Părerea expertului: ce înseamnă când un bărbat te sărută pe frunte

Părerea expertului: ce înseamnă când un bărbat te sărută pe frunte

Ramona Jurubita

„Sunt o scriitoare căreia îi place să ajute necunoscuții de pe internet să își înțeleagă viața amoroasă.

Deci te-a sărutat pe frunte și acum ești confuză. Poate că a fost după ce v-ați sărutat pasional. Poate că a fost în timp ce vă îmbrățișați. Sau poate că a fost înainte să te sărute prima dată pe buze. Indiferent ce se întâmplă, eu sunt aici pentru tine. Am o mulțime de experiență cu băieții care m-au sărutat pe frunte în tot felul de situații. Bine, deci nu *atât* de mulți băieți și nu *atât* de multe situații, dar suficiente (sper) pentru a te ajuta.

Să trecem la treabă.

 

În principiu, un sărut pe frunte este un semn de afecțiune și tandrețe care nu conduce în mod evident către relații intime. Este ca un fel de sărut pe obraz. Principala diferență este că ți se oferă pe frunte.

Nu ți se pare prea simplu? Ei bine, poate că este atât de simplu. Nu trebuie să complici totul!

Cuplu care stă îmbrățișat în pat, în timp ce bărbatul își sărută partenera pe frunte.

Sursa foto: Unsplash

Ce înseamnă când un bărbat te sărută pe frunte?

 

De ce s-ar putea întâmpla acest lucru

 • Un tip ar putea să te sărute pe frunte pentru că este mai înalt decât tine, așa că, dacă stai lângă el și vrea să te sărute, îi este mai accesibil să îți dea un pupic pe frunte decât să se aplece foarte mult. Ce drăguț!
 • De asemenea, se poate simți ca un gest ușor protector, însemnând că este acolo pentru tine și că îți asigură spatele. Este un sentiment tare plăcut, nu?
 • Sau dacă sunteți în pat și stați îmbrățișați, iar capul tău este aproape de buzele lui, atunci s-ar putea să se îndrepte spre el și să te sărute pe frunte pentru a-ți arăta că îi pasă.
 • Sărutările pe frunte înseamnă că un bărbat ține la tine. Când iubitul meu mă sărută pe frunte (este mai înalt decât mine), mă face să mă simt ca și cum aș avea ceva cald și pufos pe dinăuntru.
 • Dacă un tip care nu este iubitul tău și care nu te-a sărutat pe buze te sărută pe frunte, ar putea însemna că nu este interesat de tine din punct de vedere romantic sau că este, dar așteaptă momentul potrivit pentru a te săruta pe buze.

Iată câteva momente în care se poate întâmpla acest lucru:

După ce v-ați sărutat

Un sărut pe frunte după ce v-ați sărutat este un semn de tandrețe și afecțiune. Te place mai mult decât doar pentru momentele pasionale.

În timp ce vă îmbrățișați

Așa cum am menționat mai sus, dacă iubitul tău este mai înalt decât tine (așa cum este al meu), ar putea fi convenabil pentru el să îți dea un sărut rapid pe frunte în timp ce vă îmbrățișați. E ca și cum fruntea ta s-ar duce la buzele lui și ar bate la ușă, spunându-i: „Bună, te rog să mă săruți".

În timp ce vă giugiuliți/vă arătați afecțiunea unul față de celălalt

Sărutările pe alte zone ale feței, altele decât buzele, se numără printre metodele prin care partenerii unui cuplu își exprimă afecțiunea pe care o simt unul față de celălalt. Ele sunt, pur și simplu, semne dulci că îi pasă de tine. Uneori, afecțiunea se manifestă prin cuvinte, dar alteori se manifestă prin sărutări.

În timp ce dormi

De unde știi că te sărută dacă tu dormi? Te prefaci că dormi? Cred că nu e treaba mea, dar oricum...

Sărutările pe frunte în timpul nopții arată că îi pasă de tine. De obicei nu sunt înfiorătoare, deși dacă te gândești că încearcă să facă altceva cu tine în timp ce dormi, te poate cuprinde un sentiment de teamă. S-ar putea să nu fie o persoană pe care să o vrei în pat cu tine noaptea.

„Adevăratul iubit este bărbatul care te poate emoționa, sărutându-ți fruntea, zâmbindu-ți în ochi sau pur și simplu uitându-se în gol." - Marilyn Monroe

Dacă te sărută doar pe frunte sau dacă te-a sărutat doar pe frunte

Cele mai multe dintre situațiile de mai sus se referă la persoanele care se sărută frecvent și care introduc în rutina lor și alte tipuri de sărut. Dacă nu este cazul tău, iar tu și el ați schimbat doar un singur sărut pe frunte, atunci ar putea însemna:

 1. Nu este interesat de tine din punct de vedere romantic.
 2. Este interesat în mod romantic de tine, dar nu era sigur dacă se poate ajunge la un sărut pe buze.

Sfatul meu: așteaptă și vezi. Dacă îți trimite un mesaj, te sună sau îți cere să ieși din nou cu el și să mergeți la o altă întâlnire, atunci sunt șanse să se ajungă la un sărut pe buze în acel moment. Dacă nu, du-te și găsește-ți un bărbat care o va face!

Mult noroc!”

Acest text îi aparține scriitoarei Molly Trudeau și a fost publicat inițial pe site-ul Paired Life.

Citește și: Opt lucruri pe care le poți face în dormitor, în afară de relații intime, pentru a te apropia de partenerul tău

Sursă articol: Paired Life

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cum poti sa-ti dai seama daca un barbat este disponibil emotional in mai putin de 15 minute
Cum poti sa-ti dai seama daca un barbat este disponibil emotional in mai putin de 15 minute
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  top 5 divahair.ro - cuplu

  1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (95 vizite)