Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Test: ce spune modul în care te ține de mână despre relația ta

Andreea Baluteanu

Sărutările dulci, nopțile pasionale și îmbrăţişările pătimașe spun multe despre relaţia voastră, dar unul dintre cei mai importanți indici ai iubirii dintre voi este clasica strângere de mână. E unul dintre cele mai intime gesturi ale unei perechi; tocmai pentru că e atât de normal, de acceptabil, va avea semnificații chiar mai profunde decât dovezile de dragoste de mai sus!

Află ce spune despre voi modul în care el te ține de mână! Te poți aștepta sau nu la un viitor fructuos al relației?

Cum te ține de mână, atât de mult te iubește

Alege una dintre imaginile de mai jos, cea care vi se potrivește cel mai bine

colaj

 1. Strângerea voastră e una clasică, mână în mână

Nu e nimic neobișnuit la strângerile voastre de mâini, ai putea spune. El îți apucă palma sau degetele, iar tu i le oferi, primindu-le la rândul tău pe ale sale. Vă iubiți mult, dar nu excelați la capitolul intensitate a sentimentelor. Îl adori, dar nu ai putea spune că absența sa te-ar ucide; ai suferi, dar cu siguranță ai ajunge să iubești din nou. Înainte de a ne părăsi supărată, disperată că diagnosticul pe care l-am pus relației tale nu pare a fi unul favorabil, află că, de fapt, modul în care te ține de mână sugerează că veți fi mult timp împreună. Vă iubiți, vă respectați, dar, cel mai important, vă acordați libertatea necesară unul altuia: e exact rețeta unei relații îndelungate. De asemenea, fii atentă la cel care se îndepărtează, conform imaginii din test: acela este cel care este mai tare iubit!

 1. Vă îngemănați degetele, până la o totală comuniune

Nu e suficient să vă strângeți de mână, degetele voastre sunt complet înlănțuite. Sunteţi dependenți unul de altul și vă iubiți la nebunie. Nu vă imaginați viața în absența celuilalt și sunteți cea mai bună reprezentare a sufletelor pereche, Romeo și Julieta contemporani. Vă invidiem pentru dragostea voastră, dar, în același timp, îți tragem un semnal de alarmă: ar fi bine să petreceți timp și cu alții, pentru că dragostea trăită prea intens se poate sufoca înainte de vreme sau vă poate asfixia pe amândoi!

 1. Degetele voastre se ating ușor

....dar parcă nu mai au mult și se despart! Dacă așa vă țineți de mână, trebuie să faci o scurtă analiză a relației voastre! Sunteți la început de drum? Atunci e complet normal: cel mai probabil, nu vă simțiți încă suficient de stăpâni pe celălalt pentru a-l lua de mână cu toată hotărârea. Vă atingeți timid, descoperindu-vă unul pe altul și înțelegându-vă intensitatea sentimentelor. Dar, pe de altă parte, dacă sunteți de ceva vreme un  cuplu, strângerea voastră nu mai este timidă, ci mai degrabă detașată: ne pare rău, dacă nu e începutul, poate fi sfârșitul relației!

 1. El te ține strâns de mână, iar tu îi cedezi

Se apropie de tine, îți înconjoară mâna protector cu a sa și apoi te ține strâns, de parcă i-ar fi teamă să nu te piardă. E un romantic, un bărbat adevărat! Cu toate acestea, ar fi cazul să îi măsori și intensitatea strângerii de mână; dacă e caldă, fermă, dar mângâietoare, te iubește la nebunie, ești femeia vieții lui și îți va fi mereu sprijin. Dar, pe de altă parte, dacă deja simți că te dor degetele și îți transpiră mâna în strânsoarea sa, s-ar putea să ai de-a a face cu un tip gelos, exagerat de protector: fii precaută, în acest caz, și poartă  discuție sinceră cu el!

Strânsoarea de mână e un gest intim, un adevărat termometru al relației voastre! Tu ce părere ai despre interpretările noastre?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!