Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cine ai fost într-o viață anterioară, în funcție de data la care te-ai născut

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Data nașterii poate spune foarte multe lucruri despre tine. Zodia în care te-ai născut îți poate indica ce trăsături de caracter ai, dar și ce anume îți place. Aceasta îți poate hotărî destinul și îți poate da indicații valoroase despre viitorul pe care îl vei avea cu partenerul tău.

Sunt însă persoane care sunt convinse că data nașterii ne poate oferi detalii și despre trecutul nostru. Unii merg până într-acolo încât cred că putem afla ce am fost într-o viață anterioară, în funcție de ziua în care am văzut lumina zilei. Ce legătură este între cele două? Dacă ar fi să îi credem pe mistici, numerele au o influență magică asupra noastră și ne pot ”spune” întreaga noastră poveste.

regina pe tron

Cine ai fost într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii

Îndrumător spiritual

14-28 ianuarie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie

Ai vrăjit nenumărate persoane cu șarmul și cu inteligența ta. Astfel, ai reușit să te strecori în inimile acestora și să le influențezi viața. Ai fost un lider desăvârșit și un profesor pentru ceilalți, și ai fost foarte aproape să te ridici la rangul de profet. Aceste persoane te-au urmat peste tot și au ascultat de sfaturile tale înțelepte.

Acum ești o persoană care urăște singurătate și căreia îi place să îi ajute pe cei aflați în nevoie. Ești o fire sociabilă, iar în unele situații destul de excentrică. Știi ce anume vrei de la viață și cum poți obține acest lucru. În dragostea, acționezi cu ajutorul minții, iar logica vine din adâncul inimii.

Artist călător

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie

Ai fost o fire cu o imaginație bogată și unică și cu un talent extraordinar în a-i distra pe cei din jurul tău. Mereu erai în centrul atenției, iar acest lucru te-a făcut să fii iubit de toată lumea. Ai avut mulți admiratori și nenumărați amanți.

În această viață ești o fire sensibilă, însă nu îți exprimi sentimentele ușor. Continui să atragi pe cei care sunt în căutare de aventuri, însă acum ești legat doar de o persoană și de un loc. Ai o minte ascuțită și o inteligență ieșită din  comun, și nu există vreo problemă pe care tu să nu o poți rezolva.

Justițiar

29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie

Obișnuiai să ai un comportament tactic și o gândire obiectivă. Ți-ai planificat deștept fiecare acțiune și alegere pe care le-ai făcut în viață. Toată lumea te aprecia, deoarece erai un orator și un scriitor desăvârșit.

În prezent ești o persoană extrem de onestă și directă. Îți place să îți ajuți semenii prin activități umanitare și ai o inimă mare, plină de căldură și bunătate. Totuși lipsa de încredere pe care se întâmplă să o ai adesea te face să îți subestimezi abilitățile. În dragoste ești sensibil și îți dedici întreaga viață persoanei dragi.

Bandit tenace

8-21 ianurie, 1-11 februarie

Te-ai născut într-o familie săracă, iar acest lucru te-a făcut să se maturizezi mult mai devreme. Ți-ai dat seama că lumea este divizată în săraci și bogați, și tocmai de aceea motto-ul tău era ”Ia de la bogați și dă celor săraci.”

În această viață ești o persoană idealistă, mult mai precaută decât în trecut. Te gândești de mai multe ori la consecințele acțiunilor tale, și abia apoi acționezi. Îți deschizi inima doar față de prietenii care îți demonstrează că merită prezența ta. Într-o relație ești destul de împunător și îți place să deții controlul atât cu sufletul, cât și cu trupul.

cuplu in haine medievale

Împărat cuceritor

1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie

Cu o personalitate mândră și ambițioasă, dar și cu o inteligență aparte, ai reușit să îi cucerești pe toți din jurul tău. Te-ai ridicat prin propriile puteri pe tron și ai devenit un mare conducător de imperiu. Ai condus cu mare rigoare și disciplină, iar pentru acest lucru ți-au atras mulți admiratori, dar și foarte mulți dușmani.

Acum nu îți place să fii comandat sau ghidat de alții. Îți place să îți menții propria cale și să te ghidezi după propriile reguli. Ești o persoană individualistă și consideri că în compania altor persoane nu devii mai bun, ci mai slab. În dragoste ești egoist, iar majoritatea relațiilor tale sunt de scurtă durată.

Mâna dreaptă a împăratului

12-29 februarie, 20-31 august

Nu ai obținut nimic prin forță sau violență în viața ta anterioară, ci te-ai bazat pe tactică și amabilitate. Tocmai de aceea ai reușit să cucerești inima celui mai puternic om din ținut - împăratul. Totuși acest lucrur nu ți-a adus doar aprecierea regelui, ci și invidia dușmanilor. Viața ți-a fost pusă în pericol de foarte multe ori și ai reușit să scapi în ultimul moment, ca prin urechile acului.

În această viață ești o persoană sensibilă, care se enervează destul de repede atunci când cineva se bagă în treburile tale. Îți este frică de singurătate și de izolare. Cu persoana iubită nu ești de încredere și ești un partener destul de dificil, deoarece nu îți arăți sentimentele.

Cuceritor nesăbuit

20 aprilie-8 mai, 12-19 august

Megalomania și dorința de a-ți impune voința față de alții au fost principalele trăsături de caracter în viața ta anterioară. Ai avut foarte mulți oponenți și ai fost necruțător față de dușmani și de cei care îți stăteau în cale.

Acum urăști legile și autoritățile. Vrei să obții pacea și armonia, însă setea ta de aventură este foarte puternică și mereu cauți noi aventuri. În dragoste ești gelos, însă mereu pregătit să îți dăruiești sufletul persoanei dragi.

Un om înțelept și educat

9-27 mai, 29 iunie-13 iulie

Ai știut că faima este o lamă cu două tăișuri. Ai fost extrem de dur cu tine în viața anterioară și nu ți-ai permis să faci nicio greșeală în  deciziile pe care le-ai luat. Moartea pentru tine nu a fost doar un eveniment fizic, ci și spiritual.

În prezent ești o persoană de încredere față de semenii tăi, o fire autoritară cu o reputație impecabilă. Nu tolerezi nicio critică și nicio persoană bârfitoare. Prietenia este un lucru sacru pentru tine și pentru prietenul tău loial. În dragoste vrei să ai parte de adevăr, tandrețe și romantism.

cuplu medieval

Un mare orator

11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie

Ai fost un strateg isteț cu abilități oratorice extraordinare. Cea mai mare slăbiciune a ta a fost inima romantică și însetată de iubire. Ai experimentat iubirea atât cu trupul, cât și cu sufletul, și ai dat mai mult decât ai primit. Nici nu e de mirare că după atâtea despărțiri ai devenit mult mai precaut și răzbunător.

Acum continui să ții discursuri care îi impresionează pe ceilalți și cauți afecțiunea de care ai nevoie în orice străin întâlnești. Nu tolerezi persoanele sărace în suflet. În numele prieteniei ești în stare să dai orice, și tocmai de aceea amicii tăi mereu se bazează pe tine. În dragoste ești o persoană suspicioasă și geloasă.

Aventurier cu suflet mare

28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie

Sensul vieții pentru tine a fost descoperirea de noi teritorii. Ai fost o persoană curioasă cu o imaginație bogată, însetată de aventură. Ai vrut să înveți cât mai multe limbi străine și ai ajuns în niște locuri la care unele persoane doar pot visa.

În această viață ești genul de persoană independentă, cu o gamă variată de interese. Încă îți dorești să descoperi noi orizonturi și nu te poți stabili într-un singur loc. În relația de cuplu ești în căutarea sufletului-pereche alături de care să descoperi înțelesul dragostei.

Profet magician

1-19 aprilie, 8-17 noiembrie

Întotdeauna ți-ai dorit să descoperi aspectele mistice ale existenței. Ai avut o mare putere profetică și ai practicat magia albă. Ai fost o fire sociabilă, căreia i-a făcut plăcere să îi ajute pe ceilalți.

Acum ești o persoană autoritată și foarte critică. Îți place să te înconjori de oameni înțelepți care sunt sensibili și care te înțeleg. Ești un psiholog desăvârșit și îți dai seama extrem de repede atunci când cineva ascunde ceva de tine. În dragoste, dai totul și îți dorești ca partenerul tău să facă același lucru.

Intelectual de succes

1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie

Cele mai importante calități ale tale au fost onestitatea și inteligența. Ai avut mulți dușmani din cauza minții tale strălucite. Viziunile profetice au fost profund conectate cu intuiția. Mereu ai fost în căutare de lucruri și de informații noi.

În prezent ești dedicat celor din jurul tău. Calitățile tale sunt mai numeroase acum, iar inteligența este mult mai mare. Îți place să cauți adânc în sufletul tău după răspunsuri, iar motto-ul tău este ”Vreau să descopăr rădăcinile tuturor secretelor.”

Tu ce ai fost într-o viață anterioară?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (60)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta