Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Viorica Ghinea, redactor

Semnul zodiacal care te guvernează îți dezvăluie aspecte importante ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ai observat deja că un bărbat se comportă cam ciudat în preajma ta, dar nu ai știut cum să interpretezi acele indicii.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim cine te iubește în secret în funcție de zodia ta.

Cine te iubește: astrele ştiu cine este admiratorul tău secret!

Berbec

Admiratorul tău este un bărbat timid, care nu va avea prea curând curaj să îți mărturisească sentimentele lui. Firea ta impulsivă îl face mereu să dea înapoi când deschide gura să îți spună că te iubește cu ardoare. S-ar putea ascunde printre prietenii mai îndepărtați ori printre vecinii tăi. Fii cu ochii în patru, dacă vrei să afli mai exact cine te iubește!

Taur

Tu îți dorești un bărbat cu capul pe umeri și stabil în relație, dar ai parte de doi afemeiați. Te pândesc pentru a găsi momentul potrivit să îți propună o ieșire în oraș, așa că va trebui să îți pregătești câteva scuze pe măsura insistențelor lor. Să nu crezi că vor renunța la primul refuz! Nu, nu, trebuie să te înarmezi cu răbdare și cu... scuze bune!

Gemeni

Niciodată nu ai dus lipsă de admiratori. Firea ta veselă și sociabilă îi atrage la fel cum atrag florile albinele. Totuși, numai unul își ascunde sentimentele față de tine. Știe că nu mai are nicio șansă să intre în grațiile tale, cel puțin nu în următoarea perioadă. Dacă vrei să descoperi cât mai repede cine te iubește, află că este vorba despre fostul tău iubit.

Rac

Te urmărește din umbră un bărbat romantic și îndrăgostit. Admiratorul tău este îndrăgostit de tine de ceva vreme și se pare că se simte mai bine să te iubească pe ascuns decât să îți spună ce simte. Ca să îți dai seama despre cine vorbim, aruncă o privire atentă printre colegii tăi. Acum vezi că știi despre cine este vorba? Nu era așa greu să îți dai seama!

Leu

Poate că tu îți dorești să atragi bărbați puternici și independenți, dar te alegi numai cu admiratori mult mai mici decât tine. Și acum te afli în aceeași situație. Vestea bună este că cel care te iubește în prezent pe ascuns se va îndrăgosti repede de altcineva. Știe și el că nu are prea multe șanse la o femeie ca tine, mai ales că este o diferenţă mare de vârstă între voi.

Fecioară

Seriozitatea și responsabilitatea ta ți-au adus un admirator pus bine. Ai grijă să nu îl dezamăgești, pentru că este vorba despre... șeful tău. Încă nu te iubește, dar nici mult nu mai are. Nu te gândi că vei avea parte de momente stânjenitoare pentru că nu vrea să îți spună ceea ce simte. Dar s-ar putea să îți mărească salariul. Cu siguranță nu vrea să te piardă!

Balanță

Tu crezi că este cel mai bun prieten al tău, dar el nutrește altfel de sentimente pentru tine. Tot ce așteaptă este să prindă mai mult curaj pentru a te săruta. Nu se pricepe prea bine la cuvinte, astfel că preferă să lase faptele să vorbească de la sine. Ai grijă cum te comporți cu el de acum încolo. Doar de tine depinde ce va ieși pe viitor.

Scorpion

Te întrebi cine te iubește? N-ai scăpat nici tu de admiratori! Nu îl cunoşti prea bine pe cel care a pus ochii pe tine, pentru că este un străin misterios. Probabil că îl ştii din vedere, dar numai dacă ţi-a atras atenţia, altfel n-are nicio şansă. Dacă aştepţi ca el să te abordeze, află că nu se va întâmpla prea curând.

Săgetător

Ai parte de un admirator îndrăzneţ. Deja s-a gândit cum să te abordeze la următoarea voastră întâlnire. Este unul dintre acei bărbaţi cu care ai fost pe aproape să ai o relaţie, dar nu a fost momentul potrivit pentru voi. Să nu crezi că el te-a uitat. Îşi pregăteşte cu atenţie armele de seducere.

Capricorn

Când credeai că nu ai niciun admirator care să te iubească în secret, afli că un bărbat însurat are ochi doar pentru tine. S.O.S., nici nu te gândi să răspunzi avansurilor lui pe viitor! Poate că acum nu îţi spune ce simte, dar nu va mai rezista prea mult să stea departe de tine. Dacă este vorba despre soţul vreunei prietene, cu atât mai mult ar trebui să îl ocoleşti.

Vărsător

Credeai că trebuie să îi faci faţă unui singur admirator secret? Nu, nu, ai chiar trei! Nu te speria, niciunul nu are gânduri serioase deocamdată. Preferă să viseze la tine, pentru că ştiu că inima ta îi aparţine altui bărbat.

Pești

Dacă te gândești că nu te iubește nimeni, află că ai şi tu un bărbat pe urmele tale. Te priveşte cu insistenţă de fiecare dată când mergi în magazinul tău preferat din mall. Să nu crezi că are impresia că vrea să furi ceva, doar te admiră. Dacă te împrieteneşti cu el, poate îţi face şi vreo reducere, aşa că nu trece cu vederea sentimentele lui pătimaşe.

Dacă tot ai aflat cine te iubeşte în secret, poate că îl vei ajuta să exprime mai uşor ceea ce simte sau poate că nu, depinde de ceea ce simţi şi tu faţă de el.

Vrei să afli mai multe informaţii despre admiratorul tău secret? Încearcă testul de AICI!

Articolul urmator
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Cine te iubeste in secret?
Incepe quiz
Cine te iubeste in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.