Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Pozitia Misionarului - 7 variante noi, reinterpretate

Elena Craciun

Poziția misionarului este, cu siguranță, cea mai cunoscută poziție de amor din întreaga lume. Indubitabil folosită de începători, această poziție poate deveni o alegere ideală și pentru cei experimentați, dacă este încercată în variantele sale noi, reinterpretate. Descoperă în acest articole 7 variante noi ale poziției misionarului!

Tineri in tandreturi in pat

Poziția misionarului - varianta clasică

Conform site-ului webmd.com, termenul de ”poziția misionarului” a început să fie folosit la sfârșitul anilor 1960 - începutul anilor 1970 pentru a descrie poziția de amor în care bărbatul este deasupra și femeia este dedesubt, ambii față-în-față. În 1972, acest termen s-a răspândit datorită unei cărți best-seller al lui Alex Comfort, iar în 1976 a fost preluat în Dicționarul Englez Oxford.

În prezent, acest termen se folosește pentru a descrie una dintre cele mai cunoscute și mai folosite poziții de amor din lume. Varianta clasică a poziției misionarului este ușoară și comodă pentru ambii parteneri, este intimă și permite penetrarea ușoară și la diferite intensități.

Este cea mai folosită poziție pentru "prima dată".

Este poziția misionarului cea mai bună poziție pentru amor? 5 motive bine întemeiate

Poziția misionarului nu se află în topul preferințelor cuplurilor deoarece este considerată a fi plictisitoare. În plus, nu oferă prea multă libertate de mișcare femeii și pune în poziție dominantă bărbatul. Cu toate acestea, această poziție are anumite avantaje, și anume:

 • Oferă intimitate. Contactul amplu piele pe piele, oportunitatea de a te îmbrățișa, săruta, mângâia și privi în ochi sunt aspecte romantice care apropie un cuplu de îndrăgostiți.
 • Este o poziție bună pentru reproducere. Poziția misionarului îi permite bărbatului să controleze profunzimea împingerii pelvine, astfel este bună pentru a rămâne însărcinată. Pe de altă parte, poziția este mai puțin potrivită pentru stadiile târzii ale sarcinii deoarece poate fi dureroasă.
 • Poate atinge punctul G. Această poziție poate stimula clitorisul, doar schimbând puțin unghiurile de penetrare. Poți așeza o pernă sub posteriorul tău sau îi poți cere partenerului să se deplaseze puțin mai sus, înspre umerii tăi, astfel încât organul său genital să poată exercita o presiune mai mare asupra clitorisului tău. Senzația de plăcere este imensă.  
 • Nu necesită prea mult efort. Nu ai nevoie de prea multă energie pentru a obține cele mai tari senzații. Prin urmare, poziția misionarului poate fi perfectă în serile în care te întorci obosită de la birou, dar vrei totuși să te bucuri de o partidă de amor.
 • Îi poți șopti la ureche. Adaugă un condiment partidei de amor, șoptindu-i ceva la ureche. Poți folosi cuvinte romantice pentru a crește intensitatea momentului sau vorbe ușor murdare pentru a stârni și mai tare pasiunea. 

Poziția misionarului - 7 variante reinterpretate de încercat în aceeași partidă de amor

Practic, următoarele poziții descrise mai jos reprezintă variații care pornesc de la poziția misionarului clasică. Toate sunt ușoare și se pot încerca una dupa alta, în timpul aceleiași partide de amor, fără probleme. Ceva nou, plăcut și cu minim de efort!

Poziția Scaun Pliat

De la poziția în care picioarele sunt întinse și el stă sprijinit în palme, cu brațele îndoite, partenerul tău ajunge să se sprijine în palme cu brațele întinse și cu picioarele sprijinite pe genunchi. Tu trebuie să îți intinzi picioarele pe sub el și să le sprijini pe umerii lui. Este o poziție cu un unghi foarte bun de penetrare.

Poziția Scaun

De la varianta poziției misionarului "sprijinit în palme cu brațele intinse și picioarele sprijinite pe genunchi" el ajunge la "sprijinit în palme cu brațele întinse, depărtate, și cu picioarele depărtate și sprijinite pe genunchii tăi". Tu îți cobori acum picioarele și le ții pe sub brațele lui, ca și cum te-ai pregăti să îl îmbrățișezi cu coapsele. Aceasta este o pozitție ideală în care femeia poate controla foarte bine ritmul și unghiul penetrării.

Poziția Picamer

De la poziția în care el se sprijină în palme, ținând brațele întinse, depărtate și picioarele depărtate și sprijinite pe genunchii tăi, va ajunge să țină picioarele apropiate, sprijinite pe genunchii tăi, bazinul sus și bratele ușor flexate, sprijinite pe palme. Tu îl îmbrățișezi cu picioarele, exact așa cum este explicat în rândurile de mai sus. Foarte apropiată de poziția misionarului, această variantă este și ea foarte intimă deoarece vă permite să vă sărutați și privi permanent. 

Poziția Victoriei, o altă poziție asemănătoare cu cea a misionarului

El rămâne în aceeași poziție, iar tu nu faci altceva decât să îți întinzi picioarele în sus. Este o poziție a misionarului reinventată, care testează rezistența oricărei femei dornice de...Victorie! Victorie de la V-ul pe care îl formezi cu picioarele tale. Cu aceasta poziție, penetrarea este maximă, stimularea clitorisului este asigurată de zona lui pelvină, iar contactul vizual direct mărește plăcerea. Cu puțin exercițiu, se poate ajunge și la mult doritul punct culminant simultan.

Poziția Misionarului cu bărbatul în picioare

Dacă până acum toate variantele erau ca bărbatul să fie deasupra femeii, aceasta este o variantă în care bărbatul stă în picioare. Tu poți sta pe o masă sau un mobilier mai înalt, care se află la nivelul zonei lui pelvine astfel încât penetrarea să fie ușoară. Această poziție nu solicită foarte mult spatelele băbatului, așa cum se întâmplă în cazul poziției clasice a misionarului. De asemenea, este o poziție care poate fi folosită în altă cameră decât în dormitor, cum ar fi de exemplu în bucătărie.

Poziția Misionarului inversată

Poziția este exact ceea ce anunță numele ei: pozitia misionarului, dar cu rolurile partenerilor inversate. Tu stai deasupra lui și controlezi totul, de la viteză, intensitate și zone erogene stimulate până la cât și unde vă sărutați.

Poziția Misionarului lateral

Această variantă începe cu poziția clasică, însă în timpul partied de amor, bărbatul va trebui să se întoarcă într-o parte, la un unghi de aproximativ 45°. În acest fel, corpurile voastre vor forma litera X, iar senzațiile pe care le veți experimenta vor fi de neegalat.

Părerile bărbaților și femeilor despre poziția misionarului

Există mai multe păreri pro și contra despre poziția misionarului, însă la final, ea rămâne una dintre cele mai populare poziții de amor. Iată ce răspunsuri au dat bărbații și femeile când au primit diverse întrebări referitoare la ”Cum este poziția misionarului?”:

Pentru mine să fiu deasupra ei, să o domin și să mă apropii de ea într-un mod atât de intim reprezintă o senzație extrem de plăcută și captivantă.”-Ben

”Nu există cea mai bună poziție. Există sute de poziții uimitoare, fiecare cu propriile beneficii și dezavantaje. Poziția misionarului este tradițională și bună, dar uneori adevăratul condiment provine din îndepărtarea de tradițional!”-Adrian

”Îmi place poziția misionarului pentru că suntem față în față, ne putem săruta și atinge pentru a crește intensitatea momentului și pentru a ajunge mai ușor la punctul culminant mult așteptat.”-Cathy

”Îmi place să fiu dominată și să simt în același timp atât de multă intimitate.”- Cyntia

”La fel ca orice alt lucru, depinde foarte mult de starea de spirit. Există momente în care poziția misionarului este cea mai bună, alteori poate fi un interludiu frumos între alte poziții mai exotice.”- Clara

”Prietena mea este foarte însărcinată, iar poziția misionarului în sarcină nu funcționează prea bine pentru noi.” -Daniel

”Poziția asta are o reputație destul de proastă în special din cauza televiziunii și internetului. Ei definesc în momentul de față cam tot ce este normal sau nu acum și, să fim serioși, nu prea vezi filme erotice în poziția misionarului.” – Andy

În concluzie, poziția misionarului poate fi super interesantă dacă folosești și variantele sale reinterpretate. Îți oferă diferite tipuri de plăceri și este perfectă pentru toate categoriile de persoane.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (103)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!