Ce spune locul în care te sărută prima dată despre viitorul relației voastre

Ce spune locul în care te sărută prima dată despre viitorul relației voastre

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Fiecare dintre noi ne exprimăm dragostea prin modul nostru unic. Fie că este vorba despre o îmbrățișare sau lucruri simple pe care le facem pentru cel drag, aceste gesturi sunt expresia afecțiunii pe care o purtăm persoanei iubite. Dar ce transmitem atunci când ne sărutăm?

Sărutul este actul universal de manifestare a afecțiunii și a dragostei, care ajută, pe lângă alte gesturi de tandrețe, la consolidarea legăturilor pe termen lung. Și, cum fiecare poveste de iubire are specificul ei, nici nu este de mirare că există atâtea forme de sărut. se pare că fiecare tip de sărut spune multe lucruri despre legătura noastră.

Iar cel mai important este primul sărut, deoarece locul în care iubitul ne sărută la prima întâlnire determină modul în care relația noastră va decurge.

Iată ce spune locul în care te sărută prima dată despre viitorul relației voastre!

Toate știm primul loc în care ne-am întâlnit prima dată cu perechea noastră, data, persoanele care erau pe lângă noi, cum eram îmbrăcați, însă câte dintre noi mai ținem minte unde ne-a sărutat pentru prima dată iubitul? Dacă ai reținut acest detaliu esențial, află că poți afla chiar viitorul relației voastre.

cupluri care se saruta

Pe frunte

Acest tip de sărut înseamnă că sunteți doar prieteni. Totuși o prietenie poate fi cel mai bun început al unei relații. Atunci când sentimentele sunt mult mai profunde, acest gest de afecțiune este o expresie a unei emoții sincere. Majoritatea persoanelor folosesc acest gen de sărut atunci când încep să se întâlnească cu cineva. În acest mod arătăm, de fapt, cât de mult ne place de cel de lângă noi. Dacă acest sărut a fost primul pe care perechea ta l-a folosit pentru a se apropia mai mult de tine, atunci înseamnă că are sentimente pentru tine și că nu te-a vrut doar pentru o aventură.

Pe mână

Sărutul mâinii în cazul unui cuplu la început de drum nu poate fi decât cel mai pur gest de afecțiune prin care persoana respectivă îți arată cât de mult de prețuiește și te respectă. Un bărbat care face acest gest la prima întâlnire este extrem de respectuos și cu mult bun-simț. Dacă acesta a fost primul gest intim pe care l-a făcut la prima întâlnire pentru a se apropia de tine, păstrează-l, pentru că acest bărbat este o adevărată comoară.

Pe obraz

Atunci când ne întâlnim cu cineva, folosim acest tip de pupat, în semn de salut. Este un semn universal de prietenie și poate fi văzut și ca o formă de respect. Este perfect normal să folosim acest gest la prima întâlnire, dar și atunci când facem cunoștință cu o persoană. Viitorul relației este incert în cazul acestui tip de pupat, deoarece este o formă comună de salut.

Pe gât

Sărutul pe gât este de cele mai multe ori practicat între două persoane care se cunosc foarte bine și pe care le leagă niște sentimente. Dacă acesta a fost primul contact fizic ce a existat între voi la prima întâlnire, atunci sfârșitul relației voastre este mai aproape decât crezi. Un astfel de bărbat care te sărută pe gât la prima întâlnire nu are intenții serioase, ci te vrea doar pentru o aventură.

femeie care isi respinge prietenul

Pe nas

Un pupic pe nas poate fi un gest de afecțiune foarte drăguț în cazul unui cuplu. Totuși pentru prima întâlnire este puțin cam exagerat. Dacă este prima dată când vă vedeți, acest gen de sărut poate indica faptul că te vede ca pe un copil și că nu te consideră suficient de matură pentru a avea o relație cu tine. Totuși dacă sunteți prieteni de ceva timp și începeți să vă vedeți ca un cuplu, pupicul pe nas poate fi văzut ca un gest de afecțiune sinceră. Îi este teamă să te vadă ca pe iubita lui deocamdată, dar fii sigură că te respectă și că ține la tine.

Pe buze

Există femei care se feresc de acest tip de sărut la prima întâlnire. Totuși, uneori trebuie să te lași în voia sorții și să nu îți controlezi dorințele. Dacă te sărută pe buze la prima întâlnire nu este un bădăran, ci se simte atras de tine și te dorește. Sentimentele lui pentru tine sunt sincere, iar viitorul relației voastre este unul promițător.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Sfatul specialistului: cele 7 fraze care dăunează grav relației de cuplu
Sfatul specialistului: cele 7 fraze care dăunează grav relației de cuplu
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.