Șeful meu și-a părăsit familia pentru mine și ce s-a întâmplat în continuare m-a șocat până și pe mine

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

M-am îndrăgostit peste cap de șeful meu, Matei, dar știam că este căsătorit, așa că nu am crezut niciodată că relația va depăși nivelul platonic. La început avut o relație frumoasă de prietenie, este un bărbat superb, de succes, cu un simț al umorului fantastic - era literalmente omul perfect pentru mine, în viziunea mea. Am ieșit de multe ori și în afara serviciului, cu colegi de muncă. 

"Dar ești căsătorit!"

Am întâlnit-o pe soția lui, Angela, o singură dată, și mi s-a părut o femeie încântătoare, păreau foarte fericiți și potriviți. Nu mi-a trecut prin minte că situația se va schimba complet. Matei și Angela au împreună un copil, în vârstă de cinci ani, și păreau o familie model. Povestea începe cu o seară la birou, când l-am întrebat pe șeful meu dacă vine soția lui să îl ia.

"Nu, nu vine, ceea ce este bine pentru că trebuie să vorbesc cu tine.", mi-a spus el. Nu aveam nici un indiciu despre ce ar fi putut să-mi spună până nu mi-a șoptit: "M-am îndrăgostit de tine." M-a luat prin surprindere și eram copleșită de emoții. Cum putea acest om extraordinar să aibă ochi pentru mine? 

Cred că i-am răspuns ceva de genul: "Dar ești căsătorit!" Apoi mi-a zis că nu este fericit în mariajul său și m-am gândit: "Bineînețeles, este unul dintre acei bărbați care vor doar puțină distracție cu cineva nou."

I-am spus că nu există nicio modalitate prin care să mă convingă să avem o aventură pentru că nu era treaba mea. Însă am început să flirtăm, dar nu am mers "până la capăt". Am început să ne vedem din ce în ce mai des, în majoritatea timpului în mașina sa, pe întuneric. Ne sărutam și ne spuneam cât ne iubim.

Legătura noastră amoroasă a continuat timp de câteva luni, până când Matei mi-a spus că vrea să nu mai trăiască în minciună și să îi spună adevărul soției sale. Nu putea să fie alături de o femeie dacă o iubea pe alta. Mi-a spus că vrea să termine mariajul și că nu ne vom vedea până când nu semnează actele de divorț.

Citește și: Mi-am mintit soțul, i-am zis că am o aventură și asta ne-a salvat căsătoria

Mi s-a părut dificil, dar a trebuit să-i respect decizia. La birou a fost foarte politicos cu mine, dar din punct de vedere social mă ignora total dacă eram afară cu colegii noștri de muncă. Am început să mă întreb dacă mă mai iubește sau nu. Îmi trimitea ocazional câte un mesaj cu "Te iubesc" și asta îmi păstra vie speranța.

"Iubitul meu este fostul ei soț"

Nu mi-a plăcut ideea că voi contribui la despărțirea unei familii, însă Matei mi-a spus că și-ar fi părăsit soția, chiar dacă nu ne-am fi întâlnit. Șase luni mai târziu, el a  devenit un bărbat divorțat și disponibil.

Mi s-a părut uimitor că dragostea noastră era aceesibilă, dar am precizat că, văzând că aș juca rolul de părinte vitreg pentru fiul său, am vrut să fiu în relații bune cu fosta lui soție. Am contactat-o pe Angela și am rugat-o să ne vedem la o cafea pentru a-i spune adevărul. A plâns, dar cred că pentru că eram atât de sinceră și cred că din motivul acesta nu m-a urât instant pentru confesiunea mea. Intriga poveștii o reprezintă faptul că eu și Angela am devenit prietene în cele din urmă, nu extrem de apropiate, dar totuși, prietene. 

Când Matei a fost internat în spital am ajutat-o pe Angela cu fiul lor, l-am dus la grădiniță, astfel încât ea să îl poată ajuta pe el cu anumite probleme de familie. Am invitat-o pe Angela la prânz de ziua ei de naștere, nu pentru că mă simțeam obligată sau vinovată, ci pentru că îmi place compania ei. Este o femeie foarte amuzantă, amabilă și grijulie și îmi place să fiu în preajma ei. Mă simt vinovată? Da, o parte din mine. Însă Angela știe că mariajul lor nu ar fi rezistat, chiar dacă eu nu apăream în peisaj. 

Dacă oamenii cred că este ciudat că am devenit prietene chiar nu îmi pasă. Unii ne întreabă cum ne-am cunoscut și imediat ne uităm zâmbind una la cealaltă. Dacă le-aș spune "iubitul meu este fostul ei soț", atunci nu am scăpa niciodată de judecata oamenilor. 

Surse articol: Honey.nine.com / Bare.dating / Womenshealthmag

Surse foto: IStock

Articolul urmator Acest sfat de la terapeutul meu m-a ajutat să trec în sfârșit peste fostul meu prieten

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.