Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Care este partenerul tău perfect în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Semnul zodiacal nu este singurul criteriu după care ne alegem partenerul, dar câteodată contează foarte mult. Deși nu poți încadra oamenii în niște rame fixe, zodia în care s-au născut le conferă anumite trăsături care îi fac mai mult sau mai puțin compatibili cu alte zodii. Iată de ce trebuie să consulți și stelele atunci când vrei să-ți găsești iubirea desăvârșită. Nu uita însă că partenerul perfect poate fi o persoană la care nu te aștepți deloc sau care nu-ți atrage în niciun fel atenția în primă instanță. De aceea, fii cu ochii în patru, pentru a nu regreta că nu ți-ai recunoscut imediat marea iubire.

indragostita

Berbec

Pentru Berbec, partenerul perfect este, fără îndoială, Leul. Leii sunt semne de foc, foarte asemănătoare Berbecului, și pot ține pasul cu acesta în acțiuni și emoții, în maniere în care nu o poate face nicio altă zodie. Puterea și nerăbdarea Leului sunt o încântare pentru Berbec, care este la fel de impulsiv și năvalnic. Berbecul și Leul reprezintă perechea ideală și, împreună, pot schimba Universul, dacă își propun asta.

Taur

Deși nu crede cu tărie că i se potrivesc zodiile de apă, Taurul nimerește frecvent nativi din semnul Racului sau Peștilor, ca pereche ideală. Racul este cel mai nimerit partener pentru Taur, fiind la fel de atent și introvert, concentrat pe lumea sa internă, dar nu atât de dominator și ostentativ ca Taurul. Tocmai de aceea, aceste două zodii se înțeleg și se completează perfect. Ele își pot dărui reciproc o simpatie delicată, de care au nevoie de-a lungul vieții de zi cu zi, iar Taurul reușește să-l aducă întotdeauna pe Rac la realitate, să-l scoată din izolarea și interiorizarea sa.

Gemeni

Pentru Gemeni, partenerul perfect este, probabil, o Balanță. În momentul în care aceste două semne se întâlnesc, este posibil ca potrivirea și fuziunea dintre ele să fie uimitoare sau, dimpotrivă, relația lor să nu funcționeze deloc. Nu există o cale de mijloc. Când aceste două zodii sunt într-o stare de armonie, este uimitor. Ele își rezolvă cu ușurință problemele și nu există niciun dezacord atunci când sunt împreună.

Rac

În general, Racul se va înțelege cel mai bine cu persoanele din semnul Taurului, dar și cu persoane care se află în zodia Scorpionului. Aceste semne îl atrag pe Rac, mai ales că dețin multe trăsături asemănătoare cu el, dar au și aspecte misterioase, care îl fascinează pe Rac. Împreună cu Taurul sau cu Scorpionul, Racul se simte în elementul său, își deschide sufletul și are sentimentul că este protejat.

Leu

Leii sunt foarte îndrăzneți și expansivi, își doresc adorație și, ca atare, se vor îndrăgosti fie de persoane asemenea lor, fie de opusul lor, un semn echilibrat, care îl intrigă pe Leu. Partenerul  perfect al Leului este, probabil, un Berbec sau o Balanță. Aceste semne pot împărți responsabilitățile cu Leul, se adaptează la felul său oarecum egocentric, pentru că știu cum să-l tempereze și să obțină afecțiunea sa.

iubiti

Fecioară

Pentru Fecioară, partenerul perfect este, cu siguranță, Capricornul. Capricornii o intrigă pe Fecioară și o stimulează în moduri în care celelalte zodii nu o pot face. Atât Fecioara, cât și Capricornul au multă experiență, sunt perseverenți, statornici și oarecum tradiționaliști. Împreună vor întemeia un cămin stabil, susținându-se reciproc și oferindu-și multă afecțiune.

Balanță

Balanța este probabil cel mai dificil de încadrat semn, care va experimenta sentimente pasionale în mai multe ocazii de-a lungul vieții. Partenerul său perfect poate fi din semnul Săgetătorului, al Gemenilor sau al Vărsătorului. Și alte semne de foc se simt bine alături de Balanță, respectiv Leul sau Berbecul. Acest lucru îi oferă zodiei dominate de Venus posibilitatea de a-și găsi mai ușor perechea potrivită, pentru că are mai multe oportunități decât orice alt semn zodiacal.

Scorpion

În cazul în care ești Scorpion, partenerul tău perfect ar putea fi o Fecioară. Emoțiile intense ale Scorpionului sunt temperate de caracterul rece și chibzuit al Fecioarei. Fiecare dintre cei doi are de câștigat din această relație, care pune în evidență cele mai benefice calități și trăsături ale personalității lor. Scorpionul este stabilizat de Fecioară, iar aceasta capătă mai multă flexibilitate și naturalețe în prezența Scorpionului.

Săgetător

Sagetatorul și Vărsătorul conviețuiesc, de obicei, foarte bine. În timp ce majoritatea oamenilor consideră că cei doi sunt incompatibili, energiile lor contrare se atrag. Aceste două semne pot descoperi un sentiment de liniște când sunt împreună, iar nonconformismul Vărsătorului și independența Săgetătorului sunt foarte asemănătoare și îi ajută să se înțeleagă perfect.

Capricorn

Pentru Capricorn, partenerul perfect ar putea fi o persoană din zodia Peștilor. Creativitatea și intuiția Peștilor sunt atractive pentru Capricorn. Capricornul primește de la partenerul din zodia Peștilor un aer de mister și lucruri ascunse, pe care le poate descoperi doar împreună cu acesta. La rândul lor, Peștii sunt ancorați în realitate de pragmatismul Capricornului, ceea ce îi ajută să-și finalizeze proiectele și să-și pună în practică dorințele. Împreună, Capricornul și Peștii pot crea un cuplu imbatabil.

Vărsător

Pentru Vărsător, partenerul perfect poate fi din Balanță sau Gemeni. Toate aceste trei semne de aer se înțeleg perfect, pentru că își cunosc caracterul dual și volatil. Balanța îi poate aduce Vărsătorului mai mult echilibru, în vreme ce Gemenii îl stimulează din punct de vedere intelectual și creator.

Pești

cuplu masti

Pentru Pești, cel mai bun semn este Capricornul. Cu toate că vor exista discuții în contradictoriu și conflicte între Pești și Capricorn, atracția dintre aceste două zodii nu poate fi negată. Peștii sunt câteodată surprinși de duritatea Capricornului, în vreme ce acesta le reproșează că sunt duplicitari și intriganți. Dar tocmai aceste mici scântei ce ies între ei îi fac pe nativii celor două semne să rămână mereu îndrăgostiți unul de celălalt.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (98)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Miercuri, 28 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (42661 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (34833 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (27753 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22503 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19772 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (nota 4.4)
  1. Veste șoc în televiziune! Cătălin Botezatu părăsește „Bravo ai stil! Celebrities”. Motivele sunt clare (0 comentarii)
  2. Răzvan Fodor, dezvăluiri incendiare, în premieră, despre relația dintre el și soția lui, Irina (0 comentarii)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (0 comentarii)
  4. Mercur în Leu influențează viețile zodiilor vreme de 4 săptămâni: se anunță schimbări dramatice în viața nativilor. (0 comentarii)
  5. Ambițioasă de mică! Amalia Năstase avea nu mai puțin trei joburi în același timp în tinerețe. Ce a făcut ca să se întrețină (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!