Dragoste versus îndrăgosteală: care este adevărata diferență?

Dragoste versus îndrăgosteală: care este adevărata diferență?
Ramona Jurubita

Dragostea este un sentiment unic și, trebuie să recunoaștem, nu se poate compara cu nimic altceva. Poți iubi oamenii din viața ta, animalele de companie, îți poți iubi hobby-urile și chiar anumite obiecte care îți aduc zâmbet pe chip și căldură în suflet.

Dar îndrăgosteala este cu totul altceva, pentru că se referă fix la acea conexiune emoțională dintre două persoane de sex opus. În general, iubești multă lume, dar te îndrăgostești doar de cineva special, care începe să fie permanent în gândurile tale.

Această ființă care devine brusc o prioritate în viața ta este singura pe care vrei să o strângi puternic la piept și alături de care vrei să îți trăiești restul zilelor. Apoi, trecerea timpului o va face să intre pe lista persoanelor pe care le iubești, dar o va plasa în topul preferințelor tale. Dacă nu ai avut încă ocazia să cunoști acest sentiment, vei înțelege acum diferența majoră dintre a iubi pe cineva și a fi îndrăgostit de cineva.

 Îndrăgosteala dispare în timp, dar dragostea poate rămâne pentru totdeauna și reușește să lege strâns două persoane care au fost la început doar îndrăgostite una de alta.

În galeria foto de mai jos găsești principalele diferențe dintre cele două și vei observa cum aceleași elemente arată diferit, în funcție de etapa relației tale.

1. Vă simțiți în largul vostru unul în compania celuilalt Vezi galeria foto » 2. Îți place să petreci timp cu partenerul, chiar și atunci când treceți prin vremuri mai grele 3. Faceți dragoste și după ce luna de miere s-a terminat

Surse foto: UnsplashUnsplash, Pexels, PexelsUnsplash, PexelsUnsplashUnsplash, PexelsUnsplash, PexelsUnsplash, Pexels

Surse articol: ThoughtcatalogLiveboldandbloomBrides

Articolul urmator
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Care este adevărata natură a spiritului tău?
Incepe quiz
Care este adevărata natură a spiritului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.