Cele 8 motive reale pentru care prietenele tale nu-l plac pe iubitul tău

Cele 8 motive reale pentru care prietenele tale nu-l plac pe iubitul tău

Alida Enache

Dragostea e oarbă, fără doar și poate. Indiferent de cât de încrezătoare ai putea fi în legătură cu alegerile tale romantice, s-ar putea ca prietenele tale să nu fie atât de încântate de iubitul tău. De ce? Ei bine, motivele sunt numeroase. Dacă și tu ți-ai dat seama că anturajul tău nu-l prea agreează pe cel pe care îl iubești, ți-ar prinde bine să afli și de ce. Persoanele apropiate pot vedea anumite aspecte care ție nu-ți sar în ochi. Te invităm să descoperi în rândurile de ce prietenele tale nu-l plac pe bărbatul pe care-l iubești!

Imagine cu două femei care se uită urât către un bărbat

Cele 8 motive reale pentru care prietenele tale nu-l plac pe iubitul tău

 1. S-a dat la ele. Fie a încercat să flirteze cu ele când tu nu erai prin preajmă, fie chiar i-ai observat și tu “glumele prietenești” față de ele, dar nu le-ai acordat prea multă importanță. Oricum ar fi, data viitoare când petreci timp cu iubitul tău și prietenele tale, încearcă să stai cu ochii pe el. Poate fi stresant să ai o relație cu o persoană care nu poate interacționa cu prietenele tale decât flirtând nepotrivit cu ele.
 2. Le amintește de foștii tăi. Chiar dacă prietenele tale nu-ți vor spune asta în față, s-ar putea ca actualul tău iubit să fie exact ca foștii. Nu ar strica nici să-ți pui la îndoială propriile gusturi dacă, la un moment dat, ele îți sugerează să-ți extinzi orizonturile din punct vedere amoros.
 3. Nu este genul tău. Ai încercat să te întâlnești cu un bărbat diferit de ce-ți place ție de fel și le-ai surprins în totalitate pe prietenele tale cu alegerea ta. Poate fi destul de ciudat pentru ele să te vadă cu un muzician după ce le-ai prezentat mai mulți sportivi de-a lungul timpului,de exemplu. Cu siguranță că apreciază că ai reușit, totuși, să îți extinzi orizonturile, așa că nu te panica. Se vor obișnui cu noul tău partener!
 4. Încearcă prea mult, mult prea mult. Face prea mult glume. Este mult prea entuziasmat și puțin cam lăudăros. Vrea să se asigure că toată lumea observă cât de minunat este și cât de mult de adoră pe tine. Dacă nu este la fel de iubăreț și în absența prietenelor tale, ar fi bine să-ți pui un semn de întrebare. De altfel, s-ar putea relaxa pe parcursul următoarelor voastre întâlniri, iar atunci cu siguranță că nu va mai trebui să îți faci griji.
 5. Nu se străduiește suficient. Nu face nici măcar efortul de a-și aminti numele lor. Vorbește doar cu tine atunci când vă întâlniți cu grupul tău de prieteni și se comportă ca și cum restul persoanelor nu ar exista. Pare destul de plictisit în general și nu prezintă interes pentru niciun subiect de discuție abordat de voi.
 6. Sexualitatea lui este discutabilă. Da, așa este! Prietenele tale cred că iubitul tău ar putea fi gay. Chiar și așa, cu siguranță că tu știi mai bine decât ele cum stau lucrurile. Dacă consideri că nu au niciun motiv pentru care să își facă griji, cel mai bine ar fi să le comunici asta. Vor depăși momentul!
 7. Nu este suficient de bun pentru tine. Poate că tu nu observi asta, dar anturajul tău o face. S-ar putea ca prietenele tale să se îndoiască de calitățile iubitului tău sau chiar de compatibilitatea voastră. Le este greu să nu tragă concluzii atunci când tu ai deja o diplomă de master și un salariu frumos, în timp ce el este doar un visător simpatic care locuiește cu mama sa. Întreabă-te dacă aspirațiile voastre pe termen lung se potrivesc cu adevărat.
 8. Nu este genul lor. Poate că este genul tău, dar cu siguranță că nu este și al lor. Până la urmă, nu este nimic greșit în asta. Atât timp cât există respect din toate părțile, nu ar trebui să te îngrijorezi. Chiar și tu îți iubești partenerul, chiar dacă nu ești prea încântată de mama lui. Este cam același lucru!

Citește și: Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort, cu cinci trucuri ușoare

Surse articol: Yourtango, Hernorm, Refinery29

Surse foto: iStock

Articolul urmator
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  top 5 divahair.ro - cuplu

  1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (95 vizite)