatul care te iubește nu-ți va putea găsi niciodată vreun defect, chiar dacă nu ai hainele pe tine.
 2. Nu este dezgustat de vergeturile tale. Unele femei sunt atât de sigure că nu vor avea vreodată vergeturi... până la momentul contrar. Sigur, creșterea sau scăderea excesivă în greutate și ridicarea constantă de obiecte foarte grele nu ajută femeile să își păstreze corpul mult visat, dar acesta nu este un motiv de rușine. La rândul lor, și bărbații se aleg cu vergeturi și ghici ce! Ei nu-și fac griji că partenerele nu-i vor mai iubi pentru asta. Tu de ce să te frămânți?
 3. Cicatricea ta de la cezariană îi aduce aminte că ești cu adevărat curajoasă. Ai rămas cu semne după o naștere prin cezariană? Ce bine! Asta înseamnă că ai amintiri concrete de la marele moment în care ai dovedit tuturor, dar mai ales ție, că ești o eroină. Orice bărbat care te iubește nu se va lăsa vreodată intimidat de o cicatrice, ci dimpotrivă, el te va aprecia mai mult pentru ea. Și știi de ce? Pentru că te-ai sacrificat să devii mamă.
 4. Se concentrează pe acel lucru pe care îl adoră la tine. Majoritatea bărbaților au o parte preferată a corpului atunci când vine vorba despre partenerele lor. În general, poate fi vorba despre posteriorul tău sau despre piept, dar nici șoldurile, picioarele, talia, buzele și ochii nu se exclud. Ca atare, atunci când te dezbraci în fața partenerului tău, probabil că nici măcar nu se gândește la ce ar vrea să facă cu tine în pat. S-a pierdut demult în admirația pe care o are față de acea părticică specială a ta.
 5. Vrea să te iubească și nimic mai mult. Nu, nu contează că tu nu te mai simți atrăgătoare. Partenerul tău nu te va considera niciodată respingătoare doar pentru că silueta ta sau corpul tău nu mai arată ca la începutul relației. Cu siguranță că nici măcar nu a observat că s-a schimbat ceva la tine. Cu kilograme în plus sau în minus, cu cicatrici sau cu vergeturi, iubitul tău vrea să te iubească și nimic mai mult.
 6. Te dorește, dar asta nu înseamnă că vrea să facă amor constant. Nu, nu se gândește doar la dragoste, oricât de tare te-ar dori. Nici măcar nu este normal să o facă de fiecare dată când te vede dezbrăcată, chiar dacă sunteți la începutul relației. Vor exista foarte multe momente în care veți stă fără haine unul în fața celuilalt, dar nu vă veți arunca direct în pat. Asta nu înseamnă că este ceva greșit cu tine. Ești la fel de seducătoare în orice moment!
 7. Este uluit de frumusețea ta. Ești frumoasă, fie că vrei să înțelegi asta sau nu. Ești superbă, chiar dacă nu te încadrezi în standardele actuale. Iar el, pentru că te iubește, este absolut uluit de frumusețea ta! Uneori, iubitul tău ar putea simți nevoia de a se holba la tine și atât.
 8. Nu se îngrijorează doar pentru că observă anumite schimbări la trupul tău. Un bărbat care te adoră va găsi întotdeauna o modalitate de a te încuraja să fii exact așa cum îți dorești tu, atât timp cât asta nu-ți dăunează. Iubitul tău nu-ți va adresa niciodată cuvinte jignitoare doar pentru că te-ai îngrășat sau pentru că ți-au apărut vergeturi. El se va asigura doar că ești sănătoasă în cel mai galant mod posibil și, bineînțeles, te va iubi la fel de mult în continuare.
 9. Vrea să facă duș cu tine. Ești la fel de sexy atât îmbrăcată cât și dezbrăcată, dar dușul se face fără haine și... în doi. Un bărbat îndrăgostit va încerca întotdeauna să se strecoare lângă tine chiar și atunci când vrei să faci o baie rapidă. De ce? Să mai profite și el încă trei minute de frumusețea ta încântătoare. 
 10. Se bucură de moment. Unul dintre lucrurile de care poți fi sigură atunci când nu porți haine în fața iubitului tău este faptul că el chiar se bucură de moment. Da, este perfect prezent, te vede, te admiră, iar toată concentrația sa este asupra ta. Vrea să se piardă în tine atât fizic, cât și emoțional pentru că te iubește.
 11. Vrea să se apropie pentru a-ți simți mirosul. Nu, nu este neapărat vorba despre cel mai scump parfum al tău. Știi și tu că fiecare persoană în parte are un miros special. Chiar și tu te îmbraci în tricourile lui doar pentru a-l simți mai aproape atunci când nu sunteți împreună. Ei bine, și iubitul tău adoră să-ți simtă aroma și tocmai de aceea vrea să se apropie de tine atunci când te vede dezbrăcată. Cine știe, poate că fără haine mirosul tău este chiar mai amețitor!
 12. Probabil că și el se gândește la defectele lui. Foarte rar, dar sigur o face! Oricât de macho ar fi, oricât de mult s-ar iubi, și el se îngrijorează uneori că nu este perfect în ochii tăi. Și tu, pentru că ești o zeiță pentru el, ai puterea de a-l liniști de fiecare dată când începe să se îndoiască de calitățile sale.

Adevărul este că până și partenerul tău mai are nesiguranțe în legătură cu felul în care arată și este perfect normal să se întâmple asta. Și la fel este și în cazul tău. Dar chiar și așa, dragostea adevărată, sinceritatea și deschiderea față de celălalt vă vor ajuta să depășiți și cele mai supărătoare momente, fie ele în viața de zi cu zi sau în pat. 

Tu ce crezi? Aveai impresia că iubitul tău te judecă pentru felul în care arăți sau erai conștientă că te adoră exact așa cum ești?

Citește și: Cum să îți dai seama dacă soțul tău îți ascunde ceva

Surse articol: Hernorm, Womenshealtmag, Hivisasa

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Regula „celor patru R”. Ce se întâmplă când te întâlnești cu aceste mecanisme care distrug relațiile
Regula „celor patru R”. Ce se întâmplă când te întâlnești cu aceste mecanisme care distrug relațiile
Poti sa-ti dai seama cand un barbat te minte?
Incepe quiz
Poti sa-ti dai seama cand un barbat te minte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.