Ce să NU faci niciodată în faţa iubitului tău

Ce să NU faci niciodată în faţa iubitului tău

Redactor Andreea Baluteanu

O relaţie de cuplu presupune intimitate şi confort, aşa că ar trebui să ne simţim libere să fim noi însene în faţa celui iubit, cel puţin teoretic. Cu toate acestea, anumite gesturi nu vor face decât să ucidă romantismul dintre voi sau să strice magia celor mai frumoase momente!

E minunat să îţi consideri iubitul cel mai bun prieten, dar vei menţine de-a pururi aprinsă flacăra pasiunii în relaţia voastră, dacă eviți să faci unul dintre lucrurile de mai jos!

10 lucruri pe care să NU le faci niciodată în faţa iubitului tău

  • Nu împărţi gesturi de tandreţe cu alţi bărbaţi. Da, un pic de gelozie nu a stricat niciodată într-o relaţie, dar când flirturile depăşesc limita decenţei şi deja nu mai ştii dacă ai fost mai darnică în atingeri cu el sau cu celălalt, iubirea voastră s-a fisurat iremediabil. Nu contează dacă tocmai l-ai întâlnit pe Tom Hardy sau dacă eşti într-o relaţie deschisă. Niciun bărbat care te iubeşte nu va suporta să te vadă sărutându-te cu altul în faţa sa!
 

A photo posted by Tom Hardy (@_tomhardy_) on

  • Nu discuta mândră despre fostele tale cuceriri sau despre performanţele lor sexuale. Tipul care te place nu vrea să ştie dacă a fost precedat de unul sau de 20 de bărbaţi, aşa cum nici tu nu îţi doreşti să ai o expunere completă a calităţilor fizice, morale sau intelectuale ale fostei sale. Dacă tot aţi hotărât să vă acordaţi întâietate unul altuia, ce importanţă mai are restul lumii?

  • Nu face nimic din ceea ce nu ai face nici măcar în faţa mamei sau a celei mai bune prietene. Mergi la baie de faţă cu cele mai importante persoane de sex feminin din viaţa ta? Te scobeşti în nas în faţa lor, îţi cureţi urechile sau îţi introduci tamponul în timpul menstruaţiei? Dacă te fereşti să comiţi aceste gesturi intime în faţa mamei, a surorii sau a prietenei tale, de ce le-ai face în faţa lui?

  • Nu îl obliga să ia parte la momentele delicate dedicate igienei personale. O baie în doi e ultra hot, iar sexul la duş trebuie încercat! De asemenea, nu vom susţine niciodată mitul femeii perfecte de acum 20 de ani şi nu te vom îndemna să te trezeşti cu o jumătate de oră înaintea lui, doar ca să nu te surprindă nemachiată. Cu toate acestea, faţa ta acoperită de rimel şi de resturi de fond de ten, în plin proces de demachiere, coşurile stoarse sau punctele negre inflamate ar trebui să fie privelişti cu care să nu îi „clăteşti” vreodată ochii! La fel, epilatul în regiunile sensibile, decolorarea mustăţii sau tăiatul unghiilor ar fi bine să rămână activităţi restrânse la perimetrul personal.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

  • Nu îl bombarda cu detalii rezervate doar urechii doctorului tău. E iubitul tău, iar una dintre menirile sale este să fie alături de tine când ţi-e rău, aşa că nu trebuie să te ascunzi în munţi pe perioada ciclului. Cu toate acestea, amănunte de tipul abundenţa fluxului menstrual sau consistenţa şi textura scurgerilor tale vaginale ar trebui să rămână secrete!

  • Nu îl face părtaş la secretele prietenei tale! Faptul că acum eşti parte componentă într-o relaţie fericită şi echilibrată nu ar trebui să îţi schimbe radical loialităţile! Problemele intime ale celei mai bune prietene nu au ce căuta între tine şi iubitul tău. Nu îi înşela încrederea şi nu o transforma, fără să ştie şi fără să vrea, în a treia persoană din cuplul vostru!

  • Nu prolifera bârfe şi răutăţi gratuite! E normal să te plângi iubitului tău de faptul că şefa nu îţi dă pace, dar va începe să îşi pună întrebări, dacă obişnuieşti să „împroşti” cu răutăţi gratuite în toţi colegii şi prietenii tăi. Relaxează-te şi învaţă să priveşti lumea cu ochelarii roz ai optimistului: este un sfat de viaţă, nu numai de dragoste!

  • Nu îi vorbi de rău mama sau prietenii. Chiar dacă ai senzaţia că vei avea parte de cea mai rea soacră a tuturor timpurilor sau consideri că iubitul tău minunat îşi pierde timpul în gaşca fără viitor, nu este cazul să îţi exprimi cu glas tare şi răspicat această părere, de câte ori e prin preajmă. Nu uita că ţine la amicii lui şi cel mai probabil îşi adoră mama, aşa că îţi vei face un deserviciu aducând aceste lucruri în discuţie.

  • Nu îi verifica disperată mesajele, Instagramul sau WhatsApp-ul! Dacă raidurile pe wall-ul de Facebook sunt pentru tine mai urgente decât prima masă a zilei, iar certurile în legătură cu comentariile pe care le primeşte de la diverse fete sunt mai comune decât vorbele de alint, relaţia voastră nu are prea mulţi sorţi de izbândă!

  • Nu împărţi chiar totul cu şi de faţă cu el! Iubiţii care nu mai au secrete, intimitate sau proprietăţi personale sunt la fel de posibili ca o pereche de unicorni îndrăgostiţi! Pentru a avea o relaţie de cuplu echilibrată şi armonioasă, nu trebuie să împarţi cu el periuţa de dinţi sau să insişti să vă creaţi un cont de Facebook comun! Desigur, vei renunţa la o parte din independenţa ta pentru el, dar să devii un fel de anexă a sa nu este nici recomandat, nici sănătos!

Tu ce părere ai despre aceste lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată în faţa iubitului tău? Descoperă aici şi frazele pe care nu ar trebui să le spui vreodată unui bărbat!

Surse foto: Instagram, Splashnews

Articolul urmator
10 semne că își pierde interesul față de tine și cum să le gestionezi
10 semne că își pierde interesul față de tine și cum să le gestionezi
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?
Incepe quiz
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (158)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.