Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat

Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat

Lorena Pintilie

În relație, cele mai mici gesturi și cele mai (aparent) neînsemnate semne de afecțiune sunt, de fapt, cele care dau profunzime! Atunci când iubești cu adevărat vrei să te implici cât mai mult în parteneriatul amoros și îți dorești ca partenerul tău să știe cât de mult ții la el. Radiezi de fericire și îți dorești să dai totul și, normal, te aștepți să primești același lucru în schimb. Știi că sunteți suflete pereche atunci când dați și primiți în egală măsură!

Întrebare: „Cum ți-ai dat seama că partenerul de viață te iubește cu adevărat?”. Cât de frumoase sunt răspunsurile date de femeile de mai jos, pe care le putem lua drept exemple de „așa da!”.

1.A depus efortul de a învăța mai multe despre limbajele iubirii și a încercat din răsputeri să îl învețe pe al meu, dar nu i-a reușit. În schimb s-a concentrat pe al său. A început apoi să mă surprindă cu mici detalii și activități specifice 'genului meu de iubire', cum îmi place să îi spun, dar se vedea că se străduiește mult prea mult, că nu era natural. Limbajul dragostei pe care el îl manifestă este cel al actelor de serviciu, adică îi place să-și arate afecțiunea prin acțiuni concrete. Pe când al meu se bazează mai mult pe oferirea de cadouri, afecțiune prin cuvinte și atingere fizică. Inițial simțeam că nu mă iubește cu adevărat pentru că nu 'vorbea' în limbajul meu de dragoste. Dar apoi am realizat că ține la mine nespus de mult prin faptul că îmi oferea iubire din perspectiva limbajului său de dragoste”.

2.Se oprește din orice face pentru a mă ajuta pe mine dacă am nevoie de ceva. Mă mângâie pe spate ori de câte ori îl ating în timp ce ne uităm la un film și este mereu fericit să facă lucruri cu mine, doar pentru că știe că petrecem timp împreună”.

Bărbații se confesează: Top 10 motive pentru care nu răspund mesajelor femeilor

3.Am plecat într-o excursie rapidă la Washington împreună. Nu mai călătorisem niciodată în viața mea și am primit finanțare de la locul meu de muncă pentru a face niște cercetări și am decis să îl chem cu mine. Am vrut să bifez cât mai multe lucruri pentru lucrarea respectivă și l-am târât efectiv după mine peste tot. În 18 ore am reușit să bifez toate locurile de pe listă. În loc să se plângă, nu a scos niciun sunet, ba mai mult, m-a ajutat să termin lucrarea la timp și să completez ce mai era nevoie. Acest om minunat 'm-a ținut în viață'. Mi-a amintit că trebuie să iau pauze. Acest om m-a ajutat literalmente să evit bălțile de ploaie, mi-a amintit să mănânc și m-a ajutat să mă orientez într-un oraș necunoscut. Nu m-am putut abține - am plecat din excursie îndrăgostită de DC, dar și de el”.

4.Îmi sărbătorește realizările mai mult decât o fac eu!”.

5.Atât de multe momente! Când m-a lăsat să stau la el acasă timp de două luni, în timpul pandemiei, când toată lumea a fost restricționată să stea în case. De asemenea, când i-a spus prima dată mamei sale despre mine și a fost încântat să mă prezinte familiei. Apoi, când am cumpărat o casă împreună și, din nou, când eram într-o relație la distanță și depuneam în mod activ eforturi pentru a nu simți distanța. Îi sună video pe copiii mei la cină în fiecare săptămână. Am știut că mă iubește cu mult înainte să spună pentru prima dată 'Te iubesc', cu voce tare”.

6.Face totul, chiar orice, pentru a înțelege mai bine boala mintală cu care mă confrunt. Nu am mai întâlnit pe nimeni care să fie atât de răbdător cu mine, chiar dacă uneori pot fi cea mai mare pacoste. În dimineața de după ce aproape am fost internată în secția de psihiatrie, partenerul meu mi-a spus: 'Te-am dezamăgit. Trebuia să mă uit după semne. Erau acolo de săptămâni întregi'. Acum, el mă verifică zilnic. De atunci, și-a făcut timp să afle tot ce poate despre boala mea mintală, despre copilăria mea, etc”.

7.Soțul meu este un tip căruia îi place să se pună la dispoziția oamenilor. Nu este cel mai bun când vine vorba despre cuvinte și comunicare verbală, acesta fiind limbajul meu de dragoste. Însă acțiunile lui vorbesc de 10 ori mai bine decât o face el. De exemplu, atunci când sunt la menstruație, el e cel care se ocupă să am totul pregătit. Când luăm mâncare la restaurant, comandă ceva ce știe că și mie îmi va plăcea pentru că întotdeauna comandăm lucruri diferite și împărțim. Dacă îi scriu un mesaj în care îi spun că am avut o zi proastă la serviciu, îmi pregătește o baie fierbinte și cu spumă când ajung acasă”.

Un bărbat își sărută pe frunte iubita în timp ce aceasta îl mângîie pe gât și are ochii închiși.

8.Am avut o relație la distanță timp de peste un an. Ne despărțea, fizic, un ocean. Însă, chiar și în cele mai aglomerate perioade, și-a făcut săptămânal timp pentru a călători până la mine. Puține lucruri îl pot face pe un bărbat să facă asta. Unul dintre ele este dragostea. Sunt fericită că ne avem unul pe celălalt”.

9.Mi-am dat seama cât de mult mă iubește anul trecut, când a avut loc o altă creștere a cazurilor de COVID-19 în Marea Britanie. Mai erau câteva zile până la Crăciun. Eram atât de neliniștită că voi lua COVID și că nu-mi voi putea vedea familia, în special pe bunica mea. Eram convinsă că aveam simptome. Centrul de testare era la o distanță destul de mare cu mașina. Eu nu conduc, deci clar îmi era greu să ajung până acolo. El m-a ținut în brațe în timp ce eram neliniștită și plângeam. Apoi, mi-a spus să mă înscriu la centrul de testare pentru dimineață, iar el va rămâne în seara aceea și mă va duce cu mașina pentru a face testul chiar dacă va întârzia la muncă. Și asta a și făcut. Pe tot parcursul nopții, m-a ținut strâns în brațe și mi-a spus cât de mult mă iubește și că totul va fi bine. Încă îmi amintesc că m-am simțit atât de copleșită de dragoste în acea noapte, în ciuda atacurilor mele de anxietate”.

10.El a fost unul dintre cei patru tineri care au purtat sicriul surorii mele la înmormântarea sa. M-a consolat și m-a sprijinit în timp ce eram în doliu, când au murit ambele mele surori mai mici. De asemenea, a vrut și a ales să rămână cu mine când am fost diagnosticată cu scleroză multiplă la 28 de ani. Viața lui ar fi fost mult mai ușoară dacă ar fi acceptat ieșirea pe care i-am dat-o când am fost diagnosticată, dar el este încă aici, 25 de ani mai târziu”.

11.Ne certasem și nu prea ne vorbeam, dar tot s-a asigurat că poarta era deschisă când ajungeam acasă de la serviciu, ca să nu fie necesar să cobor din mașină să o deschid”.

12.Îmi aduce o ceașcă de ceai în pat în fiecare dimineață, îmi dă întotdeauna ultima bucată din orice mâncăm, este grijuliu, ba chiar s-a mutat din țara sa natală pentru a fi cu mine”.

13.Iubitul meu urăște alcoolul - nu-i place mirosul, gustul și efectul pe care îl are asupra oamenilor. Eu beau din când în când, iar el nu mă judecă. Într-o seară, am ajuns să beau prea mult și prea repede și am stat ghemuită la toaletă, vomitând. Mi-a adus apă, s-a așezat lângă mine, m-a mângâiat pe spate și îmi tot spunea: 'Îmi pare atât de rău, iubire. Te iubesc', iar și iar. M-a ajutat să mă curăț, m-a ținut în brațe în timp ce mă simțeam foarte rău și îmi tot spunea cât de mult mă iubește. M-a făcut să mă uit la el și să mă gândesc: 'Omul ăsta chiar ține mult la mine'”.

"Multe lucruri te pot face să te simți iubit, dar un lucru pe care am observat că oamenii îndrăgostiți îl fac, fără să li se ceară, e să își încalce propriile limite obișnuite pentru persoanele pe care le iubesc. Știu că este sănătos să îți pui limite, iar faptul că partenerul tău le respectă este idealul, dar eu mi-am ignorat întotdeauna propriile limite în momente de nevoie pentru persoanele pe care le iubesc și consider că atunci când acestea fac același lucru pentru mine este un semn foarte clar că persoana respectivă are sentimente puternice și reale pentru tine”.

14.Am știut ce înseamnă iubirea adevărată din partea cuiva atunci când iubitul meu mi-a donat un rinichi. Dar, sincer, am știut că ține la mine cu mult timp înainte de asta”.

15.Eram plecată de câteva zile. M-am întors acasă și luam cina împreună. Și-a pus capul pe brațul meu și avea o privire iubitoare de cățeluș. Mi s-a topit inima. Se vedea că abia aștepta să mă vadă din nou”.

Cum repari o căsnicie dezbinată de infidelitate, conform sfaturilor părintelui Vasile Ioana

16.Am ADHD, și este destul de normal pentru mine să spun lucruri 'la întâmplare' din senin, sau să pun ceva jos și să uit de el, iar apoi, partenerul meu va găsi un obiect la întâmplare într-un loc neobișnuit (cum ar fi telecomanda în frigider). La scurt timp după ce ne-am mutat împreună, i-am împrumutat cartea mea preferată. Făceam curățenie în casă într-o duminică; eu spălam rufele, iar el spăla vasele. Am intrat în bucătărie și i-am spus: 'Ador partea care urmează' apoi am ieșit. În loc să mă ignore, pentru că nu avea habar despre ce vorbeam, s-a oprit din ce făcea și s-a gândit câteva minute la ceea ce am spus, încercând să găsească un curs al gândurilor mele, ca să își dea seama la ce mă refeream. Cu câteva minute înainte de a-i spune de nicăieri ce gândeam, trecusem pe lângă noptiera din dormitor, acolo unde era cartea pe care el o citea. Despre ea vorbeam, iar el și-a dat seama într-un final că mă referisem la aceasta”.

17.La început, doar dorința lui de a fi în preajma mea și dorința de a face ceva sau de a nu face nimic împreună m-au făcut să îmi dau seama că mă iubește. Și faptul că, 20 de ani mai târziu, continuă să prefere să facă lucruri cu mine decât cu oricine altcineva, este ceea ce mă face să știu cu adevărat că da, încă mă iubește”.

18.Este atent și mă ascultă, chiar și atunci când nu e tocmai plăcut ce urmează să îi spun. Uneori știe ce simt chiar înainte ca eu să îmi dau seama”.

19.I-am făcut o felicitare de ziua lui de naștere cu un copac și un apus de soare - pe rădăcini scria 'Happy', iar pe spate era meticulos desenat 'Birthday'. S-a bucurat foarte tare, nu-i venea să creadă că eu am creat-o. S-a bucurat și mai tare când i-am arătat ce scria pe rădăcini. A arătat-o imediat chiar și prietenilor săi din cămin, apoi a agățat-o pe perete cu un bilet autocolant”.

20. „Sunt văduvă acum. Am fost împreună cu soțul meu timp de 28 de ani. Mi-a ajutat familia cu atât de multe lucruri: s-a mutat, i-a dăruit surorii mele o mașină acum 20 de ani (încă o mai are) și m-a încurajat să rămân la facultate când voiam să renunț. Se trezea mai devreme ca să pregătească cafeaua, îmi făcea plinul la mașină, ne-a luat o pisică, deși nu era un împătimit al pisicilor. Sunt atât de multe lucruri mărunte. Nu era un tip care să facă 'gesturi mărețe', dar își arăta dragostea prin acțiuni zilnice mai mici și mai semnificative. Totuși, m-a surprins de câteva ori cu trandafiri când eram la cursuri și în timpul vacanțelor mele. Îmi lipsește atât de mult”.

Tu când ai realizat că partenerul tău te iubește cu adevărat?

Surse foto: Unsplash 

Surse articol: Buzz Feed

Articolul urmator
Simți că lucrurile nu merg bine între voi? Asta pentru că, treptat și fără să-ți dai seama, ai trecut de la rolul de iubită la cel de... mamă
Simți că lucrurile nu merg bine între voi? Asta pentru că, treptat și fără să-ți dai seama, ai trecut de la rolul de iubită la cel de... mamă
Alege ingredientele pentru smoothie-ul preferat și află dacă te iubește cu adevărat
Incepe quiz
Alege ingredientele pentru smoothie-ul preferat și află dacă te iubește cu adevărat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (74 vizite)