Ce spune despre relația ta anotimpul în care v-ați îndrăgostit

Ce spune despre relația ta anotimpul în care v-ați îndrăgostit

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când vrei să îți definești relația, iei în calcul o mulțime de factori: personalitatea ta, a lui, zodiile sau cât de generos este contul comun pe care îl aveți în bancă. Cu toate acestea, experții sunt de părere că anotimpul în care v-ați îndrăgostit poate avea la fel de multe de spus despre povestea voastră precum rapiditatea cu care ați ajuns în pat, de exemplu!

Află, din rândurile de mai jos, cât de trainică este o relație încheiată vara sau dacă iubirile începute iarna au șanse la un happy-end!

Cât vă veți iubi, în funcție de anotimpul în care ați pus ochii unul pe altul

Spune-ne când v-ați îndrăgostit, iar noi îți arătăm câte șanse aveți să rezistați unul lângă celălalt!

O iubire de-o vară

iubire vara

Popularul refren al anilor 90 are aplicabilitate în teritoriul relațiilor; iubirile începute vara sunt considerate mai mult o aventură decât o relație în adevăratul sens al cuvântului și garantează pasiuni devastatoare chiar și celor mai banale legături. Vara ai mai multă încredere în tine, te obișnuiești cu goliciunea și ești mai deschisă la experiențe noi, ceea ce îți crește apetitul pentru sex și, prin urmare, te transformă în protagonista unor relații mistuitoare.

Cu toate acestea, iubirile începute vara nu trebuie privite cu superficialitate! Ele se pot dovedi cele mai relaxante, ceea ce le crește șansele de supraviețuire. Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu iminența Valentine’s Day, de exemplu, și nici cu privire la ce cadou îi cumperi de Crăciun. Dimpotrivă, îl poți invita liniştită la piscină, ca să îi admiri pectoralii în voie, sau la un picnic, ca să descoperi care sunt felurile sale de mâncare preferate. Ai șansa să îl cunoști mai bine și ai opțiuni de date-uri practic infinite, așa că vă înscrieți cu seriozitate în liga celor mai trainice cupluri, doar pentru că v-ați îndrăgostit vara!

Romantism de toamnă

Zilele lungi și caniculare de vară au trecut, ceea ce înseamnă că nu te mai concentrezi doar pe distracție și vacanță, iar gândurile despre nopți fierbinți, pline de pasiune, sunt înlocuite de cele despre romantism, seri petrecute sub pătură la un maraton de seriale sau plimbări lungi sub corola arămie a copacilor.

Dacă vara este atât anotimpul aventurilor pasagere, dar și al relațiilor care durează mai mult decât crezi, toamna este momentul în care se înnoadă cele mai romantice, mai sensibile și mai frumoase povești. Sufletul îți este deshis către poezia din jur și e gata să cuprindă sentimente înalte, profunde. Acum cinele la lumina lumânărilor nu mai înseamnă grade în plus în termometre sau riscul de a da foc la casă, ci un must în relație. Și pentru că și el e acum la fel de deschis ca tine la gesturi frumoase, aveți toate șansele de a începe o relație care să reziste mult și bine!

Dragostea supraviețuitorilor

Începem prin a-ți spune că iarna este anotimpul cu cele mai multe despărțiri. Sezonul cadourilor ucide mai multe relații decât ai putea crede, atunci când te gândeşti la luminițele Crăciunului: stresul sărbătorilor, depresiile sezonului rece sau meditația extenuantă de la sfârșit de an, când faci balanța între eșecuri și reușite se pot dovedi „criminale în serie”, atunci când vine vorba despre poveștile de iubire.

iubire de iarna

Așa cum iarna este anotimpul cu cele mai multe despărțiri, ea se poate dovedi însă și cel cu cele mai trainice povești de iubire. Vara imprimă pasiune și sex-appeal, toamna e sezonul romantismului, iar iarba cel al supraviețuirii. Dacă sufletul ți-a fost cuprins de dragoste acum, înseamnă că ești o fire optimistă, una care nu lasă depresia și tristețea sfârșitului de an să distrugă înclinația naturală de a iubi. Mai mult, în cazul în care relația voastră a început iarna, este foarte probabil să fi fost acel tip de dragoste la prima vedere, puternică, pe care nici măcar viscolul nu o poate opri. Așa ați reușit să alegeți cadourile perfecte de Crăciun, deși abia vă știați, să vă distrați de minune de Anul Nou sau să găsiți cele mai inovatoare și mai fun modalități de a vă petrece timpul liber când afară sunt -20 de grade!

Iubirea ușoară, dar riscantă

Dacă cele mai multe relații se încheie iarna, primăvara e recunoscută ca fiind un adevărat catalizator de povești de dragoste. E și normal, când stai să te gândești. Afară a început să se încălzească, natura renaște și ne umple sufletul de veselie, iar producția de vitamina D, accelerată, pune capăt depresiei întunecate de iarnă. La fel ca vara, încep să apară tot felul de oportunități pentru a cunoaște bărbați sau pentru a organiza date-uri cu cei care se află deja pe lista ta.

Dar, tocmai pentru că e atât de ușor, primăvara se dovedește a fi un anotimp riscant pentru iubire. Fiind predispusă la ea, va exista mereu un sentiment de dubiu; oare s-a îndrăgostit de mine pentru că așa îi dicta instinctul (cea mai mare parte a animalelor încep acum ritualurile de împerechere) sau îl iubesc doar pentru că l-am întâlnit într-o seară atât de frumoasă de mai? De asemenea, dat fiind faptul că primăvara pune cele mai puține obstacole iubirii, e posibil ca relația voastră să nu fi fost testată. Nu spunem că nu îl iubești sau că nu te adoră, ci doar că trebuie să fii precaută.

Tu ce părere ai? Ești de acord cu ceea ce spune anotimpul în care te-ai îndrăgostit despre relația ta?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Singurul sfat de care ai nevoie pentru a-ti salva relatia de iubire
Singurul sfat de care ai nevoie pentru a-ti salva relatia de iubire
Răspunde la 6 întrebări și îți vom spune în ce stadiu ce află relația ta!
Incepe quiz
Răspunde la 6 întrebări și îți vom spune în ce stadiu ce află relația ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.