Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Opt lucruri pe care iubitul tău ar vrea să le ştie

Andreea Baluteanu
... că îl iubeşti

... că îl iubeşti

Deşi pe exterior pare tare ca stânca, iubitul tău are şi o latură romantică, la care cu siguranţă ai ajuns, din moment ce i-ai trezit cele mai pătimaşe sentimente. Deşi nu toţi tipii se dau în vânt după apelative drăgălaşe (mai ales în public), chiar şi cei care par făuriţi din oţel îşi doresc să te audă spunând cele două cuvinte magice, „te iubesc”!

Chiar dacă nouă ne place să credem că suntem fiinţe complexe, superioare, în timp ce bărbaţii noştri sunt ca o carte deschisă, uşor de citit, adevărul este că şi tipii au nevoi la fel de profunde ca ale noastre, pe care nu le vociferează însă în gura mare. Şi ei au îndoielile lor, pe care le ţin de multe ori secrete, pentru a nu pierde din aparenţa de masculinitate invincibilă şi a se descoperi, nesiguri, în faţa ta!

Întâmpină-i dorinţele ca o vrăjitoare din vremurile antice, care este dotată cu darul profeţiilor, şi spune-i ce vrea să ştie, chiar înainte să te întrebe! Te vei transforma în iubita ideală, care îl va duce pe culmile fericirii!

Află consultând galeria noastră care sunt lucrurile pe care iubitul tău vrea să le afle, dar despre care nu îţi va vorbi cu prea multă uşurinţă!

Descoperă aici şi care sunt cuvintele pe care NU trebuie să le rosteşti, mai ales în cursul primei întâlniri!

Tu ce părere ai? I-ai spus vreodată iubitului tău ceea ce voia să audă?

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!