Nimic mai emoționant: un cuplu de pensionari își dedică în fiecare seară cântece, înainte de culcare

Nimic mai emoționant: un cuplu de pensionari își dedică în fiecare seară cântece, înainte de culcare

Laura Voica

32 de milioane de oameni infectati cu COVID 19 în întreaga lume și aproximativ 990 000 de morți cauzate de acest virus. Zi de zi suntem bombardați de știri cu privire la efectele devastatoare ale pandemiei asupra marilor economii ale lumii. Milioane de șomeri, oamenii care trebuie să ia viața de la capăt, sunt în pragul disperării.

Terrence Higgins Trust a publicat un articol prin care sugerează ca oamenii care vor să întrețină relații sexuale și nu locuiesc în aceeași casă, să evite să se sărute și să poarte o mască pe față în timpul actului sexual. „Cel mai bun partener sexual în timpul pandemiei COVID-19 ești tu sau cineva din gospodăria ta și ar trebui să urmezi instrucțiunile guvernamentale de distanțarea socială, spălarea mâinilor și acoperirea feței.”afirmă publicația.

Între atatea știri apocaliptice, întâlnim și povești care ne înalță sufletul și ne redau speranța în umanitate. Se spune că iubirea durează doar 3 ani, însă un cuplu de 90 de ani ne arată contrariul.

Multe familii s-au izolat în casele lor din cauza focarului de coronavirus. Acest lucru le-a oferit oamenilor timpul să se reconecteze cu membrii familiei și să-și creeze amintiri. Ne-am întors în sânul familiei și am realizat că veșnicul “Nu am timp” nu mai există. Am petrecut 24 de ore alături de cei dragi, timp la care nici măcar nu am îndrăznit să visăm că-l vom avea vreodată.

Un videoclip al unei familii care a devenit viral pe Twitter ne arată clar ca dragostea nu are vârstă și în ciuda credințelor, ea poate rezista o viață.

Jurnalista americană Kara Swisher a distribuit adorabilul videoclip. Clipul a fost filmat de Karen și ne arată un moment, emoționant, plin de distracție între părinții ei căsătoriți de 73 de ani. Da, ați citit corect, 73 de ani de căsnicie, aproape de Cartea Recordurilor (cel mai longeviv cuplu din lume au 80 de ani de căsnicie).

Sursă foto: Pixabay.com

Ea a subtitrat videoclipul: „Prietenul meu @KalaDeeDC a fost pus în carantină din martie împreună cu părinții în vârstă de peste 90 de ani , Frannie și Eddy, care sunt căsătoriți de aproape 73 de ani. Urmăriți acest video și reamintiți-vă în acest moment dificil cum arată adevărata iubire și bunătate . ”

Clipul arată cuplul în vârstă, în pat, unul lângă celălalt în timp ce femeia începe să cânte: „Îl iubesc pe Eddie, da, da. Sper că și Eddie mă iubește. ” Amândoi încep să repete aceleași versuri în timp ce își spun numele. Atunci fiica lor care înregistrează totul începe să râdă și spune: „Voi doi sunteți cei mai drăguți”.

Iată dovada că dragostea adevărată nu are vârstă sau termen de valabilitate:

Surse foto: Pixabay.com

Articolul urmator
M-am casatorit si am divortat inainte de 30 de ani. Iata ce am invatat!
M-am casatorit si am divortat inainte de 30 de ani. Iata ce am invatat!
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de seara ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.