Este bărbatul vieții mele? Află care sunt cele trei semne care îți spun că NU!

Marţi, 02.08.2016
de Viorica Ghinea

Unele femei pur și simplu știu că au întâlnit partenerul perfect, cel lângă care ar trebui să rămână toată viața, dar nu sunt toate atât de norocoase. Este imposibil să nu te întrebi „Este bărbatul vieții mele?”. Cum îți dai seama dacă ești lângă cel potrivit? Ei bine, există trei semne care îți spun că încă nu ți-ai întâlnit alesul inimii. Iată care sunt acestea!

Am întâlnit bărbatul vieții mele? Nu, dacă...

1. ... nu te respectă.

Respectul este unul dintre ingredientele de bază ale unei relații de cuplu și nu numai. Dacă el nu face parte din rețeta voastră de iubire, ar trebui să îți dea de gândit. Nu ar trebui să te complaci într-o astfel de relație toxică, pentru că nu vei fi niciodată fericită. Nu mai închide ochii la toate greșelile pe care le face doar pentru că tu îți spui mereu „este bărbatul vieții mele”.

Dacă partenerul tău nu te respectă nici măcar de față cu cei dragi, cel puțin de ochii lumii, este evident că nu este bărbatul vieții tale. El ar trebui să te susțină, să îți ia apărarea și să te facă să te simți confortabil alături de el, nu să îți creeze motive de jenă.

Ca să te convingi, citește și care sunt semnele că iubitul tău nu știe ce înseamnă respectul într-o relație.

2. ... nu îl vezi ca pe tatăl copiilor tăi.

Ai încercat să îți imaginezi vreodată dacă ar fi un tată bun pentru copiii tăi? Este o fire responsabilă, iubitoare și determinată? Dacă nu ai bifat niciuna dintre aceste caracteristici, nu este cazul să îți faci prea multe speranțe în privința partenerului tău. Nu spunem că nu se poate schimba pe viitor, dar s-ar putea să ai mult de suferit ori mult de luptat pentru a ține mereu lucrurile sub control. Pe bărbatul vieții tale nu trebuie să îl schimbi, el este exact așa cum îți dorești.

3. ... scoate tot ce este mai rău din tine.

Până să îl cunoști pe el erai o persoană echilibrată și mai bună? Tocmai te-ai ales cu o relație care scoate tot ce este mai rău din tine. În acest caz, nu ar trebui să te mai întrebi „Este bărbatul vieții mele?”. Acest semn spune mai multe decât îți imaginezi despre legătura sentimentală pe care o aveți.

Îți va fi greu să ieși dintr-o astfel de relație, așa că nu ar trebui să o faci instant, ci să te detașezi treptat. Durerea te poate distruge dacă nu știi cum să te desprinzi de cel pe care până mai ieri îl credeai bărbatul lângă care ar trebui să rămâi mereu.

Acum, că ai găsit răspunsul la întrebarea „Este bărbatul vieții mele?”, ia o decizie care să îți aducă beneficii pe termen lung. Gândește-te la cum arată relația perfectă pentru tine și la cum vrei să fie viitorul tău pe plan sentimental. Concentrează-te pe aceste idei și îți va fi mult mai ușor să iei o hotărâre în această privință.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (15)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!