Semne care îl dau de gol că vrea să facă dragoste cu tine

Semne care îl dau de gol că vrea să facă dragoste cu tine

Alida Enache

Cu siguranță că nu îi poți citi gândurile iubitului tău. Nu te speria, totuși! Nimeni nu o poate face! Dar chiar și așa, există anumite momente în care îți poți da seama ce își dorește partenerul tău, fără ca măcar să-ți zică. Cum faci asta? Îi observi limbajul corpului!

Limbajul corpului este unul dintre cele mai importante studii al psihologilor din lumea întreagă. Dacă înțelegi gesturile partenerului tău, poți știi ce vrea de la tine. Nici nu mai aveți nevoie de cuvinte! Fie că ești la început de relație, fie că ai un mariaj de peste 10 ani, este foarte important să înțelegi felul în care se exprimă partenerul tău cu ajutorul gesturilor. Nu de alta, dar nu ai vrea să pierzi vreo șansă de a deveni intimă cu el. Dacă partenerul tău își dorește să te ducă pe culmile plăcerii, dar nu știe cum să-ți zică, gesturile îl vor da de gol...

Află din rândurile de mai jos care sunt cele 7 semne că vrea să facă dragoste cu tine!

Cuplu care se sărută în pat

7 semne care îl dau de gol că vrea să facă dragoste

1. Își coboară tonul vocii.

Acesta este un semn clar că își dorește intimitate. Atunci când un bărbat lasă tonul mai jos, înseamnă că ceea ce îți spune trebuie să auzi doar tu, aveți o discuție privată. Dacă și-a coborât tonul vocii și te-a apucat de umăr, atunci știi că de fapt că altceva și-ar fi dorit să apuce…

2. Își mușcă buza de jos.

Dacă își mușcă buza de jos în timpul discuției, este un semn clar că te dorește foarte tare. În mintea lui, el nu-și mușcă propria buză, ci pe a ta.

3. Se uită la buzele tale sau la corpul tău.

Dacă în timp ce vorbește cu tine nu-și mai poate lua ochii de la buzele tale sau de la corpul tău, ei bine, nici nu te mai obosi să vorbești cu el! E clar că în mintea lui se întâmplă cu totul altceva și că nu este atent la ceea ce zici.

4. Te atinge pe față sau pe gât.

Dacă te atinge pa față sau pe gât poate fi un semn că și-ar dori să atingă mai mult.

5. Te imită.
Dacă își imită mișcările în timp de te privește, sunt șanse ca acesta să fie foarte interesat de corpul tău. I-a înțeles deja mișcările și și-ar dori să îl cunoască puțin mai bine.

6. Își atinge nasul.

Există studii care susțin faptul că nervii din nasul unui bărbat sunt conectați cu organul sexual al acestuia. Dacă vezi că în timpul conversației voastre își atinge constant nasul, e un semn clar că te dorește. I-ai putea răspunde gestului cu un sărut pe nas.

7. Nu-și mai ia mâinile de pe tine.

Probabil că acesta este cel mai evident semn. Dacă un bărbat nu-și mai poate lua mâinile de pe tine, este un semn clar că vrea să vă petreceți noapte împreună.

Acestea au fost cele 7 semne care îl dau de gol pe iubitul tău că vrea să facă dragoste. Tu ce crezi? Care dintre aceste gesturi îl dau de gol pe partenerul tău de viață?

Citește și: Semne că te iubeşte când faceţi dragoste. Uite cum îți poti da seama

Surse articol: Pairedlife, Loveconnection, Enamoree

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Semne clare că te-ai săturat să ai relații cu bărbați imaturi care să-ți piardă timpul și să-ți otrăvească sufletul
Semne clare că te-ai săturat să ai relații cu bărbați imaturi care să-ți piardă timpul și să-ți otrăvească sufletul
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?
Incepe quiz
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.