Mi-am mintit soțul, i-am zis că am o aventură și asta ne-a salvat căsătoria

Mi-am mintit soțul, i-am zis că am o aventură și asta ne-a salvat căsătoria

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Am fost devastată când am aflat că soțul meu a fost infidel. În nebunia momentului am spus o minciună care mi-a salvat mariajul. Decizia mea a fost cea mai inspirată din viața mea și nu regret nici măcar o secundă că am procedat astfel.

Povestea mea începe în urmă cu un an, când am aflat că soțul meu iubit mă înșală de mult timp cu una dintre colegele sale de muncă. Umilită este prea puțin spus pentru a descrie sentimentul pe care l-am avut când am aflat, deși mi s-a părut mereu suspectă relația dintre ei. Călătoreau des împreună nu exista niciun motiv logic pentru care ea trebuia să plece în excursii cu el. Oricum, m-am simțit oribil.

Au plecat în multe locuri împreună, nu doar în interes de serviciu, dar asta aveam să aflu ceva mai târziu. Tocmai de aceea a ratat ziua mea de naștere anul trecut. A lipsit de acasă de Crăciun și Revelion! Totul începuse să capete sens. Cum am aflat? Ghici! Da, m-am uitat în telefonul lui și i-am văzut mesajele, inclusiv unul frenetic, în care era îngrijorată că era însărcinată deoarece îi întârziase menstruația. Din fericire nu s-a întâmplat... Când am văzut acel mesaj am știut că au o relație de mult timp. Pentru că de ce i-ai trimite astfel de informații unui coleg de muncă de sex masculin? Este genul de mesaj pe care l-ai trimite doar iubitului tău, pentru a-l atenționa.

Am decis să îl rog să plece din casă și i-am spus că vreau să divorțez, dar nu voia să renunțe. Într-o noapte, când i-am spus că poate veni și că putem discuta totul, m-am supărat și am scornit o minciună. I-am spus că am avut și eu o aventură pe care am încheiat-o recent. Părea devastat și nu-i venea să creadă. A plecat, cu inima frântă, dar nu mi-a păsat. De ce am mințit? Cred că am vrut să simtă ce am simțit și eu. M-a sunat câteva ore mai târziu cerându-mi detalii și i-am povestit că era vorba despre un bărbat mai în vârstă decât mine. I-am spus că deține un restaurant din alt oraș, nu știu de ce. Am vrut doar să contruiesc o imagine a unui om bogat și de succes. 

Citește și: Dovedit științific: de ce bărbaților le este atât de greu să fie atenți la ce vorbesc femeile

După două luni eu și soțul meu ne-am împăcat, iar unul dintre motivele pentru care a spus că vrea să se întoarcă este că a aflat că am avut o aventură. Mi-a spus că s-a simțit gelos și că a realizat că mă iubește mai mult decât orice pe lume. La ceva timp am decis să îi spun adevărul. I-am spus că l-am mințit pentru că am vrut doar să îl șochez, voiam să îl doară ca pe mine. El a izbucnit în râs și a spus: "Este în regulă, nu trebuie să minți. Nu mă pot supăra pe tine că ai avut o aventură când și eu am făcut același lucru." 

Povestea mea este chiar ironică. Am mințit că am o aventură și, chiar dacă am recunoscut că nu este adevărat, el tot nu mă crede! Am fost 100% fidelă, dar el nu vrea să mă creadă. Nu pot să-l oblig să facă acest lucru. Ar fi supraviețuit căsnicia noastră dacă nu aș fi mințit? Nu voi știi niciodată. Dar am recunoscut că am mințit și a fost de bun augur pentru că așa soțul meu a realizat ce putea să piardă. Acum ne înțelegem mai bine ca niciodată.

Surse articol: Honey / Medium / Insider

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?
Incepe quiz
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (225)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.