Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum recunoști femeile care vor o relație

Miercuri, 16.08.2017

Uneori, este destul de dificil să ne dăm seama care sunt adevăratele intenții ale persoanei dragi. Fie că suntem prea orbi să vedem dincolo de aparențe sau pur și simplu persoana respectivă știe cum să își ascundă adevăratele gânduri, „citirea” persoanei iubite poate fi destul de grea. Bărbații sunt cu atât mai neîndemânatici în a-și da seama atunci când o femeie are gânduri serioase, iar de cele mai multe ori este nevoie de ceva mai multă muncă pentru a-i transmite jumătății tale exact mesajul pe care îl dorești.

Dragostea are multe cărări nebănuite, iar gesturile mici pot conta enorm uneori. Anumite semne îi pot transmite bărbatului din viața ta că vrei o relație, fără a folosi cuvintele. Iată care sunt acestea!

cuplu pe iarba

Cum recunoști femeile care vor o relație

1. Te prezintă prietenelor

Acesta este un pas evident și important. Dacă îl inviți în oraș împreună cu prietenele tale, perechea ta își va da seama că îl testezi. Îl prezinți grupului tău pentru a primi aprobarea din partea prietenelor. Dacă bărbatul respectiv este pentru tine doar un prieten cu beneficii, atunci cu siguranță nu îl vei prezenta persoanelor apropiate. Dacă hotărâști să faci acest pas și să îl prezinți, atunci el va ști că este important pentru tine și că vrei o relație cu el.

2. Își petrece timpul cu tine

Aici nu intră și faptul că ați reușit să rămâneți fără haine între antrenamentul lui și programarea ta la manichiură. Dacă el contează pentru tine, atunci îți vei face mult mai mult timp, nu doar pentru sex. Un bărbat va ști că o femeie vrea o relație cu el atunci când aceasta va fi mereu alături de el, chiar și în momentele mai puțin fericite ale vieții. El este o prioritate pentru tine și fii sigură că își va da seama de acest lucru.

3. Te alintă

Aici nu vorbim doar despre săruturile pasionale care vă lasă fără haine, ci despre acele gesturi mici care îl fac să se simtă apreciat și iubit. De exemplu, te poți uita în ochii lui în timp ce îi aranjezi părul sau îi poți atinge brațul atunci când spune o glumă bună. Contactul fizic este un indiciu al sentimentelor pe care i le porți, iar el va ști acest lucru.

4. Te ascultă

Există o mare diferență între femeia care te păstrează pentru sex și cea care te place cu adevărat. O femeie care vrea o relație își va asculta bărbatul ori de câte ori are o problemă și îi va oferi ajutorul și sfaturile prețioase. Își va aminti unde lucrezi și ce hobby-uri ai, deoarece îi pasă foarte mult de tine.

cuplu care se priveste in ochi

5. Își șterge toate aplicațiile de întâlniri

O femeie care vrea o relație nu mai are nevoie de altcineva în viața sa. Pentru acest lucru, își va șterge contul de Tinder și își va bloca toți foștii prieteni. Fii sigură că perechea ta va observa că nu mai folosești anumite aplicații, dar și că telefonul tău nu mai sună constant.

6. Te privește în ochi

Doar persoanele care își doresc o relație serioasă reușesc să își privească jumătatea în ochi minute în șir, chiar și atunci când persoana iubită va fi ocupată cu diferite activități. Nu trebuie să fii insistentă cu privire la acest lucru, deoarece el își va da seama că îl privești pe ascuns.

7. Vrea să te ajute

Ca femei, putem să ne exprimăm sentimentele în nenumărate forme; una dintre acestea constă în oferirea ajutorului. O femeie care vrea o relație își va surprinde întotdeauna perechea cu o cină după o zi grea sau îi va cumpăra medicamente când va fi bolnav.

8. Te prezintă familiei

Fie că alegi să faci acest lucru într-un mod accidental sau îl inviți la tine acasă, acest lucru îi va transmite că îți dorești un viitor alături de el. Dacă jumătatea ta își dorește un viitor alături de tine, va fi mai mult decât încântat să îți cunoască familia.

Aceste semne te ajută să recunoști femeile care vor o relație, iar orice femeie trebuie să știe cum să le folosească pentru a-i arăta persoanei iubite că are intenții serioase și că aceasta contează foarte mult pentru ea.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!