Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

8 lucruri pe care să le înveți de la femeia Gemeni

Miercuri, 27.04.2016

Calitățile pe care le are femeia născută sub acest semn zodiacal nu sunt puține la număr, astfel că cei din jur o pot considera un exemplu de multe ori. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină în calea ei, această nativă privește mereu înainte cu zâmbetul pe buze.

Iată 8 lucruri pe care ar trebui să le admiri și să le înveți de la femeia Gemeni!

8 lecții de viață pe care le oferă femeia din zodia Gemeni

1. Trăiește viața cu poftă!

Femeia Gemeni se bucură de fiecare clipă cu intensitate. Ea nu se îneacă în necazuri, ci preferă să vadă mereu partea plină a paharului. Întotdeauna consideră că alte persoane au mai multe probleme decât ea, astfel că nu se mai plânge de ale ei. Urmează și tu acest principiu de viață și vei vedea viitorul cu alți ochi.

zodia gemeni

2. Fii bună cu cei din jur!

Nu pune la suflet răutățile celor din jur, ci tratează-i în continuare cu bunătate. Așa cum femeia Gemeni nu păstrează ranchiună, nu ține nici tu în suflet resentimente și frustrări. Odată ce vei renunța la aceste sentimente negative, viața ți se va părea mult mai simplă și mai frumoasă.

3. Fii spontană!

În loc să te gândești mereu la consecințele negative, de ce nu te bucuri pur și simplu de moment? „Fură” puțină spontaneitate de la nativa zodiei Gemeni și vei reuși să alungi cu ușurință rutina din viața ta. Poți să fii responsabilă, dar în același timp să știi când să spui „Da!” provocărilor.

4. Dezvoltă-ți simțul umorului!

Nativa Gemeni ar putea să primească o diplomă pentru că are simțul umorului dezvoltat. Poate că nu vei reuși să faci glume mai bune decât ea, dar măcar vei reuși să îi faci pe ceilalți să râdă. Cu siguranță vei deveni mai carismatică în ochii lor.

femeia gemeni

5. Nu lua mereu viața în serios!

Ce sens are să îți faci griji inutile pentru viitor, când nici nu știi exact cum se vor întâmpla lucrurile? Urmează exemplul nativei din zodia Gemeni și nu mai lua viața în serios, cel puțin nu întotdeauna. Uneori merită să faci haz de necaz!

6. Nu îi judeca pe cei din jur!

Acceptă-i pe cei din jur așa cum sunt și te vor plăcea și ei pentru ceea ce ești. Nu face comparații și nu judeca fără să cunoști povestea cuiva. Nu numai că îți vei încărca sufletul inutil, dar vei atrage și antipatia celor din jur asupra ta.

7. Nu te lăsa niciodată păgubașă!

Indiferent de problemele și visurile pe care le ai, nu te lăsa păgubașă de la primele încercări. Caută mereu soluții, așa cum face și femeia născută în zodia Gemeni. Ea aplică metode creative când se confruntă cu ceva greu de pus în practică, iar acest lucru o ajută să vadă lucrurile într-o altă lumină. 

8. Învață mereu lucruri noi!

Nu trebuie să îți fie teamă să ieși din zona de confort. Femeia Gemeni este mereu dispusă să învețe lucruri noi. Din acest motiv, viața ei este deseori mai interesantă decât a celor din jur. Astfel, nu numai că vei avea ocazia să te implici în noi activități, dar vei cunoaște și oameni noi, cu povești interesante. În plus, nu se știe niciodată de unde apare șansa cea mare de a-ți schimba complet firul destinului.

Femeia Gemeni are de oferit celor din jur multe lecții de viață frumoase. Pune în aplicare exemplele oferite mai sus și ți se vor întâmpla multe lucruri minunate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!