Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat

Alida Enache

Știu că ți-e greu, știu că te doare. Ai rămas singură de atâtea ori în viață încât, pur și simplu, nu-ți mai dorești pe altcineva aproape. Ce rost ar avea, nu? Și el te va părăsi într-o bună zi și… vei ajunge în același punct iar – tristă, îndurerată, fără speranță. E greu să trăiești fără o persoană care cândva a fost cel mai frumos aspect al vieții tale, e greu să te trezești dimineața ți să nu-l mai găsești lângă tine, în pat. Ți-ai fi dorit să fie lângă tine în momente grele, să te ridice când cazi, să-ți zică măcar o vorbă bună. Dar ceea ce tu trebuie să înțelegi este că el nu mai e aici. S-a dus, te-a lăsat, iar acum tu trebuie să te pui, încetul cu încetul, pe picioare.

 Fotografie cu cinci prieteni care stau pe un dig

Adună-te bucățică cu bucățică, ridică capul sus și privește înainte… Viața are foarte multe surprize pentru tine. De ce să le ratezi? Dacă vei trăi continuu în umbra celor care te-au părăsit și care ți-au frânt inima, nu vei face decât să pierzi cele mai frumoase aspecte ale vieții.

Știu că ți-e greu, știu că te doare. Va trebui să îți găsești puterea să îți revii și să treci peste. Nu are niciun rost să te concentrezi pe momentele urâte din viața ta, pe persoanele care nu ți-au rămas alături. Bucură-te de moment și de oamenii care încă sunt cu tine! Aceia merită, cu adevărat, să fie iubiți.

Și ce vei face mai departe? Îl vei urî din toată inima ta? Vei transforma toată dragostea pe care i-o porți în ură? Este imposibil și chiar fără rost. Încearcă doar să accepți că anumite lucruri se întâmplă cu un motiv. Nu aveai ce căuta lângă persoana respectivă oricum. Dacă erați meniți să fiți împreună, acum nu mai sufereai după el. Aceea persoană nu te-a prețuit și nu era pregătită să te iubească pentru ceea ce ești tu. Pur și simplu, erai prea mult pentru el. Puțini oameni înțeleg ce înseamnă dragostea adevărată, puțini oameni prețuiesc un suflet pur. Dar chiar și așa, există, acolo undeva, o persoană care te va iubi exact pentru ceea ce ești tu. Te va iubi din toată inima și va face tot posibilul să-ți dea luna de pe cer pentru a te face fericită. Însă acel cineva nu va apărea decât în momentul în care vei fi cu adevărat pregătită pentru o astfel de dragoste. Când va veni acel moment? Ei bine, când vei reuși să lași în urmă tot trecutul și vei începe să trăiești în prezent.

Axează-te pe tot ceea ce există la momentul actual în viața ta. Concentrează-te pe peroanele care încă sunt lângă tine. Oferă-le mai multă afecțiune, mai multă atenție. Mulțumește-le că sunt în viața ta. Vor apărea oameni în drumul tău care te vor face să simți că iubirea este simplă, că nu există loc pentru durere și suferință. Vei primi respect, vei primi apreciere. De fapt, ești înconjurată zi de zi de oameni minunați care ar putea să te facă să te simți specială, dar tu nu-i observi. Ești prea ocupată să suferi după un om care te-a lăsat baltă și din acest motiv ratezi toate lucrurile frumoase din viața ta. Așa crezi că ar trebui să fie lucrurile? Nu crezi că meriți mai mult?

Știu că ți-e greu, știu că te doare, dar e momentul să închei pactul cu trecutul… Nu mai contează ce a fost, contează doar ce este acum. Așa că deschide bine ochii și uită-te în jurul tău. Imediat îți vei da seamă că ești înconjurată de magie de pură. Bucură-te de ea din plin! Bucură-te de fiecare secundă a existenței tale! Ce rost are să-ți pierzi timpul suferind?

Poate acum îți e greu, poate acum te doare, dar curând îți vei mulțumi că ai ales să nu mai suferi pentru o persoană care nici măcar nu mai face parte din viața ta…

Citește și: Dacă faci asta, vei reuși, cu siguranță, să treci peste fosta ta mare iubire

Surse articol: Thoughtcatalog, Thepowerofsilence, Innfinity

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - cuplu

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Niciun bărbat nu mă vrea, niciun bărbat nu dorește să fie într-o relație cu mine! Ce mă fac? (11468 vizite)
  2. Scrisoare pentru logodnicul meu care m-a părăsit pentru o altă femeie, după 11 ani în care i-am dat totul și pe deasupra (11290 vizite)
  3. Te rog să nu te întorci niciodată la cel care ți-a făcut inima să plângă, nu mai ai ce căuta lângă acea persoană (11122 vizite)
  4. Ce să faci când vrei să te împaci cu persoana care te-a părăsit (10876 vizite)
  5. Există 7 tipuri de dragoste, conform psihologilor, și doar puțini oameni ajung s-o experimenteze pe ultima (10403 vizite)
  1. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  2. Dacă faci asta, vei reuși, cu siguranță, să treci peste fosta ta mare iubire (nota 5)
  3. Scrisoare pentru fosta mea soție: obișnuiam să cred că ești cel mai bun și frumos lucru de pe Pământ (nota 4.8)
  4. Te rog să nu te întorci niciodată la cel care ți-a făcut inima să plângă, nu mai ai ce căuta lângă acea persoană (nota 4.5)
  5. Soția primeste o scrisoare de divorț de la soțul care a înșelat-o. Răspunsul ei e strălucit! (nota 4.4)
  1. A aflat că soțul o înșală cu cea mai bună prietenă cu ajutorul unei camere video (0 comentarii)
  2. Patru calități pe care absolut orice bărbat le caută la o viitoare parteneră de viață (0 comentarii)
  3. Am avut o aventură cu cel mai bun prieten al soțului meu și nu-i pot spune adevărul pentru că i-aș distruge viața (0 comentarii)
  4. Există "bărbatul perfect"? Nu, dar poate deveni dacă are aceste 12 calități (0 comentarii)
  5. Dragostea este mult mai ușoară când ai partenerul potrivit lângă tine. Uite de ce (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!