Nu Skin

Cinci întrebări care te fac să-ți dai seama că un bărbat știe ce le place femeilor în pat

Redactor Alexa Galgau

Este clar că nu ne putem lua după bărbați atunci când își autoevaluează priceperea în pat. Cei mai mulți se consideră semizei, dar la proba practică dau greș de multe ori. Ce bine ar fi dacă am avea un detector care să ne spună dacă un bărbat este sau nu bun la pat! Din păcate, un astfel de dispozitiv nu a fost încă inventat, dar semnele priceperii unui bărbat sunt chiar în fața noastră. Daca învățăm să aplicăm puțină psihologie, putem să ne dăm seama cu ușurință dacă cel de lângă noi știe sau nu să satisfacă o femeie.

Iată cum să îți dai seama prin câteva întrebări simple și subtile dacă un bărbat știe ce le place femeilor în pat!

Ce le place femeilor în pat: întrebări subtile pentru el

1. Dacă ar fi să aleagă între o seară petrecută cu cei mai buni prieteni și una petrecută conducând mașina visurilor sale, ce ar alege?

Acesta este doar un exemplu de întrebare, dar poț să o formulezi și altfel. Ideea este să reusești să afli dacă este o persoană atentă la alți oameni, altruistă, care se simte bine când are oameni dragi în jur, sau genul de om care are tendințe egoiste și care ar face orice ca să își facă poftele. Aceste tendințe se reflectă puternic și în pat, inconștient: un bărbat altruist va fi atent cu femeia de lângă el și îi va acorda atenția pe care o merită, în vreme ce unul egoist nu va avea în vedere decât propria plăcere. Bărbații egoiști nu sunt aproape niciodată buni la pat și nu știu ce le place femeilor în pat, tocmai pentru că nici nu le trece prin minte să se intereseze!

2. În general, acceptă sfaturile și sugestiile altora sau se bazează exclusiv pe ceea ce consideră el că e bine să facă?

Există două tipuri de oameni: cei care vor să primească feedback și pleacă urechea la sfaturile altora și cei care fac numai ce îi taie capul și trăiesc cu convingerea că numai ei știu ce e bine și ce e rău. Aceștia din urmă sunt bărbați care nu sunt buni la pat, dintr-un motiv simplu: nu au cum să știe din naștere cum să satisfacă o femeie, iar dacă nu acceptă să li se spună ce „butoane” să activeze, vor rămâne cu niște idei probabil total greșite despre plăcerea feminină. De exemplu, mulți bărbați au impresia că viața reală este un fel de film porno, în care penetrarea rapidă și puternică este o metodă 100% sigură de a aduce femeia pe culmile plăcerii. Desigur, este complet fals, pentru că femeile, în general, au nevoie de o schimbare a ritmului, de o alternare între mișcări lente și mișcări rapide. Dacă atitudinea bărbatului este (la pat și în general) „Lasă că știu eu ce fac”, atunci cel mai probabil nu are habar!

3. Îi plac aventurile și vrea experiențe noi sau se simte mai degrabă în siguranță în zona de confort?

Este bine să știi dacă ai lângă tine un bărbat care vrea să exploreze noi teritorii sau unul care nu vrea nici măcar să iasă din casă prea des.  Este o informație utilă pentru relația voastră, dar îți spune multe și despre cum este la pat. De regulă, un bărbat cu simțul aventurii, care vreau mereu să experimenteze ceva nou, știe și ce le place femeilor în pat, tocmai pentru că este dispus să încerce orice. Indiferent de fanteziile pe care le ai, este un gând plăcut să știi că ai lângă tine un partener care ar fi încântat să le transforme în realitate. 

4. Este curios și vrea să știe cum funcționează lucrurile din jurul lui sau este interesat doar de rezultat, nu și de proces?

Iată o altă întrebare subtilă care îți poate spune dacă e bun la pat sau nu. Un bărbat curios vrea să știe cum funcționează multe lucruri, printre care și corpul unei femei. Sigur că nu trebuie să învețe o carte de anatomie pe dinafară, dar nu strică deloc să aibă niște cunoștințe de bază, care să îi permită să înnebunească orice femeie. Din păcate, mulți bărbați sunt prea concentrați pe act în sine și nu se gândesc să se documenteze mai deloc, ceea ce înseamnă că habar nu au cum funcționează corpul femeii. Chiar și în cazul sexului, cunoașterea înseamnă putere (sau plăcere)!

5. Este genul visător, cu capul în nori, sau genul care preferă să stea ancorat în prezent?

Poți să îl întrebi acest lucru, dar bineînțeles că poți să observi și singură ce fel de persoană este. Din păcate, oamenii visători nu excelează la capitolul sex, pentru că nu își mențin atenția asupra actului și partenerei, ceea ce reduce din calitatea sexului. Un bărbat care are obiceiul de a rămâne ancorat în prezent îți poate oferi o experiență erotică perfectă, pentru că este acolo și puteți savura cu adevărat fiecare clipă. Este genul de bărbat care vrea să te privească în ochi și să te atingă mereu, peste tot. Și nimic nu te va face să te simți mai dorită decât toată această atenție acordată fiecărui centimetru al corpului tău. 

Dacă vrei să îți dai seama dacă știe ce le place femeilor în pat, pune-i aceste întrebări subtile și trage singură concluziile!

Descoperă și șapte scuze pe care le folosește un bărbat infidel și patru secrete pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta