Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine

Lidia Fecioru ne învață: ce complimente să-i faci unui bărbat ca să se îndrăgostească nebunește de tine

Lorena Pintilie

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a vorbit de curând despre modalitatea prin care un bărbat se poate îndrăgosti mult mai repede de o femeie. „Nu poate sta mereu în armură, ci vrea ca și sufletul lui să primească dragoste”, a declarat ea în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Vezi despre ce este vorba și cum poate fi câștigată inima unui bărbat printr-o modalitatea simplă și directă!

Contrar teoriilor care spun că bărbații se îndrăgostesc pe baza atracției fizice, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit că aceștia simt iubire atunci când se conectează, de fapt, la sufletul unei femei. Potrivit acesteia, sexul masculin este atras de mentalitatea deschisă a partenerei și de felul în care își exprimă sentimentele, lăsând pe plan secund felul cum arată.

Practic, el se îndrăgostește cu adevărat atunci când descoperă felul în care gândește femeia, cum transmite idei și sentimente și ce stare le oferă celor din jurul ei. „Au nevoie să fie îmbărbătați şi susținuți mereu. Adoră să li se spună ‘Eu am încredere în tine pentru că îmi
place cum gândești’ sau ‘Te las să iei tu hotărârea’”, explică Lidia Fecioru.

7 sfaturi pentru o primă întâlnire de succes

Conform teoriilor bioenergoterapeutului, bărbatul capătă instant încredere în el și în deciziile lui atunci când aude aceste cuvinte, căci adoră să se simtă apreciat și validat. De asemenea, este foarte important ca partenerul de sex masculin să simtă că are un loc al lui în relație. Cu alte cuvinte, încrederea se transformă „în aripi” care îi dau curaj să „ia taurul de coarne”.

De pildă, un exemplu dat chiar de Lidia Fecioru, atunci când bărbatul desfășoară o activitate pe care nu o exercită în mod normal, în loc să îi subliniezi eventualele greșeli sau să îi spui că „arată caraghios”, transmite-i că ești mândră de el pentru atitudinea de aventurier pe care o are și admiri perseverența lui. E nevoie ca un bărbat să fie susținut mai ales atunci când nu e sigur pe el, tocmai pentru a-i oferi șansa de a prinde curaj în acea direcție.

Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că oricât de încăpăţânat este un bărbat, în spate este un pisic. Când îşi dă masca jos, vezi un bărbat care tânjește după dragoste, alint, drăgălășenie, după iubire. El nu poate sta mereu în acea armură, ci vrea şi ca sufletul lui să primească dragoste. Ei nu spun în faţă. Sunt protectori. Niciodată nu vei auzi poate un te iubesc. Dar în spatele lui te simți în siguranță”, adaugă aceasta.

Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat

Totodată, bioenergoterapeutul le sfătuiește pe femei să devină muzele partenerilor lor, recomandându-le să recunoască și verbal calitățile și eforturile acestora. „Bărbaţii care au alături de ei femei puternice sunt creativi. De aceea, femeia trebuie să fie ca o muză. La fel de important este să-i recunoşti calităţile bărbatului. Cuvintele nu costă nimic”, a mai menționat ea în cadrul emisiunii menționate anterior.

Murim de curiozitate să aflăm tu ce părere ai despre afirmațiile Lidiei Fecioru!

Surse foto: Freepik, WOWbiz

Surse articol: Antena3

Articolul urmator
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?
Incepe quiz
Stii sa faci fata respingerii unui barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.