Aceste rugăciuni făcătoare de minuni te pot ajuta să depășești orice obstacol din viață

Redactor Alexa Galgau

Uneori, apar atât de multe obstacole și necazuri în viață, încât credința devine pentru mulți oameni singura speranță, iar rugăciunea este singurul refugiu. Cei care se roagă din tot sufletul pot trece mai ușor peste greutăți și pot avea parte de adevărate miracole.

Descoperă câteva rugăciuni făcătoare de minuni, care te pot ajuta să treci peste cele mai grele momente din viață!

Rugăciuni făcătoare de minuni

Rugăciune către Fecioara Maria

„Stăpână Preabinecuvântată, pururea Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, Ceea ce ai născut mai presus de cuvânt pe Dumnezeu, Cuvântul spre mântuirea noastră şi darul Lui mai presus decât toţi din belşug l-ai primit,

Ceea ce eşti o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de minuni pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă aleargă la tine!

Căzând la Icoana ta cea de minuni făcătoare, ne rugăm ţie, întru tot înduratei Maici a Stăpânului Celui iubitor de oameni: revarsă asupra noastră, Stăpână, prea bogate milele tale şi cererile noastre cele aduse ţie, celei Grabnic Ascultătoare, grăbeşte a le împlini, întocmindu-le fiecăruia spre folos, spre mângâiere şi mântuire.

Cercetează-ne, Preabună, pe noi, robii tăi, cu darul tău şi dă celor neputincioşi tămăduire şi sănătate desăvârşită, linişte celor înviforaţi, celor robiţi slobozire, şi mângâie pe toţi cei ce pătimesc în felurite chipuri.

Izbăveşte, Atotmilostivă Stăpână, toate oraşele şi satele, ţara aceasta (şi Mânăstirea aceasta) de cutremur, de vătămare, de potop, de foc, de sabie şi de alte pedepse vremelnice şi veşnice şi de toţi vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, întorcând mânia lui Dumnezeu prin mijlocirea ta cea de Maică.

Şi slobozeşte pe robii tăi (Nume) şi mă slobozeşte pe mine robul tău (Nume) de toată boala sufletească, de năvălirea patimilor şi de căderea în păcat, ca fără împiedicare întru dreapta credinţă trăind veacul acesta, să ne învrednicim şi în cel viitor de bunătăţile cele veşnice, cu harul şi cu iubirea de oameni a Fiului şi Dumnezeului tău, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună cu Cel fără de început al Său Părinte şi cu Prea Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin."

Rugăciune pentru suferință

„Doamne, ce să fac? Ce voiești Tu să fac? Orice clipă în care nu simt prezența Ta mi se pare pierdută. De atâtea ori sufăr, iar în suferința mea mă comport ca și când nu aș ști că singurul lucru pe care îl am de făcut e să vin la Tine și să îți încredințez Ție povara mea. Cum pot să uit atât de des un lucru atât de bine știut? Oare conștiința lui nu a prins rădăcini destul de adânci în inima mea?

Doamne, dar cum să-Ți dau Ție suferințele mele când Tu ai suferit deja atât de mult? Cum să mai adaug poverile mele mărunte la povara Ta atât de grea? Nu pot decât să Te chem să stai un pic cu mine, să petreci un ceas, două în odaia mea, să Te privesc în ochi și să simt atingerea mâinii Tale calde. Nu trebuie nici măcar să-mi spui vreun cuvânt. Până și tăcerea Ta e un balsam pentru sufletul meu, căci în tăcerea Ta sunt adâncuri de simțământ la care cuvintele nu pot ajunge.

Stai cu mine o oră azi în tăcere. Poate nici eu n-am să spun nimic. Poate doar am să plâng, dar și plânsul meu e altfel când îl auzi Tu. Și lacrimile mele sunt mai limpezi când le privești Tu. Și suspinul meu se schimbă în cântec în prezența Ta. În ochii Tăi e o iubire infinită ce transfigurează orice suferință și o umple de Tine. Chiar de nu vrei să-mi alini setea, măcar lasă-mă să privesc spre izvorul Tău de apă vie, să sorb din ochi ceea ce buzele-mi mistuite nu pot să atingă.

Amin."

Rugăciune făcătoare de minuni (talisman)

„Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate păcatele mele, vino întru ajutor.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsă asupra mea tot binele.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de la mine tot răul.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fă să ajung pe calea mântuirii.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de mine atingerea morții.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, păzește-mă de orice accidente corporale.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fii întreaga mea nădejde.

Doamne Atotputernic, fă să ador Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul, și ai grijă de mine.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fă ca duhul rău să fugă de la mine până în vecii vecilor.

În cinstea sângelui neprețuit al lui Iisus Cristos, în cinstea încarnării spre viața veșnică, precum este adevărat că Iisus Hristos este născut în ziua Crăciunului si că a murit în ziua de Vinerea Mare.

Amin."

Rostește din inimă aceste rugăciuni făcătoare de minuni când te copleșesc problemele și vei vedea că te vei simți mai puternică și că necazurile vor dispărea treptat.

Iată alte câteva rugăciuni puternice pe care trebuie să le știi!

Articolul urmator Cea mai puternică rugăciune, făcătoare de minuni, către Sfântul Ioan Botezătorul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.