Semnale că EL este un simplu flirt, nu al tău pentru totdeauna

Semnale că EL este un simplu flirt, nu al tău pentru totdeauna

Ramona Jurubita

Primele zile de relație sunt ca o fantezie ce pare că va dura o eternitate, iar partenerii nu se pot gândi la nimic rău. Când se țin în brațe, simt că nimic nu le stă în cale și că pot face față oricărei provocări dacă se au unul pe altul. Totuși, unele perechi nu sunt menite să dureze o viață întreagă. Multe dintre ele sunt ca un foc de paie, fiindcă inimile îndrăgostiților se aprind repede, iar flacăra iubirii se stinge la fel de repede.

Dacă unul dintre parteneri este mai implicat și își face speranțe că totul va dura pe vecie, suferința lui va fi enormă și se va recupera destul de greu. Din acest motiv, ar fi bine să fii precaut/ă și să nu te lași niciodată dus/ă de val când vine vorba de sentimente atât de profunde.

O analiză a comportamentului celeilalte persoane îți va da de înțeles dacă merită sau nu să investești în acea relație. Iată câteva semnale de alarmă care arată că omul de care te-ai îndrăgostit nu este sufletul tău pereche și reprezintă doar o simplă aventură:

Bărbat care își cară partenera în spate.

Nu sunteți pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de relația voastră

Practic, nu definiți în același mod legătura pe care o aveți. Evident că nu trebuie să fiți de acord asupra tuturor lucrurilor pentru a trăi fericiți până la adânci bătrâneți - dar trebuie să fiți de acord cu privire la ceea ce însemnați unul pentru altul și la direcția în care vă îndreptați. Dacă aveți două viziuni total diferite despre cum va arăta viața voastră împreună, atunci trebuie să purtați o discuție extrem de serioasă sau să puneți punct fără să mai pierdeți vremea.

Nu este o idee bună să renunți la visele tale pentru binele lui/ei și nici el/ea să se pună pe locul al doilea pentru tine. Fiecare vis trebuie atins la timp, fiindcă altfel va lăsa în suflet resentimente și multă dezamăgire. Vei realiza că ai devenit gelos/oasă pe reușitele celuilalt care și-a îndeplinit dorințele și te vei gândi că tu nu ai realizat nimic. Bineînțeles, acest lucru este valabil și în sens invers. Poate acum vi se va părea amândurora un gest romantic, dar în timp veți descoperi că a fost o greșeală.

Este mult mai bine să fii într-o relație cu o persoană care te lasă întotdeauna să te exprimi pe deplin și să îți trăiești visele. Nu trebuie să stai lângă partenerul/a greșit/ă și să simți cum te sufoci de durere.

Nu rezonați decât în dormitor

Relația se va încheia destul de repede dacă nu aveți prea multe lucruri în comun și dacă singura voastră interacțiune plăcută este în dormitor. Chiar dacă intimitatea este importantă, trebuie să aveți o bază mai solidă pentru a vă menține conexiunea.

Nu va funcționa dacă nu purtați conversații interesante, dacă nu vă distrați împreună și dacă nu aveți și momente de seriozitate maximă în care vă gândiți la viitorul vostru. Altfel, va exista mereu o barieră între voi și nu veți ști ce simțiți cu adevărat. Va fi, pur și simplu, o descărcare hormonală și nimic mai mult. Profunzimea va lipsi cu desăvârșire, iar totul se va ruina mai devreme sau mai târziu. Relația nu va evolua niciodată dacă nu discutați despre îngrijorări, dacă nu faceți planuri de viitor sau dacă nu aveți măcar o pasiune comună care să vă lege.

Partenerul/a nu vrea ceva serios cu tine

Îți poți da seama imediat dacă ai ales greșit, la o simplă analiză a comportamentului pe care îl are față de tine. Nu vă îndreptați spre ceva durabil dacă nu și-a șters aplicațiile de întâlniri, nu te-a prezentat familiei și evită să o facă, te prezintă ca pe un/o prieten/ă când ieșiți cu alte persoane. Nici măcar nu a postat poze cu voi doi pe rețelele sociale? Asta înseamnă că evită să pună o etichetă legăturii dintre voi și că nu o consideră o relație, așa cum o vezi tu.

Același mesaj ar trebui să îl înțelegi și dacă nu vrea să vă faceți planuri de viitor. Poate este fericit/ă cu tine pe moment, dar nu ai garanția că va rămâne dacă nu dă niciun semn că o să o facă. De fapt, nu și-a luat un angajament real pe care să te poți baza.

Așteaptă mereu să fie abordat/ă

Dacă pare întotdeauna indisponibil/ă și răspunde greu la mesaje, s-ar putea să nu fie atât de interesat/ă de tine. Dacă ar fi fost așa, poate și-ar fi făcut timp să îți scrie. Ar trebui să îți pui întrebări dacă persoana de care te-ai îndrăgostit dispare din viața ta fără urmă și se întoarce peste câteva zile ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Acesta nu este un lucru normal, iar o relație sănătoasă presupune un contact permanent. Evident, nu trebuie să vorbiți zilnic și nici să schimbați mii de mesaje, dar să știți unul de celălalt.

Îți spune mereu că este prins/ă cu anumite sarcini la serviciu, iar când te invită în oraș, o face în ultima secundă? Este o situație de moment pentru care nu ești pregătit/ă, fiindcă nici el/ea nu a fost. Este normal ca unii oameni să fie ocupați, mai ales dacă au un loc de muncă solicitant. Dar dacă partenerul/a tău/ta ar vrea ceva serios cu tine, ți-ar spune ce program are ca să știi când puteți vorbi și când vă puteți vedea. Nu este sănătoasă legătura aceasta în care tu aștepți un semn și vezi că întârzie să apară.

Mai mult ca sigur nu va rămâne o viață lângă tine dacă mereu caută scuze și poveștile spuse nu se potrivesc în momentul în care vrei să le pui cap la cap. Ai mare grijă la persoanele pe care le alegi în viața ta, mai ales când vine vorba de o relație amoroasă! Trebuie să găsești omul care te merită și care ar face orice să nu te piardă!

Citește și: Cea mai bună relație din viața ta va fi cu un bărbat care plânge

Surse foto: Unsplash

Surse articol: CollectiveSelfHackspirit

Articolul urmator
Semne subtile care arată că partenerul tău te urăște în secret
Semne subtile care arată că partenerul tău te urăște în secret
Test de fidelitate: cat de fidel este partenerul tau?
Incepe quiz
Test de fidelitate: cat de fidel este partenerul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.