Rugăciune pentru iubire: rostind aceste cuvinte îți vei găsi repede un partener

Miercuri, 20.07.2016
de Alexa Galgau

Singurătatea este o ca o boală care te macină încet, dar sigur. Oricine nu a avut norocul să își găsească jumătatea și a stat mult timp fără un partener știe cât de dureroasă este această situație. Însă, pentru cei cu credință nu există singurătate completă, pentru că Dumnezeu este mereu cu ei și își pot găsi cu ușurință refugiul în El, prin rugăciune.

Astăzi îți dăm o rugăciune pentru iubire pe care să o spui dacă vrei să îți găsești mai repede un partener!

Rugăciune pentru căsătorie

Mulți oameni ajung să fie cuprinși de disperare din cauza singurătății, dar este bine să nu te lași copleșită de necazuri și să ții minte că mereu îl ai pe Dumnezeu alături de tine. Tot El te va ajuta să beneficiezi de iubirea necondiţionată a celor din jurul tău, nu doar a celui pe care îl vei întâlni.

Aşadar, indiferent de problema pe care o ai, roagă-te din suflet și lucrurile vor lua o turnură mai bună. Același lucru se aplică și în viața sentimentală, iar dacă trăiești cu credința că El te va ajuta la momentul potrivit, nu îți vei pierde niciodată speranța!

Această rugăciune puternică pentru iubire este rostită de mulți credincioși care își doresc să găsească pe cineva cu adevărat bun, care să le facă viața mai frumoasă. Rostește aceste vorbe în fiecare seară, înainte de culcare, și fii convinsă că Dumnezeu te va ajută să îl găsești pe bărbatul vieții tale.

„Doamne, ajută-mă să fiu aşa cum vrei Tu, să nu mai gândesc, să nu mai spun, să nu mai fac ce Ție nu-ţi este pe plac. Ajuta-mă să cred că m-ai iertat şi fă să nu mai cad în aceleaşi greşeli. Ajută-mă să pot să răspund cu iubire iubirii Tale, ascultând de Tine şi dăruind iubire în forma în care cei din jurul meu au nevoie de ea.
Ajută-mă să pot înţelege, iar atunci când nu pot să înţeleg, să accept.
Ajută-mă să fiu pentru cei din jur mângâiere, ajutor, ca o ploaie de bunătate, ca o ploaie de vară, cu soare, o ploaie care să aducă uşurare, dar şi prea plin de bucurie în sufletele celor care suferă. Ajută-mă, Doamne, să fiu, în lumea asta plină de dureri, o binecuvâ
ntare.

Amin."

Rugăciunea pentru iubire este foarte puternică, dar trebuie să o spui din suflet și să nu lași deznădejdea și emoțiile negative să îți întunece mintea și inima.

Iată și cele mai puternice rugăciuni făcătoare de minuni și rugăciuni pentru rezolvarea celor mai grele probleme!

Sursă: crestinortodox.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!