Meriți mai mult de la viață, nu sta după un om care nici măcar la mesaje nu îți răspunde...

Meriți mai mult de la viață, nu sta după un om care nici măcar la mesaje nu îți răspunde...

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se spună că în ziua de azi este în regulă dacă faci tu primul pas către bărbatul pe care îl iubești. Dacă îți mărturisești dragostea înainte ca el să o facă, dacă îi dai prima întâlnire, dacă organizezi, apoi, viitorul vostru împreună. 

Poate că este în regulă să fii mereu cea dintâi, care gândește planuri și preia inițiative, Dar, dacă ești întotdeauna prima care pune mâna pe telefon și scrie mesaje, apoi așteaptă cu sufletul la gură să primească un răspuns, ore în șir, amăgindu-te că El este prea ocupat ca să îți trimită măcar un cuvânt, atunci nu mai este în regulă. Atunci este momentul să faci un pas în spate, să te retragi din această relație care nu îți va aduce nimic bun. Pentru că meriți mult mai mult de la viață decât să fii ignorată, nebăgată în seamă, abandonată. 

Nu merită să-ți pierzi timpul prețios pentru câteva momente de iubire

Meriți mai mult decât orice poate el să-ți ofere: conversații grăbite, complimente vagi și promisiuni goale. Ești frumoasă, ești incredibilă și ai prea multe de oferit ca să-ți irosești vremea întrebăndu-te dacă el o să-ți dea, în sfârșit, atenție. 

Uneori îți scrie câteva cuvinte și te simți minunat. Aveți conversații interesante, îți face complimente afectuoase și te face să te simți în centrul Universului. Când este cu tine, te sărută pasional și îți spună că arăți extraordinar. Din cauza acestor rare momente, rămâi mereu captivă în relație.

Dar realitatea este că nu merită să-ți pierzi întreaga viață pentru aceste câteva momente magice, urmate de săptămâni de confuzie și așteptare. 

barbat cadou

Dacă tu îi scrii mesaj după mesaj, iar el nu răspunde niciodată, nu o face pentru că este excesiv de ocupat.  Cu toții avem multe de făcut, dar ne găsim întotdeauna timp pentru cei pe care îi considerăm importanți. Din păcate, el nu poate să vadă magia din inima ta. 

De aceea, meriți mai mult. Dăruiește timpul tău cuiva care poate privi în profunzimea sufletului tău și descoperă toate minunile pe care le porți în tine.

Poate că este greu și doare. Dar îți va aduce eliberarea și adevărata dragoste.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce trebuie să faci neapărat după o despărțire, conform specialiștilor
Ce trebuie să faci neapărat după o despărțire, conform specialiștilor
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.