Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort, cu cinci trucuri ușoare

Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort, cu cinci trucuri ușoare

Alida Enache

Da, îl poți convinge pe bărbatul pe care îl placi să facă tot ceea ce vrei tu, fără ca măcar să își dea seama de asta! Nu este atât de greu să învârți un bărbat pe degete, mai ales dacă înveți să îți joci binele cărțile. Știi, ai putea crede că pentru el atracție fizică și pasiunea sunt cele mai importante, dar lucrurile nu stau deloc așa. Înainte de toate, bărbatul își dorește să fie ascultat, apreciat și respectat. Haide să descoperim în rândurile de mai jos care sunt cele cinci trucuri ușoare care te vor ajuta să dai viața peste cap oricărui bărbat pe care îl ai în minte... și în inimă!

Imagine alb-negru cu o femeie și un bărbat care se îmbrățișează

Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort

1. Ascultă-l. - Cu siguranță că nu poți convinge chiar pe toată lumea să te placă! În schimb, ce ai putea face este să-i determini pe cei care te plac deja să... te placă și mai mult. Poți face asta îmbunătățind modul în care comunici cu aceștia. De exemplu, un interlocutor bun este acela care știe să asculte activ.

Esența conversației pe care o porți cu un anumit bărbat este de a te apropia mai tare de el, de a-l convinge să aibă încredere în tine, să se simtă în siguranță, ascultat și apreciat. Cum poți face asta? Ascultându-l activ!

Dacă vrei să-i câștigi inima și să te asiguri că îi intri sub piele, învață să-l asculți. Întreabă-l care sunt interesele sale, visele sale, planurile de viitor. Învață-l să fie vulnerabil în fața ta, să se deschidă și să-ți zică ceea ce simte. Doar în felul acesta îl vei îndupleca să se simtă în largul lui în preajma ta. Doar așa va reuși să-ți arate adevărata față a sa.

Discută cu el despre ceea ce îi place și vei vedea că va deveni din ce în ce mai atras de tine. Dar, chiar și așa, asta nu înseamnă că ar trebui să îți sacrifici propriile interese pentru el. Ideal ar fi să găsești puncte comune pentru care să aveți amândoi curiozități. Plus – nu uita să te și distrezi!

2. “Prinde-l în cârlig.” – Acum că se simte comod în preajma ta, cu siguranță că nu mai trebuie să-ți faci nicio problemă. E al tău! Chiar și așa, dacă vrei să-l prinzi bine în cârlig, ar trebui să încerci să condimentezi puțin lucrurile. Întreabă-l dacă are vreo fantezie sau vreo dorință mai deocheată și interesează-te în legătură cu acel subiect. Trimite-i unul din selfie-urile tale sexy și vorbește-i deschis despre plăcerile tale. Îl vei înnebuni în felul acesta!

3. Urmează-i exemplul. - Pe măsură ce discuți cu el, atât online cât și față în față, încearcă să acorzi mai multă atenție felului în care se comportă și gândește. Este atent la detalii? În general, bărbații au percepția vizuală mult mai dezvoltată ca restul simțurilor, iar asta înseamnă că ai putea încerca să folosești cuvinte mai descriptive. Răspunde-i la fiecare replică pe care ți-o dă cu ceva care sporească pasiunea și dorința dintre voi doi.

De exemplu, poți încerca să vorbești tot mai mult cu el și să-l faci să înțeleagă că îl placi, că îl vrei în viața ta. Nu există un afrodisiac mai puternic decât dorința altei persoane. Să simți că ești vrut, apreciat și plăcut poate face minuni în cazul oricui.

4. Fă-te "recunoscută". În marketing, există un concept numit "top of mind". El sugerează plasarea propriului brand sau nume în topul preferințelor clienților care au nevoie un anume produs sau anumite servicii pe care le oferi și tu. Mai exact, brand-ul tău trebuie să fie primul lucru care le vine în minte cumpărătorilor atunci când vor să achiziționeze ceva.

Exact așa este și în cazul bărbaților. Asigură-te că tu ești cea la care se gândește atunci când vine vorba de iubire și intimitate. Cum poți face asta? Ei bine, îi poți trimite mesaje intime pe parcursul zilei. Păstrează scânteia dintre voi adăugând de fiecare dată câte un element hot în conversațiile voastre.

5. Intimitatea. Mesajele intime, jucăușe și nebunatice, mai ales cele de dinainte de o întâlnire, sunt o modalitate foarte bună de a spori pasiunea dintre voi doi. Trezește-i imaginați și înnebunește-l așa cum știi tu cel mai bine. În felul acesta îl vei pregăti pentru ceea ce va urma...

Tu ce crezi? Ce metode folosești atunci când vrei să te joci cu mintea unui bărbat?

Citește și: Cum să știi dacă partenerul tău te iubește sau nu cu adevărat

Surse articol: Cluber, India, Bolde

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbații se confesează: Top 10 motive pentru care nu răspund mesajelor femeilor
Bărbații se confesează: Top 10 motive pentru care nu răspund mesajelor femeilor
Te pricepi sa manipulezi barbatii?
Incepe quiz
Te pricepi sa manipulezi barbatii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.