Mihai Voropchievici dezvăluie: ce nu iubesc bărbaţii la femei. "Rețeta dezastrului" în relație, din perspectivă masculină

Mihai Voropchievici dezvăluie: ce nu iubesc bărbaţii la femei. "Rețeta dezastrului" în relație, din perspectivă masculină

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Oricine își dorește ca după ce întâlnește acea persoană specială de care se îndrăgostește să aibă parte de relația mult visată, care să îi aducă împlinire și stabilitate. Însă uneori incompatibilitatea, dar și micile diferențe de gândire își spun cuvântul, iar partenerii ajung să se înstrăineze.

Mihai Voropchievici a analizat aspectele care pot avea un impact negativ într-o relație de cuplu din perspectiva masculină.

mihai voropchievici sta asezat pe scaun, in timp ce vorbeste si tine mana in sus, cu degetul ridicat

Sursa foto: Captură YouTube

 Numerologul a dezvăluit care este lucrul pe care bărbații nu îl apreciază la o femeie și care îi îndepărtează. Mihai Voropchievici a vorbit despre viziunile diferite ale femeilor și bărbaților despre relația perfectă, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", de la Antena 3. 

Ce nu iubesc bărbații la femei

Mihai Voropchievici susține că "rețeta dezastrului" într-o relație de cuplu ar putea însemna atunci când femeia devine suspicioasă, mai ales cu privire la amănunte neimportante, precum o parolă sau o oră întârziată.

"S-ar putea să fie foarte mulți care iubesc aceste lucruri. Spre exemplu, dacă ai o parteneră care e suspicioasă și a început cu întrebări: de ce ai băgat parolă, de ce nu m-ai anunțat că întârzii astăzi, etc. Niște suspiciuni nefondate, neverificate, se duc undeva ca niște ciocane. Nu văd că ar fi un băiat care să accepte crize de gelozie, persoane de acest gen. Astea sunt niște stări de isterie mascată și dacă s-a răspuns sub forma unui afront", a spus cunoscutul numerolog. 

femeia vorbeste raspicat, in timp ce barbatul isi tine mainile pe fata si este suparat

Citește și: Matematica iubirii! Regula 2-2-2 este secretul unei relații de cuplu de durată, plină de iubire ca în prima zi și respect reciproc

Mihai Voropchievici a vorbit și despre faptul că unele femei pot deveni deranjate de faptul că partenerul lor nu vorbește atât de mult. De multe ori, spune numerologul, femeile găsesc mereu teme de discuție, pe când bărbații preferă să comunice strict și la obiect. În plus, Mihai Voropchievici susține că bărbații sunt atrași de femeile vulnerabile doar atunci când sunt căsătoriți. Plângerile și victimizarea constantă nu mai au același farmec în ochii unui bărbat în timpul mariajului, iar acestea dăunează serios relației.

"De la asta se trece la a doua valoare: polologhie multă, vorbă multă sau tocătorul doamnei. Prin natura lor, femeile vorbesc mai mult pentru că totdeauna au ceva de spus. Întotdeauna găsesc o temă de discuție, pe când bărbatul vorște scurt și la obiect. Pe femei le enervează astfel de atitudini pentru că pot crede că le dai cu flit. Plângerile constante pe teme diferite. Bărbaților le plac femeile neajutorate atunci când nu sunt căsătoriți. Povestea asta este o situație de forță majoră. Dar dacă neajutorarea ascunde în spate un om profitor, atunci lucrurile se schimbă. De multe ori, femeile se plâng pentru că bărbații nu se implică, însă atunci când nu se implică nu sunt lăsați", a dezvăluit Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii tv. 

Surse articol: Voxbiz / Antena3 / Astazi

Surse foto: IStock, Captura YouTube

Articolul urmator
5 calități neașteptate care îl fac să vrea să te "vâneze" și să fii a lui
5 calități neașteptate care îl fac să vrea să te "vâneze" și să fii a lui
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.