Nu Skin

Cele mai frumoase filme de dragoste din 2017

Redactor Alexa Galgau

Anul 2017 ne răsfață cu multe producții cinematografice cu potențial imens, iar multe dintre titlurile cele mai promițătoare sunt povești de iubire minunate, spre bucuria noastră. Descoperă o listă cu cele mai frumoase filme de dragoste pe care le poți viziona în 2017!

Cele mai frumoase filme de dragoste în 2017

1. Beauty and the Beast

Dacă ai îndrăgit filmul animat cu același nume de la Disney, nu trebuie să ratezi această poveste de dragoste magică și fermecătoare. Belle este o femeie frumoasă și independentă, care este luată prizonieră de un monstru și ținută cu forța în castelul acestuia. În ciuda temerilor sale, ea ajunge să se împrietenească cu Bestia și să descopere o nouă fațetă a iubirii și o bunătate inimaginabilă a răpitorului ei dincolo de aspectul fioros.

2. Cele mai frumoase filme de dragoste: Lost in Florence

Eric Lombard se află la o răscruce importantă în viața sa și nu știe dacă să își urmeze visul de a practica fotbal american profesionist sau să urmeze cursuri de drept pentru a deveni avocat. Având această dilemă pe umeri, Eric își vizitează împreună cu prietena lui, Colleen, verișoara, care locuiește în Florența. Și așa cum se întâmplă în filme și adesea și în realitate, această excursie îi pune la încercare întreaga viziune despre viață. 

3. Tulip Fever

Unul dintre cele mai așteptate filme de dragoste din 2017 este „Tulip Fever”, a cărui acțiune se petrece în secolul al XVII-lea, în Olanda, și urmărește aventura pe care o femeie măritată o are cu un artist angajat să îi picteze portretul. Îndrăgostiți și dornici să fugă în lume împreună, cei doi întocmesc un plan ingenios pentru a strânge bani în acest scop.

4. Cele mai frumoase filme de dragoste: The Lovers

Acest film de dragoste ne demonstrează că flacăra pasiunii se poate aprinde din orice, chiar și atunci când o relație pare ireparabilă. Debra și Tracy sunt într-un mariaj care s-a răcit de-a lungul anilor și amândoi au câte o relație extraconjugală, fără ca măcar să se mai gândească unul la celălalt. Atunci când sunt pe punctul de a renunța, scânteia dintre ei se reaprinde, dând naștere unei pasiuni pe care cei doi o dăduseră uitării cu mult timp în urmă.

5. Fifty Shades Darker

Dacă ai văzut „Fifty Shades of Grey”  și ești pasionată de această peliculă, nu trebuie să ducem prea multă muncă de convingere în ceea ce privește „Fifty Shades Darker”. În continuarea mult așteptată, Anastasia își încheie relația cu Christian pentru a căuta o nouă carieră în Seattle. Scenele de un erotism intens cu siguranță te vor impresiona (și poate chiar te vor inspira)!

6. Between Us

După șase ani de relație, doi tineri sunt prinși între teama de a face un angajament major și presiunea socială de a se așeza la casa lor, după ce se căsătoresc. După o noapte tumultuoasă, relația pare să fie puternic zdruncinată și fiecare dintre ei o ia pe un alt drum. Atunci când apar noi tentații în viețile lor, deciziile pe care le iau urmează să determine cât și dacă a mai rămas ceva din relația lor.

7. Cele mai frumoase filme de dragoste: Bitter Harvest

„Bitter Harvest” este bazat pe una dintre tragediile istorice ale secolului XX și este o poveste despre iubire, onoare, rebeliune și supraviețuire. Un tânăr cuplu se confruntă cu atrocitățile provocate de poliția lui Stalin în Ucraina anilor '30. Tânărul artist Yuri se luptă pentru a-și salva familia și a-și proteja iubita din copilărie, Natalka, de „Holomodor”, un program de înfometare cu care au fost uciși milioane de cetățeni ucraineni.

8. Everybody Loves Somebody

Într-o notă ceva mai veselă, continuăm lista celor mai frumoase filme romantice din 2017 cu o comedie. Tânăra și frumoasa Clara pare să le aibă pe toate: o meserie pe care o adoră, o casă minunată în LA și o familie cu care se înțelege minunat. Singurul lucru care îi lipsește este o relație, iar atunci când familia începe să o preseze să se căsătorească în Mexic, Clara intră într-o relație falsă ca să scape de insistențele alor ei, doar pentru a descoperi marea dragoste.

9. My Cousin Rachel

O poveste de dragoste de epocă, plină de mister, răzbunare și intrigă, este uneori tot ceea ce ne trebuie pentru a ne satisface pofta de filme. Un tânăr englez plănuiește să se răzbune pe verișoara sa, pe care o suspectează că i-a omorât tutorele, însă descoperă cu surprindere că sentimentele de ură se transformă în cu totul altceva atunci când începe să se lase subjugat de farmecul ei irezistibil.

10. Cele mai frumoase filme de dragoste: The Space Between Us

Știi expresia „Femeile sunt de pe Venus, bărbații sunt de pe Marte”? Ei bine, în acest film, personajul principal, Gardner Elliot, chiar este de pe Marte. Fiul primului bărbat care a colonizat planeta Marte, el locuiește vreme de 16 ani aici, până când are ocazia de a vizita Pământul și de a o cunoaște pe fata de care se îndrăgostise pe internet. Schimbarea majoră îi pune viața în pericol, iar băiatul începe o cursă contracronometru în care, ajutat de iubita lui, încearcă să își descopere trecutul și locul în Univers.

Pe care dintre aceste filme romantice ți-ai propus să le vezi neapărat în 2017?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta