Ce spun liniile din palmă despre fericirea ta în dragoste

Ce spun liniile din palmă despre fericirea ta în dragoste

Ionelia Olteanu

Mâinile unei persoane pot spune foarte multe lucruri despre acea persoană. Ba chiar şi despre relaţia cu partenerul. Cei care cred în chiromanție îți vor spune că palmele nu mint niciodată și că pot oferi foarte multe informaţii pe care poate nici nu te le știai despre tine.

citit in palma cu lupa

Opiniile sunt împărţite despre mâna care ar trebui folosită pentru citit- unii spun că pentru femei este dreapta, iar pentru bărbaţi stânga. Cu toate acestea, ambele sunt la fel de importante. Trăsăturile fizice şi materiale cu care te-ai născut pot fi descifrate în mâna stângă, iar cea dreaptă vorbeşte despre viitorul profesional.

Unele mici umflături sau monturi de pe suprafaţa palmei pot să spunăchiar și despre cum merge relaţia dintre tine şi partenerul tău. Un simplu test te poate ajuta să îți dai seama despre cum va curge povestea ta de dragoste. Este suficient să îţi apropii palma ta de a iubitului şi să citești mai jos ce semnifică fiecare aliniere.

Liniile sunt la acelaşi nivel

Dacă tu şi partenerul aveţi liniile dragostei pe acelaşi nivel atunci eşti norocoasă: are intenţii serioase şi este genul de persoană care preferă relaţiile constante. Nu îi plac schimbările bruşte care ar putea interveni în viaţa ta şi este extrem de raţional. Este caracterizat de mult bun simţ, are o personalitate blândă şi îi pasă de sentimentele şi opiniile celorlalţi.

Linia de la palma stângă este mai joasă

Dacă se întâmplă ca linia de la palma stângă să fie mai joasă decât linia de la palma dreaptă înseamnă că preferi să ai un partener mai în vârstă decât tine şi eşti o persoană foarte înţeleaptă pentu vârsta ta. Te poţi considera norocoasă în dragoste, eşti o persoană romantică şi nu ţii cont de normele sociale. De multe ori îţi place să îţi asculţi intuiţia, chiar dacă aceasta te mai înşală din când în când.

Linia de la palma dreaptă este mai joasă

Aceste persoane nu se grăbesc să aibă o relaţie serioasă pentru că, pentru ele dragostea nu este cheia către fericire. Atunci când se hotărăsc aleg o persoană mult mai tânără sau chiar de altă naţionalitate. Este încrezătoare în forţele proprii, e sigură pe sine şi iubeşte aparenţele. Trece cu uşurinţă peste obstacole şi se consideră a fi independentă şi decisă.

Te provocăm să te uiţi şi tu în palma ta şi a iubitului tău şi să aflaţi mai multe unul despre celălalt, dar şi despre relaţia voastră de dragoste. 

Articolul urmator
Nu orice problemă din relația ta trebuie să fie rezolvată
Nu orice problemă din relația ta trebuie să fie rezolvată
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.