Fă-l să regrete că te-a pierdut. Uite cum îl faci să se întoarcă oricând la tine

Fă-l să regrete că te-a pierdut.  Uite cum îl faci să se întoarcă oricând la tine

Adina Saleh

În caz ca te întrebi ce trebuie să faci atunci când ești părăsită, ei bine, fă-l să regrete că te-a pierdut! Iar dacă te întrebi cum este posibi acest lucru, noi îți spunem că, apelând la câteva trucuri simple îl poți face pe fostul să se întoarcă în scurt timp înapoi în brațele tale.

Însă, să nu crezi că răzbunarea este arma potrivită. Dacă vei recurge la asta, nu vei face decât să-l îndepărtezi și mai mult și să-l faci să te urască. Dar, dacă îl vrei înapoi după ce acesta te-a părăsit trebuie să cunoști niște trucuri pe care noi ți le vom dezvălui în acest articol.

Iată cum îl poți face să se gândească mereu la tine și să te dorească, din nou, cu disperare.

cuplu el si ea stand unul langa celalalt pe marginea unei ape fara sa se atinga

Fă-l să regrete că te-a pierdut

Primul lucru pe care va trebui să-l faci este să întrerupi orice fel de contact cu el, cel puțin pentru o vreme. Asta ar trebui să dureze aproximativ două-trei săptămâni. În acest timp trebuie să te abții din a-i trimite mesaje sau a intra în contact cu el în vreun fel. În caz că el este cel care încearcă să ia legătura cu tine, trebuie să-l ignori să stai departe de el sau să-l ții la distanță spunându-i că este mai bine pentru amândoi să stați separați.
Dacă sunteți colegi și vă vedeți zilnic la locul de muncă încearcă să fii politicoasă, dar să nu te implici în conversații lungi cu el, ci să discutați doar ce este strict legat de jobul care vă unește.

Indiferența îl face să regrete că te-a pierdut

Întreruperea contactului este primul pas în a face un tip să regrete că te-a pierdut, așadar trebuie să-i dai toate motivele să-i fie dor de tine. De exemplu, dacă nu vei vorbi cu el, acest lucru îl va înnebuni gândindu-se tot timpul unde ai putea fi și ce ai putea face. Cu cât va fi mai mare distanța dintre voi, cu atât vei fi în mintea lui mai mult și în mod constant, ceea ce înseamnă că îi va fi dor de fiecare minut în care nu este cu tine.

Citește și: Ce este iubirea? Cum ştii că iubești și eşti iubit

Trebuie să fii fermă și să nu cedezi, chiar dacă și ție îți este dor de el. Așadar, evită să-i trimiți mesaje sau să-l suni, pentru că în felul acesta nu-l vei face să-ți simtă lipsa. Tine-te tare și în continuare fă-l să regrete că te-a pierdut.
De asemenea, nu te apropia niciodată de el dacă ești tulburată emoțional sau ai emoții vizibile în preajma lui. Nu-i arăta că ești afectată. Trebuie să rămâi puternică și încrezătoare dacă vrei să-l faci să regrete că te-a pierdut și intenționezi să-l recucerești. Dacă va vedea că ești fericită fără el își va dori disperat să te aibă din nou în viața lui.

Dacă el este cel care te-a abandonat, atunci poate crede că el deține tot controlul în relație. Probabil se așteaptă să fii tristă, singură și deprimată fără el. O altă strategie de a-l recuceri este să-i arăți că nu suferi după despărțire. Cum? Cea mai simplă metodă: trebuie să ieși cu prietenii tăi și să te distrezi. El nu va putea suporta gândul că îți petreci timpul distrându-te alături de alte persoane. Când începe să simtă că nu deține controlul asupra ta, atunci va începe să te dorească din nou. Ciudat, nu-i așa?

grup de prieteni care sar in sus de bucurie in mijlocul naturii alaturi de un catel alb

Semne că regretă că te-a pierdut

Nu va trece mul timp până ce va începe să regrete că te-a pierdut și va încerca să te contacteze și să te abordeze din nou, dar nu ceda încă. Dacă totuși decizi să-i răspunzi la telefon te sfătuim să fii prietenoasă, dar limitează-te la conversațiile scurte. Nici mai mult, nici mai puțin!
Menține dinamica puterii în favoarea ta, fiind tu cea care încheie conversațiile telefonice. Pentru a-l face să regrete că te-a pierdut, trebuie să-l tratezi cu multă detașare și să-i lași sentimentul că este printre puținii norocoși căruia chiar i-ai acordat câteva minute din timpul tău. În felul acesta el își va dori din ce în ce mai mult să fie din nou centrul atenției tale, ca înainte de despărțire.

Faptul că nu îi acorzi atenția de dinainte, ca atunci când formați un cuplu, îl va frustra, iar instinctul său de cuceritor va dori să lupte iar pentru inima ta și pentru ca tu să-i acorzi atenția pe care o primea când erați împreună. Un lucru este clar, când lucrurile vor ajunge în această etapă poți avea convingerea că ai controlul total asupra situației.

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodie

Un alt truc de a-l face să regrete că te-a pierdut este de a ține cont de caracteristicile zodiei sale. Cunoscându-i zodia, poți recurge la multe tertipuri pentru a-l recuceri, dar înainte fă-l sa regrete că te-a pierdut.

Berbec

Dacă fostul tău este în zodia Berbec atunci trebuie să-i arați că ești o persoană puternică, independentă, dar în același timp lasă-l să creadă că el deține controlul în relație. Nu-l contrazice, deoarece nu suportă acest lucru. Arată-i că ai simțul umorului, chiar dacă sunteți despărțiți și fii cât mai provocatoare în preajma lui. Poartă haine de culori aprinse; roșul îl va incita la nebunie. Fă-i complimente și scoate-i în evidență calitățile. Nu-l critica niciodată, deoarece se va înfuria imediat. Trebuie sa știi ca este o persoană destul de vulcanică, așa că dacă vrei să-l faci să regrete ca te-a pierdut lasă-l pe el să creadă că domina relația și fii cât mai diplomată când i te adresezi.

Taur

Un Taur este în general o persoană orientată spre partea materială. Dacă vrei să-l recucerești și să-l readuci în viața ta trebuie să știi că pentru asta este necesar să-i asiguri un confort necesar sau cel puțin sa ai o poziție socială și un venit material cel puțin decent. Dacă vrei să recucerești un Taur, atunci trebuie să te comporți frumos cu el și să îi aduci laude în permanență. De asemenea să-i respecți obiceiurile, chiar dacă par deplasate uneori.

Gemeni

 Dacă vrei să recucerești un nativ din zodia Gemeni trebuie să-l provoci la discuții lungi și pe diverse teme, dar de asemenea, lasă-l să-și pună în valoare cunoștințele și fă-i toate capriciile. Acest nativ este atras de bârfe, așa că nu ezita să-i faci jocul, implică-te în discuții de acest gen și laudă-l ori de câte ori este nevoie.

Rac

Pe un Rac, ca să-l faci să regrete că te-a pierdut trebuie să-i captezi atentia, chiar daca vei recurge la a face pe victima. Văzându-te neajutorată va avea tendința să-ți sară în ajutor. Atunci se va simți mult mai atras de tine și îi vei câștiga compasiunea. Instinctul său ocrotitor îl va face să se apropie de tine ca să-ți aline necazul. Se va simți chiar vinovat pentru că te-a părăsit. Pe de altă parte și el are nevoie de afecțiune, de dragoste și protecție. Oferindu-i toate acestea poți fii sigură că îl vei face să regrete că te-a pierdut.

Leu

Pentru a te apropia de un Leu și a-l face să regrete că te-a pierdut, trebuie să te folosești uneori de slăbiciunile sale. Trebuie să-l lauzi cât mai mult, deoarece adoră să se știe important. Trebuie recucerit cu discuții despre propria lui persoană, niciodată să nu-l critici pentru nu suportă asta, iar comportându-te pe placul său, va regreta că te-a pierdut.

Fecioara

Fecioara caută un partener matur în adevăratul sens al cuvântului, o persoană responsabilă, practică și organizată, așa cum este ea. Purtați discuții lungi despre serviciu, mai ales dacă sunteți colegi, dar și despre banalități cotidiene, despre obiceiuri casnice în general, fii foarte organizat și în felul acesta ai să-i dai motive să regrete că te-a pierdut.

Balanța

Nativii din zodia Balanță dau dovadă de afectivitate mare, sunt persoane vorbărețe, amabile și plăcute. Le place să își exprime sentimentelor prin manifestari artistice. Așteaptă același lucru și de la partener. Așadar, pentru a face o Balanță să regrete că te-a pierdut trebuie să-i joci în strună și să recurgi la aceste tertipuri. Poți să-i reciți chiar și poezii și vei vedea ca se va lăsa recucerit în scurt timp.

doua maini care se tin, fiecare cu cate un tatuaj pe deget

Scorpion

La fel ca în cazul Berbecului, lasă-l  să creadă că el deține controlul. Îi place să domine relația. Trebuie să-i arați că ești o persoană puternică și descurcăreață. Implică-te cu un cu el în discuții oculte, misterioase, acestea îl atrag foarte tare. Oferă-i în dar obiecte bizare, poate chiar un roman polițist sau spune-i o poveste misterioasă, enigmatică. În felul acesta îl vei face în scurt timp să regrete că te-a pierdut.

Săgetătorul

Îi place să știe că are un partener care se află la același nivel cu el, din toate punctele de vedere. Arată-i că te ridici la nivelul așteptărilor sale. Continuă să menții legături de prietenie cu anturajul său. Atrage-l cu discuții cu tentă spirituală, arată-i ca și tu poți fi o persoană spirituală și încearcă să-i transmiți cât mai mult că îți plac aceleasi lucruri care îi plac și lui. Găsește o metodă pentru a-i arăta asta, chiar dacă prin intermediul mediului virtual. El va recepționa mesajele și va regreta ca te-a pierdut.

Capricorn

Dacă fostul tău este nativ Capricorn si vrei să-l faci sa regrete că te-a părăsit, atunci demonstrează-i că ești o persoană serioasă, cu simțul datoriei și al responsabilității. Fii discretă cu relația pe care ați avut-o, păstrează pentru voi tot ce ține de intimitatea voastră. Poate fi recucerit prin discutii despre natură, muncă, datorie, responsabilitate, functii înalte, economie. Așadar, fă-l să regrete că te-a pierdut folosindu-te de aceste informații.

Vărsător

Nu-i arăta niciodată o față tristă, dacă fostul tău este Vărsător și vrei să-l faci să se întoarcă la tine și să regrete că te-a părăsit. Nu-i impune o viață singuratică sau izolată, nu-l lega numai de tine pentru că iubeste libertatea mai mult decât orice pe lume. Fă-i o surpiză și arată-i că te-ai schimbat în bine, că ai evoluat, că nu ești posesiv cu el. Tu trebuie să fii cel care se schimbă, nu el și nu ezita să-i ceri ajutorul la nevoie. Îi place să se simta util pentru ceilalți și văzând că tu ai nevoie de el nu va ezita să se implice în orice îi vei cere. În final va regreta că te-a pierdut.

Pești

Dacă fostul tău este nativ Pești, trebuie să știi că este impresionabil, sentimental, sensibil. Încearcă să te adaptezi și să-l surprinzi cât mai des posibil. Ascultă-l mai mult, deoarece are nevoie să își împărtășească gândurile cu partenerul, care trebuie să-i respecte nevoia de liniște și chiar de singurătate uneori. Ridică-te la nivelul său de așteptăti și fă-l să regrete că te-a pierdut.

Fă-l să se întoarcă la tine

Să-l faci să se întoarcă la tine nu este un lucru imposibil. Astfel că, dacă vei ține cont de sfaturile de mai sus este imposibil să nu-l recucerești si să nu-l faci să regrete că te-a pierdut, iar în final să se întoarcă la tine, dacă acesta este scopul tău.

Nu uita să păstrezi distanța la început, să fii fermă, dar în același timp ține cont și de natura sa umană, de caracteristicile zodiei sale, deoarece aceste lucruri sunt foarte importante. Fiecare zodie are caracteristicile sale, iar indivizii reacționează în general în funcție de asta.

De asemenea, sfaturile de la începutul articolului, tin de partea psihologică, iar combinate toate aceste informații te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești de la partener, până la a-l recuceri, dar înainte de asta nu uita: fă-l să regrete că te-a pierdut.

Surse foto: acvaria.com, medium.com, renaldonita.ro istockphoto.com, pixabay.com

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.
Incepe quiz
Cum saruti? Uite ce spune despre tine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.