Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Femeia din zodiac pe care toți bărbații o joacă pe degete

Victoria Dragan

Există reprezentante ale sexului frumos care învârt bărbații pe degete fără probleme. În timp ce ei se îndrăgostesc tot mai mult pe zi ce trece, ele rămân indiferente la insistențele lor. La polul opus, se află femeile pe care bărbații reușesc să le manipuleze cu ușurință. Nu este vorba despre faptul că ar fi mai puțin inteligente decât celelalte, însă naivitatea de care dau dovadă le face să ajungă în situații compromițătoare.

Astrologii ne dezvăluie faptul că există în zodiac o femeie pe care toți bărbații o joacă pe degete după bunul lor plac. Află care este aceasta și ce trebuie să faci pe viitor, dacă ești influențată de acest semn zodiacal!

Nativa pe care o manipulează bărbații fără prea mare efort

Deși pe alte planuri este o femeie inteligentă, atunci când vine vorba despre legăturile cu reprezentanții sexului puternic, lucrurile se schimbă la polul opus. Ea crede mult prea ușor în cuvintele siropoase pe care i le șoptesc bărbații la ureche. Și nu învață nimic din greșelile din trecut, ci le repetă de parcă i-ar plăcea să bea mereu din cupa plină cu dezamăgiri sentimentale.

Deschisă, sociabilă și naivă, femeia născută în zodia Gemeni, pentru că despre ea este vorba, este o victimă sigură pentru orice bărbat. Până și cei care nu se numără tocmai printre cei mai mari cuceritori ai lumii reușesc să o tragă în mrejele lor. Din păcate, această reprezentantă se îndrăgostește mult prea ușor, iar atunci când simte fluturi în stomac nu se mai poate gândi la nimic altceva. Parcă îi ia Dumnezeu mințile, altfel nu înțelegem cum de ajunge să fie atât de ușor convinsă să facă tot ce își dorește un anumit bărbat.

Încă de la început, de când se întinde cu bărbații la glume, aceștia își pot da seama ușor că au în fața lor o femeie care va ceda ușor avansurilor lor. Chiar dacă nativa din Gemeni nu se dă în vânt după aventuri, ajunge deseori să rămână doar la acest statut pe lista reprezentanților sexului opus.

Această nativă pică în capcanele bărbaților cu zâmbetul pe buze. Simte uneori că este manipulată, dar nu se poate opri din jocul seducției în care s-a implicat mai mult decât ar fi trebuit. Astfel, ajunge să respecte mult prea ușor regulile pe care partenerul ei le aplică în relație. Pentru ca ea să accepte tot ceea ce vrea bărbatul, este suficient ca el să îi spună câteva vorbe frumoase .

Sfaturi ca să nu mai fii jucată pe degete de orice bărbat

Dacă te-ai născut în zodia Gemeni și simți că bărbații te manipulează ușor, ține cont de următoarele îndrumări.

- nu îi arăta unui bărbat că te poate cuceri ușor, ci ține-l pe jar;

- cere fapte, nu te arăta impresionată doar de cuvinte;

- demonstrează-le bărbaților că nu poți fi dusă ușor de nas în procesul de cucerire;

- oricât de mult ai ține la partenerul tău, nu renunța la principiile tale;

- nu te atașa de bărbați care nu îți arată că au intenții serioase cu tine, ci doar distrează-te cu ei;

- nu accepta orice din partea unui bărbat doar pentru că îți este frică să îl pierzi.

Nativa pe care bărbații o joacă pe degete cu ușurință se poate transforma într-o femeie fatală, care să îi țină în suspans pe aceștia. Important este ca ea să se respecte mai mult și să nu se mai atașeze atât de ușor de un reprezentant al sexului opus.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (91)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!