Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum să îți deblochezi inima și să atragi dragostea în viața ta

Ionelia Olteanu

Dragostea este, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase sentimente. Deși ea vine la pachet cu momente minunate, nu înseamnă că nu presupune și clipe de nefericire și disperare. Sigur ai avut clipe în care te-ai întrebat de ce ți se întâmplă anumite lucruri și de ce nu reușești să îți găsești sufletul pereche pe care îl tot aștepți.

Dacă acele momente în care simți mai multă tristețe decât bucurie sunt din ce în ce mai dese și simți că este imposibil să mai poți iubi vreodată, nu îți face griji. Asta înseamnă să fii om, dar nu trebuie să te lași total copleșită de această stare. Totul stă în puterea ta de a schimba ceva, indiferent de ceea ce se întâmplă în prezent cu viața ta sentimentală. Află cum să îți deblochezi inima și să chemi iubirea în viața ta în rândurile de mai jos!

fete cu inimi

Iată cum să atragi dragostea în viața ta!

Tot ce trebuie să faci este să îți deblochezi chakra inimii și în doar câteva minute va începe procesul de vindecare a tot ceea ce înseamnă relații, vei simți din nou dragostea, o vei atrage în viața ta și vei reuși să îți dai seama cum este să fii iubită.

Ce este chakra inimii?

Corpul uman este alcătuit din 7 roți energetice care nu pot fi vizibile cu ochiul liber. Ele sunt distribuite în întreg trupul și sunt cunoscute ca fiind centrele chakra. Aceste roți sunt responsabile de călătoria ta spirituală. Cu cât vor funcționa mai bine, cu atât te vei simți mai iluminată, plină de dragoste și succes pe toate planurile.

Chakra responsabilă cu dragostea este, desigur, chakra inimii, simbolizată de culoarea verde. Această chakra îți dictează cum să iubești și cum vei putea să te vindeci de suferințele din trecut. Atunci când chakra inimii este deschisă, ești plină de bucurie și dragoste, ai capacitatea de a-i ierta mai ușor pe cei din jurul tău și nu te lași influențată de oamenii supărați sau frustrați. Cu alte cuvinte ești înconjurată numai de sentimente pozitive. Accepți și faptul că în lume există durere și furie și poate chiar le-ai simțit la un moment dat, dar nu le-ai lăsat să te domine.

Cum îți dai seama că ai chakra inimii deschisă?

Atunci când chakra inimii tale este deschisă, beneficiezi de o pace interioară profundă, mai ales că nu îi lași pe cei din jurul tău să aibă o influență negativă asupra ta. Nedreptățile care se întâmplă în lume te enervează, dar nu înseamnă că nu te poți bucura de iubire necondiționată. Ai inima deschisă și îți este ușor să simți compasiune pentru ceilalți, care au încredere în tine să își mărturisească sentimentele.  

Dacă niciuna dintre aceste noțiuni nu are sens pentru tine și nu ți se potrivește, atunci este posibil să ai inima blocată și să ai nevoie de câteva metode pentru a o debloca și pentru a atrage din nou dragostea în viața ta. Este vital să o faci, mai ales dacă te enervezi ușor la lucruri mărunte sau te implici în dispute care nu au neapărat un motiv întemeiat.

inima

Inima deschisă este sexy

Atunci când chakra inimii tale este deschisă radiezi un aer extrem de sexy. Ești deschisă și îți exprimi sentimentele, iar sufletul este în mod natural atras de acest lucru. Comportamentul tău este unul afectuos și simți compasiune pentru fiecare poveste de viață pe care o auzi. Nu îți pierzi controlul atunci când cineva nu îți răspunde la mesaj, pentru că îți dai seama că dragostea este mult mai importantă decât aceste detalii. Inima deschisă oferă, dar și primește iubire, așa că vei primi cât de curând dragostea în viața ta!

Cum să îți deblochezi inima

Încearcă să petreci mai mult timp în afara casei. Natura este o excelentă modalitate pentru a scăpa de stres și alte suferințe, așa că profită cât mai mult de acest lucru. Chakra inimii este condusă de Aer, deci respiră profund și îți vei revigora simțurile. Acum expiră toată durerea și tristețea. Executate în mod corect, aceste mișcări ar trebui să te facă simți mai multă bucurie.

Iartă! Nu lăsa orice neplăcere măruntă să îți strice dispoziția și să te supere. Se mai întâmplă și lucruri rele, dar trebuie să treci peste ele. Mergi mai departe și totul va fi bine.

Încearcă să faci un act de caritate cât mai des cu putință. Secretul pentru a atrage dragostea de partea ta este să o oferi, întâi de toate. Plătește cafeaua cuiva sau ajută pe cineva care are nevoie, fără să aștepți ceva în schimb.

Meditează cu ajutorul culorii verde. Creează-ți un spațiu al tău în care să te simți fericită și în care să predomine verdele. Aceasta este culoarea care influențează chakra inimii, așa că meditația te va ajuta să te deschizi mai mult și să fii mai sinceră cu tine, dar și cu cei din jur. Lasă energia verde să îți invadeze tot corpul!

Cât mai multe exerciții de cardio. O inimă deschisă înseamnă, înainte de orice, o inimă sănătoasă. Ori de câte ori simți că sentimentele negative încep să te acapareze, fă mișcare. În acel moment sângele pompează în vene, iar inima va simți o energie pozitivă.

Dacă nu ai avut parte de prea multă dragoste în ultima vreme, nu îți pierde speranța. Tot ce trebuie să faci este să lucrezi la tine și la gândurile pe care le lași să te domine.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (49)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!