Nu Skin

Imagini perverse din Antichitate care te vor soca

Redactor Alexa Galgau

Daca ti se pare ca traim vremuri in care oamenii sunt foarte deschisi in legatura cu sexualitatea lor, inseamna ca nu stii cat de fascinati de sfera erotica erau cei din Antichitate. Fireste ca, daca ne comparam cu oamenii din Evul Mediu sau din Epoca Victoriana, putem sa ne consideram chiar destul de perversi, insa, in comparatie cu popoarele din Antichitate, suntem de-a dreptul pudici! Exista o istorie intreaga a artei erotice din acea perioada, in special in cazul popoarelor asiatice, care au creat mii de reprezentari grafice sexuale cat se poate de explicite.

Iata cateva imagini perverse din Antichitate care ar putea face chiar si cel mai dezinhibat om sa roseasca!

Imagini perverse: arta erotica in Antichitate

Imagini perverse din Egiptul Antic

Cea mai veche opera care a ilustrat in detaliu sexualitatea umana este un papirus erotic numit Turin, un fel de revista pentru barbati a vremii respective. In aceasta lucrare sunt ilustrate acte sexuale intre femei si barbati si dateaza inca din secolul XIII inaintea erei noastre. 

Iata cu ce fel de imagini perverse se delectau egiptenii la vremea respectiva:

Imagini perverse din India

Desigur ca, atunci cand te gandesti la arta erotica din Antichitate, primul lucru care iti rasare in minte este opera Kama Sutra, scrisa in primele secole ale erei noastre. Aceasta este cea mai faimoasa lucrare sexuala din vremea respectiva, fiind plina de imagini perverse si sfaturi referitoare la viata sexuala, multe dintre ele foarte utile si in prezent. 

Acestea sunt doar cateva dintre imaginile erotice cuprinse in Kama Sutra:

Imagini perverse din Japonia

Dintre toate popoarele asiatice, japonezii sunt cei mai „specializati” in arta erotica perversa, iar multe dintre picturile si gravurile lor timpurii sunt de-a dreptul socante chiar si pentru omul modern, care e cat de cat obisnuit cu expunerea sexualitatii. 

Arta erotica in Japonia a inceput sa se raspandeasca atunci cand au aparut picturile pe lemn numite Shunga. Au fost facute foarte multe astfel de ilustratii, unele dintre ele de-a dreptul perverse. Au existat cateva tentative de a interzice arta Shunga, insa aceasta a incetat sa existe abia in secolul XIX, cand a fost inventata fotografia. 

Shunga era alcatuita din astfel de imagini perverse:

Imagini perverse din China

Si in China, la fel ca in Japonia, arta erotica a ocupat un loc important in societate. Chinezii au creat multe ilustratii perverse, menite sa ilustreze actul sexual si sa serveasca la educatia sexuala. Inca de la inceputul secolului XIII au inceput sa circule astfel de imagini perverse: 

Stiai ca in Antichitate circulau asemenea imagini perverse?

Surse foto: perankhgroup.com, pinterest.com,pagodared.com, icollector.com, sothebys.com, sfweekly.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta