Declarația momentului: „Am avut mai mult de 50 de amanți și sunt mândră de asta”
Cât de dure sunt prejudecățile în ceea ce privește numărul de parteneri sexuali ai femeilor! De ce avem încă astfel de așteptări rigide pentru un aspect atât de personal și intim al vieții noastre?
Acest articol explorează această percepție a societății legată de câți parteneri sexuali ar trebui să aibă o femeie, folosind drept exemplu povești revelatoare. Abia așteptăm să le descoperi!
Într-o lume în care prejudecățile sociale și stereotipurile despre intimitatea și viața sexuală a femeilor încă persistă, a venit momentul să ascultăm și să celebrăm vocile femeilor care refuză să fie rușinate de propriile lor alegeri.
Expertă în relații și autoare cunoscută, Tracey Cox a avut ocazia să discute cu trei femei curajoase și încrezătoare, fiecare cu o poveste unică despre aventurile lor amoroase și despre cum au abordat prejudecățile legate de numărul partenerilor sexuali.
Gata să râzi, să te inspiri și să înțelegi că nu există reguli stricte în ceea ce privește iubirea? Îți vom dezvălui povești picante și pline de înțelepciune ale unor femei care refuză să se simtă rușinate de numărul lor de parteneri sexuali.
Debbie, 62 de ani
Cu un zâmbet sincer și o super atitudine, Debbie, la 62 de ani, ne molipsește cu încrederea în propria viață amoroasă.
Crescută într-o familie deschisă, sexul a fost mereu asociat cu iubirea pentru ea. Cu cinci iubiți până la 25 de ani și o carieră în ascensiune, a experimentat în mod liber și s-a bucurat de sex de calitate.
S-a căsătorit la 30 de ani, însă după 13 ani a ajuns la divorț. În următorii ani, Debbie a căutat pasiunea și picanteria în fiecare dintre partenerii săi, fără succes însă.
Acum e fericită. În urmă cu 6 ani, la 56 de ani, s-a recăsătorit și a întâlnit un partener căruia i-a împărtășit trecutul său.
Astăzi, Debbie spune că pentru ea viața sexuală este o experiență liberă și nu există niciun motiv să se simtă rușinată.
Olivia, 31 de ani
La 31 de ani, Olivia ne oferă o perspectivă sinceră asupra vieții ei amoroase.
Și-a început „istoricul amoros” la 16 ani, de atunci având câte trei-patru iubiți pe an. Atât ea, cât și prietenii ei percep acest stil ca fiind unul cât se poate de natural, chiar dacă sunt cu toții încă „single” în acte.
Olivia spune că bărbații nutresc adesea nevoia de a-și controla partenera din punct de vedere sexual și se simt amenințați de iubiții ei din trecut.
Cu o atitudine exploratoare și aventuroasă, generația Oliviei nu se teme să experimenteze variatele aspecte ale sexualității. Ea subliniază că femeile iubesc sexul la fel de mult ca bărbații, dar judecata societății le poate limita exprimarea.
Zara, 44 de ani
Până la 44 de ani, Zara a avut peste 50 de parteneri sexuali. Cu o carieră care atrăgea priviri, a experimentat viața în toată plenitudinea ei.
Cu încredere în sine și lipsită de regret, Zara subliniază că nu se simte rușinată de numărul său de parteneri. Ea afirmă și că nu este de acord cu diferența de percepție asupra numărului partenerilor sexuali în funcție de gen, unde bărbații sunt adesea lăudați, iar femeile pot întâmpina critici.
Cu toate acestea, Zara rămâne ferm încrezătoare în deciziile ei.
Aceste trei povești ne amintesc că viața amoroasă este o călătorie unică pentru fiecare persoană și că nu ar trebui să existe prejudecăți legate de numărul de iubiți. Încrederea și deschiderea în discuții despre sexualitate pot contribui la o societate mai sănătoasă și mai tolerantă.
Acum, la final, ne punem întrebarea: de ce ne pasă atât de mult de numărul de parteneri sexuali ai altora? Poate că timpul și energia noastră ar fi mai bine folosite dacă ne-am concentra pe propriile noastre vieți și alegeri, în loc să-i judecăm pe cei din jur.
Așadar, ia-le drept exemplu și nu-ți fie teamă să trăiești iubirea și pasiunea în propria ta manieră.
Cine ai fost într-o viață anterioară, în funcție de data la care te-ai născut
Surse foto: Pexels, Instagram, Pexels, Pexels
Surse articol: Dailymail