Nu Skin

Cum faci un bărbat să te adore în 10 pași

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Dorințele, obiceiurile și comportamentele noastre diferă extrem de mult. Tocmai de aceea, doar ajungerea la un numitor comun ne va ajuta să avem o relație fericită și împlinită. Acceptarea diferențelor este primul pas, însă nu și cel decisiv.

Unde dragoste nu e, nimic nu e. Așadar, iubirea este cea care ne poate să trecem peste aceste diferențe și să ne acceptăm așa cum suntem. Deși ne este greu să ne exprimăm sentimentele uneori, anumite gesturi pot transmite mesajul corect partenerului nostru.

Bărbații nu sunt atrași doar de fețe și corpuri, ci și de suflete. De aceea, gesturile de afecțiune sunt cele care ne vor apropia și care ne vor ajuta să trecem la un alt nivel în relația pe care o avem. Deși ai crede că orice tip de atingere contează, se pare că bărbații reacționează mai bine la anumite gesturi.

În galeria de mai sus vei afla ce anume face un bărbat să te adore.

Îl alinți

Îl alinți

Orice ființă are nevoie să simtă persoana iubită aproape, fără excepție. Bărbatul care te iubește întotdeauna va adora momentele de tandrețe petrecute împreună. Acest lucru îl face să se simtă mult mai aproape de tine, conectat. Poți să îi arăți cât de mult contează pentru tine stând cu capul pe pieptul lui sau ținându-l de mână. Deși ți se va părea un gest mic, pentru el va conta enorm.

Zâmbetul pe care îl ai după ce te sărută

Zâmbetul pe care îl ai după ce te sărută

Acel zâmbet prostuț după sărutat pe care îl vezi prin filme chiar există! Deși nu ești conștientă de acest lucru, cu siguranță după ce te sărută zâmbești dintr-un motiv sau altul. Deși data viitoare te vei simți jenată că faci asta, află că bărbații adoră zâmbetul la femei. Faptul că zâmbești le transmite faptul că ești fericită și că sentimentele sunt împărtășite.

Te uiți pe ascuns la el

Te uiți pe ascuns la el

Bărbaților le place să se simtă doriți. O privire sexi pe furiș îl va face să își piardă mințile. Astfel, deși nu spui niciun cuvânt, acesta va ști că îl dorești.

Îi repeți mișcările

Îi repeți mișcările

Repetarea mișcărilor crește nivelul de atracție. Astfel, dacă îți dă părul pe după ureche iar după câteva momente ți-l mai dai și tu o dată, toate simțurile îi vor fi activate. Totuși, ai grijă ca aceste acțiuni să nu fie evidente, deoarece va părea ciudat. Fă-le să pară cât mai natural și vei vedea că te va adora.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta