Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Psihologia bărbatului care iubește: 5 semne care îl dau de gol

Sorina Corneanu

Probabil nu doar o dată te-ai întrebat dacă el te iubește cu adevărat. Poate nu ți-a îndeplinit așteptările, sau poate așteptările tale au fost prea mari, sau poate pur și simplu ți se pare imposibil să-i citești adevăratele intenții. Psihologia bărbatului îndrăgostit nu e tocmai un mister. Totul e să fii atentă la semnalele care îl dau de gol.

Iată 5 semne care îți spun că te iubește!

Are întotdeauna grijă să te facă să te simți liberă. Pe lângă faptul că te susține în deciziile luate, cu el poți purta și o discuție în contradictoriu, constructivă, în care poate avea loc o dezbatere, indiferent cât vă susțineți și vă respectați părerile. Să nu te bucuri atunci când ești cu un bărbat care nu te provoacă niciodată cu nimic. Bărbatul nu e un animal de companie, iar un astfel de comportament dă naștere rapid rutinei. Așadar, dacă vezi că nu te aprobă în toate, doar de dragul de a scăpa de discuții inutile, și observi că se implică direct… înseamnă că îi pasă. Ar trebui să te simți fericită - e semn clar că sentimentele lui nu sunt superficiale.

Vezi și 30 de semne care îți spun că nu te iubește!

Pune preț pe gesturile mici. Faptul că nu îți spune toată ziua că te iubește nu ar trebui să te alarmeze. Sunt foarte mulți bărbați care spun asta dintr-o obișnuință de care, fii sigură, nu vrei să ai parte. Așadar, nu te lega de lucrurile comune, ci caută să-i descoperi iubirea și în gesturile mici. Poate îți spune să îți iei umbrela când pleci, te întreabă dacă ai mâncat astăzi sau îți face o surpriză neașteptată. Toate acestea nu trebuie să fie însoțite de un „te iubesc”. Iubirea are mai multe fețe, totul e să vrei să cauți mai departe de ceea ce te-ai obișnuit să fie „normal”. Aceste diferențe dau naștere celor mai multe conflicte, însă acceptarea unei viziuni diferite de a ta garantează armonia în cuplu și o comunicare eficientă. 

cuplu fericit

Îți este cel mai un prieten. Înainte de a-ți fi iubit, un bărbat ar trebui să îți fie cel mai bun prieten. Dincolo de relația romantică și intimă, cu siguranță îți dorești pe cineva căruia să îi poți spune ce te doare, alături de care să te bucuri și căruia să îi poți vorbi deschis despre problemele tale. Dacă la finalul zilei nu are răbdarea necesară să asculte ce simți, degeaba îți trimite SMS-uri romantice și îți face declarații de dragoste. Cuvintele rămân doar cuvinte. Faptele sunt cele care trec testul sentimentelor autentice.

Este realist. Da să fii realist într-o relație, în raport cu celălalt, implică o mare doză de sinceritate, înseamnă să îți pese, să fii implicat și să îl îndrepți pe drumul corect. Așadar, nu te bucura să ai alături o persoană care te susține indiferent ce faci, ci ia ca pe un semn de iubire faptul că ai pe cineva gata să te trezească oricând deviezi. Poate abordarea nu-ți va plăcea, poate crezi că filmele romantice sunt modelul iubirii perfecte, însă iubirea nu trebuie să fie perfectă, ci sinceră!

barbat cu buchet de flori roz

Prețuiește timpul tău liber. Poate tu consideri normal să vă petreceți timpul 100% împreună. Totuși, dacă își petrece timpul și împreună cu grupul său de prieteni, iar ție îți sugerează să te bucuri de prezența prietenelor tale, nu ar trebui să te grăbești să interpretezi comportamentul lui ca fiind nepăsător. Din contră, bucură-te că aveți o relație solidă, în care fiecare se bucură de timpul și spațiul său! Deși nu prea mai e privit ca fiind firesc, un astfel de comportament este cea mai mare dovadă de normalitate și iubire într-un cuplu sudat!

Dragostea e diferită de ceea ce vezi în filmele romantice și de ceea ce vezi sau auzi că trăiesc alte cupluri. În plus, realitatea fiecărui cuplu e diferită, iar ceea ce înțelege o persoană prin iubire nu va fi neapărat valabil și pentru tine. Caută iubirea dincolo de cuvinte!  

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!