Secrete care te ajută să faci un bărbat să îți cadă la picioare și să te divinizeze, pe viață

Secrete care te ajută să faci un bărbat să îți cadă la picioare și să te divinizeze, pe viață

Ramona Jurubita

Toate femeile își doresc să primească atenție din partea iubiților, dar unele nu știu cum să păstreze flacăra pasiunii aprinsă pentru prea mult timp, așa că interesul bărbaților dispare treptat. Această situație nefericită poate fi evitată și ai toate șansele să nu te confrunți cu ea dacă descoperi ce ai de făcut pentru a-ți înnebuni partenerul. Când știi ce vrei, știi și cum să ceri, ceea ce înseamnă că ai nevoie, în primul rând, de încredere în tine și de multă determinare.

Masculii adoră femeile finuțe, care le inspiră, în același timp, o doză de curaj și de asumare. Trebuie să găsești cumva un echilibru în viață și să te simți bine cu tine, ca să atragi în jurul tău persoane care să te admire permanent pentru starea pe care o ai și pentru energia pe care o emani. Există câteva secrete care te vor ajuta să faci un bărbat să îți cadă la picioare și să te divinizeze, pe viață. Iată ce ai de făcut:

Parteneri în vârstă care dansează îmbrățișați.

Sursa foto: Unsplash

 1. Arată-i că te gândești și la tine
  Trebuie să rămâi femeia de care s-a îndrăgostit, nu să ajungi să te neglijezi sau să îl pui pe el pe primul loc întotdeauna. Este adevărat că într-o relație trebuie să te gândești și la celălalt înainte să iei decizii, dar nu este în regulă ca toată viața ta să depindă de el. Fă-ți timp să ieși cu prietenii, să te distrezi, să te răsfeți, să ai grijă de aspectul tău fizic și de sănătatea ta mintală. Cu cât ești mai puternică pe interior, cu atât îi vei stârni mai tare dorința de a-ți rămâne alături.
 2. Nu fi disperată după atenția lui
  Trebuie să înțelegi că o doză de indiferență poate salva orice situație critică într-o relație. Nu este vorba de neglijarea celuilalt, ci doar de păstrarea unei distanțe pentru un timp scurt. Acest gest va oferi puțină picanterie legăturii dintre voi și partenerul va înnebuni de dorul tău dacă nu te arăți disponibilă în fiecare secundă. În schimb, dacă vei cerși atenție, îl vei face să se îndepărteze sau chiar să fugă de tine.
 3. Nu vorbi doar despre voi ca despre "un întreg"
  Puțin timp petrecut separat este întotdeauna o gură de aer proaspăt într-o relație. Arată-i că ai planuri care nu îl privesc și întrebă-l și pe el despre dorințele de viitor, despre proiectele în care ar vrea să se implice fără tine. Va observa că îi oferi libertatea de care are nevoie și, în același timp, se va simți susținut și înțeles.
 4. Setează anumite limite în relație
  Din nou, distanța este elementul care ajută la sudarea legăturii dintre doi oameni. Pare un paradox, într-adevăr, dar există o explicație clară: dacă îl sufoci pe celălalt cu prezența ta, se va simți constrâns și va considera că nu poate face nimic fără tine. Acest lucru aduce tensiune în relație și, de cele mai multe ori, este cel mai sigur drum către o ceartă. Ca să te asiguri că liniștea va domni în casa voastră, nu îi invada spațiul personal și nu îl lăsa nici pe el să se țină tot timpul după tine.
 5. Oferă tot ce ai mai bun
  Ca să nu fie tentat să caute în altă parte ce nu găsește la tine, arată-i cea mai bună versiune a ta și fii acolo pentru el când are nevoie. Susține-l, încurajează-l, fă-l să se simtă important și dă-i de înțeles că este norocos că a reușit să te cucerească. Întreabă-l ce înseamnă pentru el „iubita ideală” și încearcă să te mulezi după dorințele sale, dar în așa fel încât să nu te schimbi. Probabil nici nu va fi nevoie să modifici anumite lucruri la tine, dar trebuie să ții cont de acest detaliu.
 6. Nu cere prea mult de la el
  Este normal să ai așteptări de la omul de lângă tine și să îi ceri să îți ofere ceea ce meriți. Totuși, trebuie să fii conștientă de riscurile pe care le aduce o exagerare în relație. Nu cere mai mult decât poți tu să oferi în schimbi și nu uita nicio secundă de principiul egalității dintre parteneri. Fii tolerantă, acceptă că orice om greșește sau are mici scăpări în anumite momente. S-ar putea să nu primești de fiecare dată ceea ce îți dorești, dar dacă dai dovadă de înțelegere, va încerca și el să aducă în fața ta tot ce are mai bun.
 7. Păstrează întotdeauna o doză de mister
  Oricât de lungă ar fi relația voastră, trebuie să te asiguri că îl surprinzi în fiecare zi. Fie că îi dezvălui treptat lucruri despre tine, fie că îi faci surprize la un anumit interval de timp, important este să îl faci să fie nerăbdător și curios în fiecare moment. Dacă îi păstrezi interesul viu, nu își va lua gândul de la tine și va rămâne permanent îndrăgostit nebunește.

De reținut! Trucurile enumerate mai sus vor funcționa doar dacă ai lângă tine persoana potrivită, care înțelege că iubirea este o prioritate. Dacă ai urmat toți pașii de mai sus și partenerul tău nu îți arată că ești unică în viața lui, lasă-l în urmă și mergi mai departe. Pentru sufletul pereche nu mai există altă persoană la fel de importantă, iar dacă nu îți arată că te apreciază așa cum meriți, s-ar putea să nu fie jumătatea ta. Gândește-te bine la ce ai de făcut de acum înainte. Este aceasta relația pe care ți-o dorești?

Citește și: Cum sa învârți bărbații pe degete, fără efort, cu cinci trucuri ușoare

Surse articol: YourtangoThedailyspiceHernorm

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.