Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Duelul zodiilor: care sunt nativele rivale în dragoste?

Victoria Dragan

Se spune că totul este permis în dragoste, chiar și un război pe viață și pe moarte. Specialiștii în astrologie spun că astfel de rivalități nu se nasc între oricine, ci doar între câteva zodii de femei care împart aceleași gusturi în materie de bărbați.

Iată între ce zodii de femei se duce un duel pe cinste!

Zodii de femei care se luptă între ele pentru dragostea partenerului

 

Berbec – Scorpion

Atât nativa zodiei Berbec, cât și cea născută în semnul Scorpionului au aceleași gusturi atunci când vine vorba de reprezentanții sexului opus. Ambele se simt atrase de cei de tip „bad boys”. Femeia Berbec nu se teme să susțină sus și tare că cel pe care a pus ochii va fi al ei. Ea sfidează orice rivală și consideră că nicio femeie nu o poate da la o parte. Dar își schimbă repede părerea după ce întâlnește o nativă a semnului Scorpion. Aceasta dă dovadă de pasiune, determinare și imaginație bogată atunci când vine vorba de idei de răzbunare. Ea reușește cu ușurință să descopere și cele mai întunecate secrete ale rivalei ei, astfel că o poate înlătura din calea ei, dar nu prea repede. Nativa Berbec nu se lasă cu una, cu două, ci luptă cu determinare.

Taur - Săgetător

Deși femeia Taur și cea născută sub influența zodiei Săgetător nu luptă cu aceleași arme în amor, totuși își țin bine piept una alteia. Una este femeie de casă, iar cealaltă incită bărbații prin pofta ei de viață. Una îl așteaptă pe partener cu cea mai gustoasă mâncare, iar cealaltă îi promite experiențe ce stârnesc adrenalina. Cele două reprezentante nu duc o luptă pe față, ci fiecare încearcă în felul ei să îl cucerească pe cel pe care au pus ochii. Ele nu se vor certa niciodată în fața altora, ci vor duce un duel mut, unul bazat pe acțiuni, nu pe vorbe.

Leu – Pești

Un alt duel amoros al zodiacului este dus între femeia Leu, care crede că totul i se cuvine, și cea născută în zodia Pești. Chiar dacă femeia Leu are puterea de a aduce la picioarele ei orice bărbat își dorește, și cea născută în semnul Pești are armele ei secrete. De multe ori, nici măcar nu trebuie să își scoată tot arsenalul la bătaie, pentru că femeia Leu, cu caracterul ei dificil, îl îndepărtează singură pe cel drag de lângă ea. Cu alte cuvinte, meciul dintre ea și cealaltă nativa se încheie cu un autogol memorabil. În timp ce sapă groapa reprezentantei din Pești, uită să iasă la timp din ea, astfel că realizează prea târziu că și-a făcut-o cu mâna ei.

Fecioară – Vărsător

Alte femei care luptă crunt pentru dragostea bărbatului dorit sunt cele născute în zodia Fecioară cu cele din zodia Vărsător. Nu este ușor pentru niciuna să își îndepărteze concurența, mai ales că ambele folosesc arme puternice. Cu siguranță, femeia Fecioară știe ce vrea de la viața ei sentimentală, astfel că va face orice pentru a nu-l scăpa din mâini pe bărbatul potrivit. Dar nici cea din Vărsător nu se lasă mai prejos dacă simte că bărbatul respectiv merită tot efortul din lume. Niciuna dintre ele nu se teme să își scoată ghearele, să arunce priviri ucigătoare ori să spună vorbe care îți sângerează inima. Duelul este unul strâns, iar bărbatul pentru care se duce lupta se poate considera norocos, indiferent de femeia cu care rămâne.

Tu cu cine ești rivală în dragoste? Care sunt armele care îți asigură succesul?

Află ce zodii de femei au noroc la bărbați!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!