Cum salvezi o relație? Fă aceste lucruri înainte de culcare!

Joi, 09.06.2016
de Viorica Ghinea

Relațiile de cuplu au nevoie de multă implicare pentru a rezista în timp. Nu este deloc ușor să menții o legătură frumoasă între tine și partenerul tău de-a lungul vremii. Mereu vor apărea obstacole și confruntări pe care va trebui să le înfruntați fără să vă răciți unul față de celălalt.

Cum poți să salvezi o relație? În niciun caz când deja a început să se destrame, ci în fiecare seară, înainte de culcare. Nu degeaba se spune că iubirea trebuie udată precum o floare – puțin câte puțin și frecvent.

Cum să salvezi o relație în fiecare seară

Deconectați-vă de la tehnologie

Poate că internetul este cel mai bun prieten când te plictisești, dar el nu ar trebui să te îndepărteze de partenerul tău. Renunță la telefon, laptop și la televizor măcar cu o jumătate de oră înainte de culcare. Astfel, veți avea timp să vă priviți în ochi și să vă spuneți ofurile. Dacă faceți mereu acest lucru, se va crea o conexiune specială între voi.

Alintați-vă și mângâiați-vă

Nu ai nevoie de studii de specialitate ca să îți dai seama cum să salvezi o relație. Ține cont de faptul că atingerile fizice fac minuni în relația de cuplu. Uitați de orice ceartă atunci când mergeți la culcare. Alintați-vă, luați-vă în brațe și spuneți-vă cuvinte frumoase. Transformați aceste gesturi într-un ritual și veți reuși să mențineți relația frumoasă.

Discutați deschis

Multe cupluri se duc la culcare fără să mai discute, așa că supărările și nemulțumirile rămân închise într-o cutie imaginară. Astfel de resentimente vor măcina relația cu timpul, de aceea este bine să discutați înainte de culcare despre tot ceea ce vă deranjează. Însă nu transformați acel moment într-un conflict, ci vobiți pe un ton calm și cald. Nimeni nu învinuiește pe nimeni. Mai important este să găsiți o soluție.

Sărutați-vă

Sărutul este un gest intim plin de magie, care te învață cum să salvezi o relație. El reușește în doar un minut să elimine toată supărarea, stresul și nemulțumirile care se adună peste zi. Chiar dacă sunteți de ceva vreme împreună, nu înseamnă că focul pasiunii dintre voi nu poate fi reaprins. Seara, înainte de culcare, indiferent că veți face dragoste ori nu, sărutați-vă timp de câteva minute. Acordați atenție fiecărei mișcări, fiecărei senzații.

Rostiți-vă declarații de dragoste

Poate că „Te iubesc!” nu mai are același farmec atunci când l-ai spus de sute de ori, însă importanța lui într-o relație nu ar trebui neglijată. Gândește-te la fiecare lucru care îți place la partenerul tău și ai grijă să îi faci astfel de complimente frecvent. Încurajează-l și pe el să facă același lucru.

Cum să salvezi o relație? Dedicați-vă timp în fiecare seară și veți reuși să aveți mereu o legătură specială. Ține cont de sfaturile de mai sus și viața ta sentimentală va fi mai împlinită ca niciodată.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!