Nu Skin

Cinci lucruri pe care numai iubirea te îndeamnă să le faci

Alexa Galgau

Fiecare simte altfel iubirea, dar un lucru este cert: ea ne schimbă complet. Poate că nici nu poți spune că ți-ai atins potențialul uman până nu ai iubit cu adevărat, pentru că abia atunci când ești capabilă să te dăruiești cu totul unei alte persoane, în ciuda tuturor temerilor, poți spune că ai șansa de a ajunge la un apogeu emoțional. Așa cum e ea, uneori plină de suferință și aproape întotdeauna dificilă, dragostea este transformatoare și ne ajută să evoluăm.

Descoperă care sunt cele cinci lucruri pe care numai iubirea te îndeamnă să le faci, chiar dacă nu te-ai fi crezut capabilă de ele înainte!

Numai iubirea te îndeamnă să...

1. Să lupți mereu pentru relația ta

Te vei lupta cu cei din jur, cu viața, cu iubitul tău și, poate cel mai adesea, cu tine. De multe ori, îți va veni să renunți pentru că e greu, dar nu o vei face. Acesta este un semn clar al iubirii: capacitatea de a înfrânge obstacolele pentru a putea fi cu jumătatea ta. Atunci când nu există dragoste adevărată, o relație este dezirabilă doar cât este plăcută. De îndată ce apar dificultățile, farmecul dispare și nu rămâne mare lucru. Adevărata iubire te transformă într-o adevărată veterană, care a trecut prin nenumărate momente grele. Chiar dacă ai momente când pur și simplu nu reușești să te înțelegi cu partenerul tău sau în care apar nenumărate piedici, faci totul cu gândul să îți salvezi relația, să o aduci la o nouă etapă; gândul despărțirii ți se pare inadmisibil.

2. Să ieși din zona de confort

Este imposibil să trăiești o viață plină de împliniri dacă nu faci niciun pas în afara zonei de confort. Trăim într-o lume a anxietății și a temerilor, în care amenințările ne pândesc la orice colț. Totuși a gândi astfel este de-a dreptul dăunător pentru tine, iar cartea vieții tale va avea mult mai multe pagini goale decât ți-ai dori. Nimic nu îți dă mai mult curaj decât iubirea adevărată: te vei trezi gata să cucerești lumea, chiar dacă ieri îți era frică să ieși din casă. Dragostea este cel mai bun „combustibil” și cel mai sigur remediu pentru teama de a trăi. Atunci când ești alături de jumătatea ta, nimic nu este imposibil.

3. Să străbați lumea în lung și-n lat 

Te-ai întrebat vreodată cum e posibil ca unele povești de iubire să se înfiripe între oameni care trăiesc în diferite colțuri ale lumii? Sau cum reușesc unele persoane să se mute oriunde pentru a fi cu jumătatea lor? Există oameni care ar fi în stare să se mute și pe altă planetă pentru a fi cu persoana iubită! Numai iubirea îți poate da curajul să lași în urmă tot ce este familiar pentru a intra pe un teritoriu necunoscut, într-o cultură nouă. În vreme ce scepticii vor ridica din sprâncene și vor spune că nu este posibilă o astfel de dragoste, adevărul este că nu există granițe atunci când iubești. Și, până la urmă, poate că nu ar trebui să încurajăm o lume în care, dacă te muți pe alt continent cu serviciul, este în regulă, dar dacă te duci departe pentru a fi cu persoana dragă, este „ciudat”.

4. Să lași garda jos de tot

Știi că iubești cu adevărat atunci când dai jos toate măștile și scuturile, întreaga „armură” cu care te protejezi de oamenii din jurul tău; atunci când poți să fii tu însăți lângă un alt om, deși credeai că nu va fi posibil niciodată acest lucru. Dragostea nu este numai pasiune arzătoare, ci și o stare de confort și liniște, care te îndeamnă să ieși din carapace. Deși ești complet vulnerabilă, știi că nu ai motive să te temi, iar acesta este unul dintre cele mai prețioase sentimente din lume. 

5. Să devii un om mai bun în fiecare zi

Dragostea nu este un sentiment static, ci dinamic, care se transformă zi de zi, iar acest lucru te conduce și pe tine către schimbare. Fiecare experiență negativă din acea relație te învață ceva, fiecare experiență pozitivă te face și mai recunoscătoare pentru ceea ce ai. Astfel, nu poți rămâne la fel, ci te schimbi odată cu ea, devenind tot mai bună și mai înțeleaptă, chiar dacă uneori este un drum foarte dificil.

Numai iubirea are aceste efecte uimitoare asupra noastră și trebuie să o lăsăm să ne transforme, pentru că numai astfel putem fi cu adevărat fericiți! 

Fă-ți testul fructelor pentru a afla cum va fi toamna ta în dragoste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!