Felul în care partenerul tău își arată afecțiunea dezvăluie ce prețuiește cel mai mult la tine

Felul în care partenerul tău își arată afecțiunea dezvăluie ce prețuiește cel mai mult la tine

Alida Enache

Încă din copilărie suntem învățate că iubirea se poate exprima prin clasica expresie “Te iubesc“, însă, în realitate, cuvintele nu au nicio valoare în fața gesturilor. Atunci când vine vorba de relații, cea mai mare greșeală a femeilor este că așteaptă ca bărbații să își exprime iubirea și aprecierea prin cuvinte.

Nu ți-a mai spus de mult timp că te iubește, iar asta ți-a dat de gândit. Totuși, e mereu lângă tine și pare mai fericit ca niciodată, iar asta te face să fii și mai confuză. Oare te iubește sau nu te iubește acest bărbat? Oare te apreciază? Dar oare ce apreciază la tine?

Cuplu fericit

Bărbații au un mod foarte diferit față de al femeilor de a-și arăta afecțiunea. Nu întotdeauna știu să se deschidă față de femeia pe care o iubesc și astfel nu știu cum să-i comunice partenerei lor că sunt îndrăgostiți lulea. Mai mult de atât, ei pot considera că să-i spui unei femei că o iubești este un act care denotă vulnerabilitate și mulți dintre ei nu sunt pregătiți să recunoască că și ei sunt ființe sensibile. Totuși, bărbații iubesc și își manifestă dragostea în diverse moduri. Din fericire, în funcție de felul în care se exprimă, poți afla ce apreciază cel mai mult la tine. Trebuie doar să fii atentă la felul în care se comportă cu tine.

Ce prețuiește cel mai mult la tine în funcție de modul în care își arată afecțiunea

1. Te ascultă foarte atent

Cuplu care discută

Nu contează despre ce vorbești și nu contează dacă ai o zi bună sau proastă, el este lângă tine oricum și vrea să audă fiecare gând care îți trece prin minte. Nu doar că este un excelent ascultător, ci vrea și să-ți dovedească că poți avea încredere în el. Te ascultă chiar și atunci când te plângi, iar asta nu înseamnă decât că îți apreciază sinceritatea și că își dorește foarte mult ca relația voastră să fie una solidă.

2. Își dorește să te alinte la fel de mult cum îți dorești și tu 

Cuplu care se alintă

Atunci când este îndrăgostit, bărbatul devine sensibil și foarte dornic de îmbrățișări și de alintat. Dacă atunci când este lângă tine te ține în brațe, te pupă deseori pe frunte și se prostește, ei bine, este îndrăgostit lulea și apreciază că față de tine poate fi el însuși.

3. Te susține

Cuplu fericit la mare

Chiar dacă sunteți într-o relație și uneori funcționați ca un întreg, amândoi aveți vise și aspirații diferite, pe care trebuie să le duceți la bun sfârșit. Dacă partenerul tău te încurajează să-ți îndeplinești visele și să muncești pentru ceea ce-ți dorești, înseamnă că el apreciază nevoia de spațiu personal și acest lucru este un semn al maturității și al iubirii pure.

4. Te ajută cu treburile prin casă

Bărbat care dă cu aspiratorul

Nu îl deranjează să spele vasele sau să dea cu aspiratorul și a învățat chiar să-și calce singur cămășile. Asta înseamnă că el consideră că sunteți egali în această relație și că te apreciază foarte mult. Nu dorește să-ți pierzi tu timpul curățând după el.

Citește și: 57 mesaje pentru aniversarea căsătoriei

5. Poate vorbi cu oricine despre tine 

Cuplu fericit

Le-a spus prietenilor săi despre tine și familia lui abia așteaptă să te cunoască. Ei bine, dacă a făcut acest pas, nu mai e cale de întors! Înseamnă că tu ești aleasa lui și el e foarte conștient de asta.

6. Își manifestă dragostea în public 

Cuplu care dansează la petrecere

Relația dintre voi doi nu este secretă și el nici încearcă să ascundă o astfel de poveste de dragoste. Te ține de mână atunci când ieșiți la o plimbare și nu uită niciodată să-ți spună cât de frumoasă ești, chiar și de față cu prietenii lui.

Acestea au fost cele șase gesturi de iubire pe care partenerul tău le face în funcție de ceea ce apreciază la tine. Tu cum îi spui jumătății tale că îl iubești atunci când nu folosești cuvinte?

Surse articol: WehearthpinBrightside, Theemergingindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce inseamna daca visezi ca iti inseli partenerul?
Ce inseamna daca visezi ca iti inseli partenerul?
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.