Nu Skin

Ai linia îngerului păzitor în palmă? Uite ce înseamnă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Chiromanția este o artă veche pe care anumiți oameni au început să o practice în India. De acolo, s-a răspândit în China, Egipt, Grecia și Europa. Deși mulți consideră această practică doar o superstiție, alții sunt de părere că este o știință străveche.

„Mulți medici și psihologi au studiat această știință, iar din concluziile lor a reieșit faptul că mâinile au potențialul de a ne dezvălui stările personale, cele de sănătate și chiar cele psihice”, susține Gary Markwick, un celebru expert în chiromanție, potrivit Happy Soul.

Linia îngerului păzitor, extrem de rară, dar foarte puternică

Specialiștii în chiromanție cataloghează linia îngerilor păzitori drept cea mai norocoasă și mai sacră. Acest linii se formează, de obicei, în stânga palmei, atunci când un membru al familiei sau un prieten moare. Linia înseamnă că acum ei călătoresc alături de tine precum un spirit călăuzitor sau un înger păzitor.

Care este linia îngerului păzitor

Dacă ai o linie paralelă cu linia vieții, atunci ești o persoană cu adevărat norocoasă. Aceste linii foarte rare sunt, de obicei, cunoscute sub numele de „linia îngerului păzitor”. Această linie este considerată a fi binecuvântată de un înger păzitor care are întotdeauna grijă de tine și te păzește de rele. Linia îngerului păzitor este conectată cu linia vieții. Cei care o au reușesc într-un fel să evite suferința, rănile sufletești și se bucură în general de o viață fericită, cu multă pace, armonie și bunăstare.

În clipul video de mai jos poți vedea pas cu pas cum poți afla care este linia îngerului păzitor și ce semnificații are!

Îngerii păzitori au fost dintotdeauna parte din spiritualitatea umană. Se crede că fiecare dintre noi are un protector care ne supraveghează și ne ține departe din calea răului. Unii oameni pretind că au avut viziuni cu îngeri, mai ales cei care au fost în moarte clinică.

Dacă ai primit această confirmare în palma ta, fii sigură că ai lângă tine un spirit care te veghează. Chiar dacă la prima vedere pare de necrezut, îngerii păzitori trimit semne subtile pe care le vei observa constant. Specialiștii în ocultism susțin că aceste entități divine acționează diferit, în funcție de personalitatea celui pe care îl veghează.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta